Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım tedavisi varmış çok şükür inşallah iyileşeceksin hemencecik

Çok geçm,ş olsun,bence tedavi olayını araştır biraz hemen karar verme,olmazsa başka bir doktorada gidip fikir al bence.

@19Temmuzda69um cnm beyaz unlu gıdalar düşük proteinli beslenmek , besleyici değeri düşük şeyler de duygu halimizi etkiliyor dikkat et canım
Evet, sagol. Bu sene internetten ogrenmistim. Hatta nescafe falan tetikliyor. Benim menulerimde hamur isi nadirdir cidden. Cikolata da kotu,onu azalttim eskiye nazaran
Çok geçmiş olsun
Sagol migimmm
Gözüm karadır benim anında dalarım,şu selfie çeken herifler varya ahhh bir denk gelsede kafa göz dalsam onlara.

Zorlar cidden

Afiyet olsun

Afiyetler olsun
Sagolllll
Tesekkurler
Gecmis olsun canim dinlenmek iyi gelmiştir
Afiyet olsun

Afiyet olsun kaptanim

Afiyet olsun pastelfitim
Sagol kaptisim. Seviyorum seni

Çok geçm,ş olsun,bence tedavi olayını araştır biraz hemen karar verme,olmazsa başka bir doktorada gidip fikir al bence.
O işlemi yaptırmıcam ablacım. Uyku apnesi sorunum var bu ay onu halledip sonra sıkıntılar hala devam ederse başka yere gidicem

Evet, sagol. Bu sene internetten ogrenmistim. Hatta nescafe falan tetikliyor. Benim menulerimde hamur isi nadirdir cidden. Cikolata da kotu,onu azalttim eskiye nazaran
Cnm içli köfte beyaz ekmek börek yanlış anlama ama yani kaloriden değil toplam kalori senin için az bile ama içerik de çok önemli kuşum, her gün biraz arttırarak faydalı gıdalarla beslensen ruh haline de iyi gelecek emin ol güzelim seni seviyorum

Puffff o cissss şeyler benim duygularımı pek iyi yapiyor aslında
Keşke bütün gün iyi edebilse cnm ben de çok memnun oluyorum ama sinirli yapıyor bitince gergin umutsuz kafası bulanık vs cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…