Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Normal diyetten daha çok zayıflıyorsun...harika şekil alıyorsun arkadaşım dört derste efsane oldu. Para sıkıntısı yüzünden erteledim. Az kaldı vizyona girecegim ben de

Canım ben insanların gönderdiği enerjiye daha çok inanıyorum olumsuzlukları bazen çekiyoruz o yüzden böyle düşünmeyi bırakman gerekiyor bence. Şimdi derin nefes al... Elhoş un dediğini yap. Ve cok mutlu bir gün olacak deyip kendi etrafında 3 kez dön. (dönme kısmını gülümsemen için yazdım.)

Teşekkür ederim bitanem dünkü kabak bugün yüzümü güldürdü. Dünü unuttum gitti. Bu sabah bir de zumbaya gidip geldim. Harikayim
Abla nasıl yaptın kabak? Bende ödem olduğuna emin olduğum artı var. Çünkü aşırı yemedim. Bende yapayım. Şiş şiş oldum

Allah şifa versin canım

Amanın o ne kadar yürüdün

Çıktım şimdi doktordan. Benim kalbimde fazlalık varmış. Kalpteki elektirigi o sebeple daha uzun yoldan aktarıyormuş ve çarpıntı oluyormuş.

Ya ilaç tedavisi dedi ama çok faydalı olmazmış. Ya da eps ablasyon diye bir işlem yapılıyormuş o çok daha etkili ama kolay bir işlem değil siz düşünün taşının kararınızı verin dedi

Geçmiş olsun canım

Teşhis koyulmuş çözümler varmış. Buna da şükür canım. Bozma moralini. İyileseceksin inşallah. Çok geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun fesangim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…