Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bugüne dek hiç kaçamak yapmamıştım gerçekten ama bugün uffff dügünümüz vardı yaa ordada tuttum kendimi hiç yemedim ama yanıma elma almayınca telaşeden düğün sonrası bahçede verilen yemeğe dayanamadım maleseffff neyse kesinlikle yarından sora aynı sıkılıkta devam...yazer üzgünümm özür dilerimmm

kıslarr nbr yaa...tarsustayımmm hiç giremedim yarında okul başlıooo pantaolonumu bi giydim üstümden düşüyoo.herkes ne kadar zayıd,flamıssın dedii..napıosunn falan diyee.ay bi mutlu oldumm sizi de çk özledimmopuyorumnanaktan ama fazla giremicm artık malum öss yılı çalışmakk lazımm.durmak yokk diyete devmmm.cuna yazacam kilomu..öptüm herkesiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile5

beşikatş canım hoşgeld,n bırakma bug
nde yengem bana didi ne kadar incelmişin diye ..
herşey güzel olacaaaaaak

selam kizlar nasilsiniz
ben cok hastayim diyete iki gün felan ara vermem gerek grip olmusum ya tam zamaniydi sanki
hertarafim agriyo valla basim gözüm kemiklerim ölüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum
mafoldumben
ama kesinlikle diyetten vazgecmiyorum iylesim sahalara geri dönecem bekleyin beni anacim

kızlaar ben aranıza yeni katıldım acil kilo vermesi gerekenlerdenim yardımınızı esirgemeyin nolur

Yok kızlar
ben diyim bizden bi yol olmaz ..
bi gün birini azarlasak bigün biri kaçamak yapıyo ...
kaçamak yapanlara artık kızmak yok mekik cezası yok ..
demekki kaçamak yaparak mutlu oluyosunuz öyle mutlu olun ... ben sizin mutluluğunuzu istiyorum sonuçta ... etli pideler kremalı bisküvüler kızartmalar iskenderler pilavlar yeyin colalar için böyle bol asitten midenizi delin felan bende yanınızdayım yiyin için oooooh süpeeer ...

günlük raporum
kızlar kahvaltımı yaptım
4 elma yedim dışardaydım bugün
annem ve kız kardeşimle yemek yedik dışarda
kızkardeşim kumpir yedi
annem çıtırlı tavuk
ben sezar salata söyledim tavukluydu tavuklarına dokunmadım sadece ıcebergini yedim ..
bende yerdem kumpir felan ama bu zamana kadar çok yemişim zaten ...
bundan sonrasının bana faydası yok eğer kumpir beni mutlu edicek olsa kumpir yerdim ama Iceberg beni cuma günü mutlu edecek ....
ayrıca şu leslinin 5 millik yağ yakma programını yaptım ..
az dinlenim yatcam 2-3 saatte mağzalarda gezdim ama onu saymıyorum
3 bardak (3*330ml ) yeşil çay
2 lt su
1 lt karanfilli su

geçmiş olsun caaanıım dikkat et kendine
C vitamini al bebekim

Sayın kaptanım bende bir kaç soru sormuştum önce ki sayfada cevaplarsan sevinicem
Ayrıca kızlar cuma gününü bende heycanla bekliyorum sonuçlarınızı görüp ona göre bende başlıycam.
takipteyim sizi hadi bakalım görelim sizleri....

canım benim bugün okadar moralim bozulduki.doktor bana bi ilaç verdi oda acayip iştah açtı ilacı kullanalı bir ay oldu ama bende bir göbekki sorma.kaynanamda demesinmi sen artık 100 kilo olursun diyee.ağlamak istiyorum önce benim şu iştaha karşı dirençli olmam gerek ama nasıl.ben elmayı da yeşil çayı da çok severim ve aranızda inşallah bu derdime sın verecem

slim pack ??? :)

canım google la slim in 6 yaz S... Z...ile başlıyor sitenin adının baş harfleri oradan indir yap çok terletiyor tavsiye edrim slim 6 pack olanı göbek için zaten indirince görürsün sieden yorumlarıda okursun faydasını gören çok başarılar canım buyrunnnnnnnnn

sağol zaten orada üyeyim direk oradan indireyim...

arattımama öle bi site adı göremedim ilk sayfadamı dediğin site kaçıncı bi diyiver hele bacım

burcucum geçmiş olsun tatlımŞeniz

aman dikkat et kendine..önce sağlık bitanemmŞeniz

rabbim şifa versinnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…