Afiyet olsun canımBende salata yedim şimdi
Eski insanlar hep bunu söylerdi,hatta az bie ekmek bile yesen olur.Gerçekten mi hemen yerim sağolasın
Bir ay geçti ilk kez bu kadar gecikiyorNe kadar gecikti canim
Sen yine bitki çaylarını içerken dikkat et
Sağol canım teşekkürlerAfiyet olsun canım
Afiyet olsun kaptanimBende salata yedim şimdi
Bir dilim bayat ekmek yedim bayat ekmek midenin suyunu çeker diyeEski insanlar hep bunu söylerdi,hatta az bie ekmek bile yesen olur.
Sen yine test mi versen canim mide bulantisida var diyorsunBir ay geçti ilk kez bu kadar gecikiyor
Gayet güzel adımların ,benim bile bu kadar olmadı dün.
Regl olmadıysan müjde alabiliriz ayyy inşallah.Sağol canım benim hiç bilmiyorum sabah uyandığımdan beri böyle geçmiyor hâlâ regl olmadım biliyormusun acaba regl mi geliyor ondanmı bulanıyor
Nane çayı yapayım iyi hatırlattın
Tuzlu çubuk krakaerler varya onlar bile işe yarıyor.Bir dilim bayat ekmek yedim bayat ekmek midenin suyunu çeker diye
Sağol canımNeden ki canım, geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımavilmşifalar diliyorum
Kolay gelsin tatlımOyyy tontişler toplantısııı
Selammm cnm annişle pazara gidiyoruz sen nasılsın
Geçmiş olsun canım.havalar bir düzelmedi ne giyeceğimizi şaşırdık.Sağol canım bilmiyorum ki çok şükür kusma yok ama dönüp duruyor oda çok fena ediyor biraz leblebi yedim belki bastırır midemi
Sağol tatlımEşine geçmiş olsun canım sanada kolay gelsin havalar hepimizi hasta etti
Teşekkür ederim ablaÇok grçmşler olsun.
Amin canımAllah kolaylik versin canim
Insallah kızın bir an once iyilesir
Sağol canım benimGeçmiş olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun pastelfitim
Test flan yaptır olmazsa.Bir ay geçti ilk kez bu kadar gecikiyor
Leblebi yedim yarım çay bardağı kadar geçmezse onuda denerim gastritimde var omu yapıyor acabaTuzlu çubuk krakaerler varya onlar bile işe yarıyor.
Ortim benim :))Gayet güzel adımların ,benim bile bu kadar olmadı dün.
Fazla yemedin leblebiyi demi oda yapar bulantıyıLeblebi yedim yarım çay bardağı kadar geçmezse onuda denerim gastritimde var omu yapıyor acaba
Biraz bekleyeyim rutin kontrole gidecem zaten nedense hamilelik hiç aklıma gelmiyorTest flan yaptır olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?