Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oy kuzum, çokmu yanığı

Oy yavrum
O nasıl yapmış

Günaydın canim iyiyim sen nasilsin
İyiyim canım bu aralar yoğunum.ev işlerine verdim kendimi.temizlik, kıyafetler vs.hava dengesiz ne kaldırıp çıkaracağımi şaşırdım bizim kızın durumu geçmedi hala öksürük hapşırma devam ediyor.bende de hafiften başladı haftaya eşimin ameliyati var.herkes birbirinden kaçmaya başladı hayırlısı ile bir ameliyat olsaydı inan üstümden bir 10 kilo gidecek

Çok kafaya takma canım, nasıl geçtiğini anlamazsın bile. Eşinin neyi var,acil şifalar dilerim

Çok kafaya takma canım, nasıl geçtiğini anlamazsın bile. Eşinin neyi var,acil şifalar dilerim
Allah razı olsun canım uyku apnesi var eşimin.kontrol sırasında burunda kemik yamuklugu ve et çıktı geçen ay olacaktı ameliyat ama korona olduk.insallah haftaya olucak.

Selam. Dün hiç gelemedim kusura bakmayin. Adimlarda eksik kalmiş. Kucugun yine durdurmuş adim sayari halbuki akşam da okula yürüyüp gidip geldim belki 10bin bile yapmış olabilirim. Eve gelince de akşam temizliği yaptik cocuklarla

Dünkü menüm
Sabah 9.30
Omlet, nescafe, salatalik
Zeytin 1 dlm kaşar

Öğlen
1 tabak taze fasulye yemeği
Ayran 1 dlm ekmek

16 00
Türk kahvesi

19.00
5 köfte, salata, yogurt, 1 dlm ekmek

North River Cordelia Zipzip-

Eklentiler

• Screenshot_20220512-125323.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 27
Tatlım sen ya da başkası fark etmiyor. 60kiloyum bacımi mavi kaptan yapacağım diye ona söz verdim. Gözüm yok yukarılarda benim hedef 300-500

Tatlım sen ya da başkası fark etmiyor. 60kiloyum bacımi mavi kaptan yapacağım diye ona söz verdim. Gözüm yok yukarılarda benim hedef 300-500
Demek artık üstüme kuma getiriyosunkilo verdikten sonra sen çok değiştin, artık seni tanıyamıyorum ElhanOysa o tombul günlerimizde ne kadar mesuttuk senlen kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…