Yalan ben açmadım.Tüm dünya birleşip ona karşı savaş açmış canım
Adam mı hamile? He kadınların elinden onu da alsınlarYakında çıkacak haberler:
Seda sayan boşandı. Mükremin 5 ay daha doğurmama kararialdı.
Wilma11 kimdi hamile olan adam?
Ortağım ne oldu öyle iyisindir umarım.Kuzum yavaş yavaş inşallah çok zorlamadan , hala ağrım var , istiyorum çok haftaya baya iyi olurum
Aynen ablaHiç geçmişe gitmebile direk dal sayfaya yoksa oku oku bitmez.
Vakit alıyor çünkü.Aynen abla
AA ne dedi ne dedi ahahhaFesanga çekme ihtimali olmaz mı kızazcık ortalığı karıştırıyim
Canım taze aldım daha çok çözemedim ama güzel gibi :) umarım o d abeni sever bol bol yürürüz bileklikleSağol canım sanada
Bileklik mi aldın canım bende istiyorum.sen memnunsan bir bakayım bende
Sağolasın canım. İyi iyi şükür. Düzeldi
Ben perşembe ve pazartesi normal oruç tuttuğumdan açlığı salı çarşambaya aldım canım. Sende yapacak mısın
Sağol tatlım.
Güzel ama beğendiğin başka bir nick varsa nasıl için rahat edecekse öyle olsun.
Afiyet olsun kaptanım
Burda da hava misss
Aaa diyet listen nasıl canım.
Yok canım. Ben daha öncede denedim. Bana çok iyi geliyor. Hatta bozuk hormonlarımı düzeltiyor.
Mükremin yazmiş bide kimdir hamile olan adam diyiiiYakında çıkacak haberler:
Seda sayan boşandı. Mükremin 5 ay daha doğurmama kararialdı.
Wilma11 kimdi hamile olan adam?
Adam hamile kalabiliyorsa biz niye doğuruyoruzAdam mı hamile? He kadınların elinden onu da alsınlar
Yaa kuzum ne zaman dogumgununKatılmak isterdim ama yarın ikizler burcu olarak Merkür retrosuna gireceğim, benden bi cacık olmaz artık
İyi olmana sevindim canımTeşekkür ederim ablacım
Teşekkür ederim balımmm
Teşekkür ederim tatlım yok bakmadım aklıma gelmedi tansiyon olabilirdi boynuma vuruyordu çünkü ağrı ama çok şükür iyiyim
Saol canımyok eskiden derdi kendi zayıfken şimdi kıskandı beni bence kendi harekete geçmeye başladı eskiden o zayıf ben şişmandım şimdi o şişman ben zayıf
Teşekkürler kaptanımmaceraya atıldı benimle bakalım ne kadar dayanacak kabak detoksu yapıcam kocacığıma akşam yoğurtlu bişey yap dedi yoğurtlu kabağı yesinde görsün gününü
Merkür retrosu ne kızKatılmak isterdim ama yarın ikizler burcu olarak Merkür retrosuna gireceğim, benden bi cacık olmaz artık
Ben de şimdi fark ettim ahahaNiye ben yebi görüyorum.
İletişim becerisi kazanabilir genelde bu konuda sıkıntı yaşıyorsan, videolar izleyip kitaplar okuyabilirsin. Belki de yazarken doğru ifade edemiyorsundur kendiniBirine bişey paylaştım
Ama yanlış anlaşılmanin kurbani oldum
Dert anlaşılmıyor hiç
İçimi de tutamıyorum
Ben içimi tutarsam hasta olurum diye korkuyorum
Doktora gitmişim içini tutma demişti buraya anlatıyorum yanlış anlaşılıyorum yada ben yanlış anlıyorum ve çok düşman kazandim buna üzülüyorum
İkizlerlik çok güzel bir seyTamam oturabilirsin sıfır
Ben de ikizlerimAnlamalıydım zaten. Valla her insanı takmıycan, seni mutsuz edenden uzak durucan, keyfine bakıcan
Evet hasatlık yada başka bişey olmazsa Allah nasip ederse tutuyorum.Her ramazan sonrsı tutuyorsun o zaman.
İyim ablacim bayram onu dizimi sakatladim birazcık, o yüzden doğru düzgün yürümedim m şükür bir şey yok kaslarım kısa bop bol esnetip uzatmam lazımmış biliyorum ama esneme çalışmak çok sıkıcı. Puff şükür kötü bir şey yok ama calismazsam sıkıntı . İyi bir ortak değilim ablacım bu hafta hastane haftası gibi bir şey olacak benim için :)Ortağım ne oldu öyle iyisindir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?