Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Demek artık üstüme kuma getiriyosunkilo verdikten sonra sen çok değiştin, artık seni tanıyamıyorum ElhanOysa o tombul günlerimizde ne kadar mesuttuk senlen kuzum
Ben kilo vermedim üstüne kilo aldım
Ey cemaati şiskolar siz diyiverin kim degisti ağzından çıkacak bir aşkitom sözcüğüyle yetiniyorum.
Fulyacima kaptanlık yarıyor. İdare et yapacak bir şey yok.
Tombul günlerimizde mutlu muyduk

Ahah işte bu çok güzel alistirarak şefkatle bıraktırmak, anı acı, kötü tatlar ile biraktimaak sıkıntı. Çok güzel sonlanmis kısmet beze :))

Eşine geçmiş olsun canım sanada kolay gelsin havalar hepimizi hasta etti

Çok grçmşler olsun.

Allah kolaylik versin canim
Insallah kızın bir an once iyilesir

Aaa çok iyi Zipzip- le Cordelia kaptan olursa süper olur. ben birinci olursam beklicekler

Geçmiş olsun bitanem. Nane limon çayı iç iyi gelir. Varsa birkaç çubuk kraker. Niye böyle oldu acaba?
Sağol canım benim hiç bilmiyorum sabah uyandığımdan beri böyle geçmiyor hâlâ regl olmadım biliyormusun acaba regl mi geliyor ondanmı bulanıyor

Nane çayı yapayım iyi hatırlattın

Benim bugün midem bulanıyor sabah uyandığımdan beri
Geçmiş olsun canim
Afiyet olsun canim
Ben de karnımı doyurdum en sonunda. Sabah pilatese gideceğim için 7.30’da bir muz ve süt içmiştim. Saat 13 oldu , mecbur bekliyosun , spordan önce yemek yasak sonra yemek yasak. Tabi böyle kilo verilir
Afiyet olsun pastelfitim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…