Normal diyetten daha çok zayıflıyorsun...harika şekil alıyorsun arkadaşım dört derste efsane oldu. Para sıkıntısı yüzünden erteledim. Az kaldı vizyona girecegim ben deÖylemiben reformeren faydalarını bilmiyodum hiç, meğerse hem pilates hem kas yapma hem egzeriz anlamında çok kapsamlı bişeymiş. Sen de böyle diyorsun, süper o zaman. Fakat bütün gün gözüm kapandı yürüyemedim akşam yatağa zor attım kendimi.
Canım ben insanların gönderdiği enerjiye daha çok inanıyorum olumsuzlukları bazen çekiyoruz o yüzden böyle düşünmeyi bırakman gerekiyor bence. Şimdi derin nefes al... Elhoş un dediğini yap. Ve cok mutlu bir gün olacak deyip kendi etrafında 3 kez dön.Haziran
Hiç bi fikrim yok, ama olmalı çünkü ikizler ve boğayı etkileyecekmiş 1 ay boyunca. Ben etkiye girdim . Bugün bi borcam kırarak başladımtam da okula gidecektim. O yüzden burdaki muhteşem sohbetten birden kopmak zorunda kaldım Gerçi dün akşamdan beri hiç bişey iyi gitmiyo, yarın neler olacak bakalım
Abla nasıl yaptın kabak? Bende ödem olduğuna emin olduğum artı var. Çünkü aşırı yemedim. Bende yapayım. Şiş şiş oldumTeşekkür ederim bitanemdünkü kabak bugün yüzümü güldürdü. Dünü unuttum gitti. Bu sabah bir de zumbaya gidip geldim. Harikayim
Günaydın kaptanimGünaydın çıtırlar
Eki Görüntüle 3062815
Eki Görüntüle 3062816
@_ASTRAL_ @North River
Dört minik kabak, bir minik marul göbeği, bir tutam taze nane, bir çimdik sumak, isot, yarım kapya , bir tutam badem, dört kaşık yoğurt
Öğle yemeği hazır.
Sadece öğlen mi tüketcem canım?
Allah şifa versin canımDün gece aşırı vucut kaşınti nedenyie başlayan aynı kurdeşen benzeri rahatsizlgii bugün doktorda son bulur inş
sürekli kaşınti ve kabarıklar çıkmaya başladi heryerim
Bi alerjik mi hiç bilmiyorum
Dün sabahtan beri kaşınıyprdum
Çok kötü oldum
Bide uyuyamadim gece
Çok geçmiş olsun canımBugün kalp doktoruna gideceğim hayırlı sonuçlar alayım inşallah
Geçmiş olsun canımÇıktım şimdi doktordan. Benim kalbimde fazlalık varmış. Kalpteki elektirigi o sebeple daha uzun yoldan aktarıyormuş ve çarpıntı oluyormuş.
Ya ilaç tedavisi dedi ama çok faydalı olmazmış. Ya da eps ablasyon diye bir işlem yapılıyormuş o çok daha etkili ama kolay bir işlem değil siz düşünün taşının kararınızı verin dedi
Teşhis koyulmuş çözümler varmış. Buna da şükür canım. Bozma moralini. İyileseceksin inşallah. Çok geçmiş olsun.Çıktım şimdi doktordan. Benim kalbimde fazlalık varmış. Kalpteki elektirigi o sebeple daha uzun yoldan aktarıyormuş ve çarpıntı oluyormuş.
Ya ilaç tedavisi dedi ama çok faydalı olmazmış. Ya da eps ablasyon diye bir işlem yapılıyormuş o çok daha etkili ama kolay bir işlem değil siz düşünün taşının kararınızı verin dedi
Tmm tatlım
Oglende aksam da tuketebilirsin canim ama yanina kofte ya da tavuk ekle istersen az gelebilirSadece öğlen mi tüketcem canım?
Cok gecmis olsun fesangimÇıktım şimdi doktordan. Benim kalbimde fazlalık varmış. Kalpteki elektirigi o sebeple daha uzun yoldan aktarıyormuş ve çarpıntı oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?