Afiyet olsun bitanemZipzip- Cordelia @Tempus Elhan
13 mayıs 22 cuma
Kahvaltı 08.45
1 h yumurta domates biber salatalık
2 zeytin 1 d peynir 1 d tambuğday
Öğle 14.30
1 tabak patatesli bezelye yemeği
1 tabak salata
1 d ekmek
Akşam 19.00
Yarımdan az simit
Domates biber beyazpeynir
1 top profiterol
Su 1,5 lt
Spor
Adım 9.557
dost kazigimi da aldım geldim neredesiniz kızlar
Maviş kaptanım ışığın yolumuzu aydınlatsın.@DombiliKus
@busra ytez
North River
@fesang
@sara_28
@Aomine Daiki
Elhan
Mavi takım ile başladım bu yolculuğa94 kilo olarak gelmiştim Kasım ayında ve durdum, vazgeçtim , sonra pişman olup geri geldiğimde kendimi mavi takım kaptanı olarak buldum
Hepimiz çok değerliyizbu kilolar gider önemli olan inanalım Hadi Mavi takımın kızları bu hafta ateş olup yanalım kaybettiğimiz tek şey yağlarımız olsun
( Balkon konuşmamı da yaptığıma görebulaşık makinesini yerleştirmeye gidebilirim )
Açık ara fark attı bize@Tempus Kırmızı kaptan hayırlı olsunElhan ile @_ASTRAL_ o kadar kapisiyordu ki ben seni hiç beklemiyordum tozu dumana katmışsın tebrikler dolunaydagel tebrikler canım hayırlı olsun
Nasil geçti canım ben tüm gece kalacaksın sanmıştımSelamlar eve şimdi girdim
AA ciddi misin kuzum en çok kaçtın? Nedense seni hep çıtır hayal ettimBen de en kiloluydum bir zamanlar.
Kilo bildirimini Perşembe yaptım. Cuma menü bildirimini de yaptım canım :)Canım sen bildirim yaptin mi
Günaydın ablaGünaydın kızlar
Yatağa tekrar girsem mi girmesem mi arasindayim kimse de yok ki
Allah sabır versin , aile terapisti, aile danışmanı ile gorusseniz belediyelerin daha ücretsiz aile danışmanları var . Sorun kroniklesmeden üçüncü bir göz ile her şeyi daha net görüp degerlendirme yapabilirsiniz. Yoksa tamiri zor yerlere gidebilir .Daha o olaylar uzerine cok baska şeyler oldu. Çocuklarım için sabrediyorum.... Amin
Erkekler arasında zengin olma hayali çok çok fazla var biri parayı bulmuş ben de bulacağım diye diye ellerindekini harciyolar . Daha mantıklı hamleler nasip etsin erkeklereİnşallah çok ilerletmeZ borç kredi olayını. Bizde de var hayalperest Birtane. Balık mı burcu?
GunaydınHerkese günaydın
Duygusal sıkıntılarda yemek bizi rahatlatıyor ve gerçekten çok çok zor bir surectesin. Kendine de öfkelenme ferahlık olacaktır , önce bı sakinleş sonra atmayı düşündüğün adımları yazabilirsin . Şu anda yapacağın hamleler çok önemli , eşin iddia olarak az mı oynuyor yoksa bağımlılık durumu var mı ? Bagimliliktan supheleniyorsan, YEDAM diye nette aratırsan yesilayin bağımlılık psikilojik destek hattı hem kişilere hem de çevresindekilere psikolojik destek, yönlendirme yapiyirlar .Teşekkür ederim. Burasi yazilacak bir yer değil aslinda ama neden bu denli kendimi yemeye verdigim anlaşılmasi açısından da yazıyorum. Buna engel olabilmek için burda durmaya çalışıyorum. Burdan koparsam bugünkü menünün 2 3 katini bile yiyebilecek potansiyelim var. Sanki birşey yerken eşimi yiyorum tovbe yarabbim
GunaydinGünaydın hepimize
Ya matematik hocamız bile denemeyi 40 dkda çözdü ee çocuklar nasıl yetiştirsin. Bilinçli olarak mattan çocukları soğutmak için yapıyorlarAynen öyle canım. İnşallah bi dur diyen olur. Her yıl daha zorlaşıyor. İnan geçen sene çıkan soruyu 3 inşaat mühendisi 20 dakikada çözdü. 13 yaşındaki çocuğun hem soruyu çözmesini hem zamanını yönetmesini hem stresini yönetmesini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?