Ben kilo vermedim üstüne kilo aldımDemek artık üstüme kuma getiriyosunkilo verdikten sonra sen çok değiştin, artık seni tanıyamıyorum Elhan Oysa o tombul günlerimizde ne kadar mesuttuk senlen kuzum
Yaa çok tatliniz ikiniz deNeden gülüyosunaz yer, hiç evden kaçmaz, gece 4’te asla bağırmaz, fit bi görüntüsü var, tam bir aile kedisi
Oyyy tontişler toplantısıııNasıl uygun görürseniz kaptanım
Annem geliyor pazara. 2 hafta yanımda kısmetse. Çok aktif olamayabilirim
Selammm cnm annişle pazara gidiyoruz sen nasılsınGünaydın gençlernasılsınız bakalım
Ahah işte bu çok güzel alistirarak şefkatle bıraktırmak, anı acı, kötü tatlar ile biraktimaak sıkıntı. Çok güzel sonlanmis kısmet beze :))7 aydir ugrasiyorum canim
Yani oyle bir anda kesmedi
Emzirmeyi azalttım ve hep konuştum
Sen artik büyüyorsun buyuyunce meme olmaz artik
Sen bebek degilsin kocaman oldun diye diye cocuk gurur yapti bu kadın kesmeden ben birakim dedi heralde
YavrummmCanım cooook açım ölü balık gibi bakıyorum az sonra yicem inşallah kendime gelirimsen nasılsın tatlım
Sağol canım bilmiyorum ki çok şükür kusma yok ama dönüp duruyor oda çok fena ediyor biraz leblebi yedim belki bastırır midemiNeden ki canım, geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımavilmşifalar diliyorum
Kölesine çekmişNeden gülüyosunaz yer, hiç evden kaçmaz, gece 4’te asla bağırmaz, fit bi görüntüsü var, tam bir aile kedisi
Gözün aydın canım çok şanslısınNasıl uygun görürseniz kaptanım
Annem geliyor pazara. 2 hafta yanımda kısmetse. Çok aktif olamayabilirim
Geçmiş olsun bitanem. Nane limon çayı iç iyi gelir. Varsa birkaç çubuk kraker. Niye böyle oldu acaba?Sağol canım bilmiyorum ki çok şükür kusma yok ama dönüp duruyor oda çok fena ediyor biraz leblebi yedim belki bastırır midemi
Eşine geçmiş olsun canım sanada kolay gelsin havalar hepimizi hasta ettiİyiyim canımbu aralar yoğunum.ev işlerine verdim kendimi.temizlik, kıyafetler vs.hava dengesiz ne kaldırıp çıkaracağımi şaşırdım bizim kızın durumu geçmedi hala öksürük hapşırma devam ediyor.bende de hafiften başladı haftaya eşimin ameliyati var.herkes birbirinden kaçmaya başladı hayırlısı ile bir ameliyat olsaydı inan üstümden bir 10 kilo gidecek
Çok grçmşler olsun.İyiyim canımbu aralar yoğunum.ev işlerine verdim kendimi.temizlik, kıyafetler vs.hava dengesiz ne kaldırıp çıkaracağımi şaşırdım bizim kızın durumu geçmedi hala öksürük hapşırma devam ediyor.bende de hafiften başladı haftaya eşimin ameliyati var.herkes birbirinden kaçmaya başladı hayırlısı ile bir ameliyat olsaydı inan üstümden bir 10 kilo gidecek
Allah kolaylik versin canimİyiyim canımbu aralar yoğunum.ev işlerine verdim kendimi.temizlik, kıyafetler vs.hava dengesiz ne kaldırıp çıkaracağımi şaşırdım bizim kızın durumu geçmedi hala öksürük hapşırma devam ediyor.bende de hafiften başladı haftaya eşimin ameliyati var.herkes birbirinden kaçmaya başladı hayırlısı ile bir ameliyat olsaydı inan üstümden bir 10 kilo gidecek
Aaa çok iyiBen de ayırdım verilecekleri. Dolaplar ferahladı
Sen kaptanlık için mi girmiştin benimle yarışaBu hafta bana nasip olursa benden sonrakine devredeceğim. Çok yorma kendini
GerçiCordelia kaptan gelecek hafta için biz kaptan olalım teklifi yapmıştı Zipzip- kaptana. Öyle de olabilir üç
2 yi geçtim
Tebrikler
Bu hafta hem haftasonu hem hafta içi 8 binden fire oldu takımda. Son durum ne olur bilmiyorum
Sağol canım benim hiç bilmiyorum sabah uyandığımdan beri böyle geçmiyor hâlâ regl olmadım biliyormusun acaba regl mi geliyor ondanmı bulanıyorGeçmiş olsun bitanem. Nane limon çayı iç iyi gelir. Varsa birkaç çubuk kraker. Niye böyle oldu acaba?
Geçmiş olsun canimBenim bugün midem bulanıyor sabah uyandığımdan beri
Afiyet olsun canimSelam. Dün hiç gelemedim kusura bakmayin. Adimlarda eksik kalmiş. Kucugun yine durdurmuş adim sayarihalbuki akşam da okula yürüyüp gidip geldim belki 10bin bile yapmış olabilirim. Eve gelince de akşam temizliği yaptik cocuklarla
Dünkü menüm
Sabah 9.30
Omlet, nescafe, salatalik
Zeytin 1 dlm kaşar
Öğlen
1 tabak taze fasulye yemeği
Ayran 1 dlm ekmek
16 00
Türk kahvesi
19.00
5 köfte, salata, yogurt, 1 dlm ekmek
@North RiverCordelia Zipzip-
Afiyet olsun pastelfitimBen de karnımı doyurdum en sonunda. Sabah pilatese gideceğim için 7.30’da bir muz ve süt içmiştim. Saat 13 oldu , mecbur bekliyosun , spordan önce yemek yasak sonra yemek yasak. Tabi böyle kilo verilir
Mide bulantısına siyah zeytin iyi gelir.Sağol canım bilmiyorum ki çok şükür kusma yok ama dönüp duruyor oda çok fena ediyor biraz leblebi yedim belki bastırır midemi
Gerçekten mi hemen yerim sağolasınMide bulantısına siyah zeytin iyi gelir.
Ne kadar gecikti canimSağol canım benim hiç bilmiyorum sabah uyandığımdan beri böyle geçmiyor hâlâ regl olmadım biliyormusun acaba regl mi geliyor ondanmı bulanıyor
Nane çayı yapayım iyi hatırlattın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?