iyiyim çok şükür canım bulana bulana devam ediyorumaskrhpozitif menekse_kokusu S Suskunkardelen Tesnim1903 hamiş güzeller, bebekler nasıl siz nasılsınız?
geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahÇıktım şimdi doktordan. Benim kalbimde fazlalık varmış. Kalpteki elektirigi o sebeple daha uzun yoldan aktarıyormuş ve çarpıntı oluyormuş.
Ya ilaç tedavisi dedi ama çok faydalı olmazmış. Ya da eps ablasyon diye bir işlem yapılıyormuş o çok daha etkili ama kolay bir işlem değil siz düşünün taşının kararınızı verin dedi
Çok geçmiş olsunÇıktım şimdi doktordan. Benim kalbimde fazlalık varmış. Kalpteki elektirigi o sebeple daha uzun yoldan aktarıyormuş ve çarpıntı oluyormuş.
Ya ilaç tedavisi dedi ama çok faydalı olmazmış. Ya da eps ablasyon diye bir işlem yapılıyormuş o çok daha etkili ama kolay bir işlem değil siz düşünün taşının kararınızı verin dedi
Geçmiş olsun canımÇıktım şimdi doktordan. Benim kalbimde fazlalık varmış. Kalpteki elektirigi o sebeple daha uzun yoldan aktarıyormuş ve çarpıntı oluyormuş.
Geçer yakında inşallah.iyiyim çok şükür canım bulana bulana devam ediyorum
Dün dışardaydımda ondan evdede yürüdümAmanın o ne kadar yürüdün
Çok geçm,ş olsun,bence tedavi olayını araştır biraz hemen karar verme,olmazsa başka bir doktorada gidip fikir al bence.Çıktım şimdi doktordan. Benim kalbimde fazlalık varmış. Kalpteki elektirigi o sebeple daha uzun yoldan aktarıyormuş ve çarpıntı oluyormuş.
Olsun canım olur böyle durumlar sıkıntı yokkaptanım ben menulerde seni etiketlemgi unuttum
Öyle kaptanım vucudu detoksa soktukGecmis olsun canim
Günaydın ablacim
Adımların sahane ablacim afiyet olsun
Afiyet olsun dicem de hic bisi yememissin
Günaydın canim
Günaydın canim
Valla hiç zorlanmadım canım inanır mısın. Bakalım haftayada yapmayı düşünüyorum.tamam canım
Günaydın kaptanim
Nasıl dayandın
Afiyet olsun kaptanim menüde adımlardan süper
Hayırlı haberlerle gel canım
Yok canım inan ki üzülmedim dermansız dert değil şükürTeşhis koyulmuş çözümler varmış. Buna da şükür canım. Bozma moralini. İyileseceksin inşallah. Çok geçmiş olsun.
İnşallah canım mommymmmGeçmiş olsun canımtedavisi varmış çok şükür inşallah iyileşeceksin hemencecik
Evet, sagol. Bu sene internetten ogrenmistim. Hatta nescafe falan tetikliyor. Benim menulerimde hamur isi nadirdir cidden. Cikolata da kotu,onu azalttim eskiye nazaran@19Temmuzda69um cnm beyaz unlu gıdalar düşük proteinli beslenmek , besleyici değeri düşük şeyler de duygu halimizi etkiliyor dikkat et canım
Sagol migimmmÇok geçmiş olsun
SagolllllGözüm karadır benim anında dalarım,şu selfie çeken herifler varya ahhh bir denk gelsede kafa göz dalsam onlara.
Zorlar cidden
Afiyet olsun
Afiyetler olsun
Tesekkurlerİyiyim sağol canımgeçmiş olsun canım
Afiyet olsun ortaaammm balıklar şifa olsun
Hayırlı sabahlar ablacım
Günaydın şeker kız
Günaydın canımmgeçmiş olsun kuzum
Günaydın tatlım
Çok fena olur ya geçmiş olsun canım yediğin bir şey dokunmuş olabilir mi
Günaydın canablammmm
Günaydın tatlış kaptanımmmm
Sagol kaptisim. Seviyorum seniGecmis olsun canim dinlenmek iyi gelmiştir
Afiyet olsun
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun pastelfitim
O işlemi yaptırmıcam ablacım. Uyku apnesi sorunum var bu ay onu halledip sonra sıkıntılar hala devam ederse başka yere gidicemÇok geçm,ş olsun,bence tedavi olayını araştır biraz hemen karar verme,olmazsa başka bir doktorada gidip fikir al bence.
Puffff o cissss şeyler benim duygularımı pek iyi yapiyor aslında@19Temmuzda69um cnm beyaz unlu gıdalar düşük proteinli beslenmek , besleyici değeri düşük şeyler de duygu halimizi etkiliyor dikkat et canım
Cnm içli köfte beyaz ekmek börekEvet, sagol. Bu sene internetten ogrenmistim. Hatta nescafe falan tetikliyor. Benim menulerimde hamur isi nadirdir cidden. Cikolata da kotu,onu azalttim eskiye nazaran
Keşke bütün gün iyi edebilse cnm ben de çok memnun oluyorum ama sinirli yapıyor bitincePuffff o cissss şeyler benim duygularımı pek iyi yapiyor aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?