- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Oy kuzum, çokmu yanığıbenm ufaklığın ayağına salı günü kahve dökülmüş ben iş yerindeyken ya
eve geldim şok...
o kadar içime atmışım ki sonuçta kaza.. kmseye bişi diemiosun..
içime atınca dünde ben fena oldum
inşallah iz kalmaz
Dermi yani gelsin yeni cicilerOlmayanlar gitsin de yenilere yer açılsın
Bu enerjiyle bir de mutfağı halledeyim
evet cnmOy kuzum, çokmu yanığı
Oy yavrumYaaaa çok geçmiş olsun canım. Hafif bir şeydir inşallah. Doktora götürdün mü, krem falan verirdi. Benim oğlan da göz beyazındaki kılcal damarı kanatmış. Gözünde mercimekten ufak bir kırmızılık var. İşi gücü bıraktım , bebeğimi gözümün önünden hiç ayırmıyorum ama olan oluyor işte. Sen ne kadar dikkat etsen de olacak olan oluyor. Sıkma canını . Geçer inşallah
Günaydın canim iyiyim sen nasilsinGünaydın gençlernasılsınız bakalım
Gözün aydin canimNasıl uygun görürseniz kaptanım
Annem geliyor pazara. 2 hafta yanımda kısmetse. Çok aktif olamayabilirim
İyiyim canımGünaydın canim iyiyim sen nasilsin
Benim bugün midem bulanıyor sabah uyandığımdan beriCanım cooook açım ölü balık gibi bakıyorum az sonra yicem inşallah kendime gelirimsen nasılsın tatlım
Allah şifa versin canımevet cnm
Çok kafaya takma canım, nasıl geçtiğini anlamazsın bile. Eşinin neyi var,acil şifalar dilerimİyiyim canımbu aralar yoğunum.ev işlerine verdim kendimi.temizlik, kıyafetler vs.hava dengesiz ne kaldırıp çıkaracağımi şaşırdım bizim kızın durumu geçmedi hala öksürük hapşırma devam ediyor.bende de hafiften başladı haftaya eşimin ameliyati var.herkes birbirinden kaçmaya başladı hayırlısı ile bir ameliyat olsaydı inan üstümden bir 10 kilo gidecek
Hayrolsun saracığım, üşüttün mü?Benim bugün midem bulanıyor sabah uyandığımdan beri
Allah razı olsun canımÇok kafaya takma canım, nasıl geçtiğini anlamazsın bile. Eşinin neyi var,acil şifalar dilerim
Neden ki canım, geçmiş olsunBenim bugün midem bulanıyor sabah uyandığımdan beri
Geçmiş olsun canımAllah razı olsun canımuyku apnesi var eşimin.kontrol sırasında burunda kemik yamuklugu ve et çıktı geçen ay olacaktı ameliyat ama korona olduk.insallah haftaya olucak.
Tatlım sen ya da başkası fark etmiyor.Ben de ayırdım verilecekleri. Dolaplar ferahladı
Sen kaptanlık için mi girmiştin benimle yarışaBu hafta bana nasip olursa benden sonrakine devredeceğim. Çok yorma kendini
GerçiCordelia kaptan gelecek hafta için biz kaptan olalım teklifi yapmıştı Zipzip- kaptana. Öyle de olabilir
2 yi geçtim
Tebrikler
Bu hafta hem haftasonu hem hafta içi 8 binden fire oldu takımda. Son durum ne olur bilmiyorum
Demek artık üstüme kuma getiriyosunTatlım sen ya da başkası fark etmiyor.60kiloyum bacımi mavi kaptan yapacağım diye ona söz verdim. Gözüm yok yukarılarda benim hedef 300-500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?