selam kizlar nasilsiniz
ben cok hastayim diyete iki gün felan ara vermem gerek grip olmusum ya tam zamaniydi sanki
hertarafim agriyo valla basim gözüm kemiklerim ölüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum
mafoldumben
ama kesinlikle diyetten vazgecmiyorum iylesim sahalara geri dönecem bekleyin beni anacim
canım yeterki iste hedefin belli olsun herşey olurkızlaar ben aranıza yeni katıldım acil kilo vermesi gerekenlerdenim yardımınızı esirgemeyin nolur
slim pack ??? :)
canım google la slim in 6 yaz S... Z...ile başlıyor sitenin adının baş harfleri oradan indir yap çok terletiyor tavsiye edrim slim 6 pack olanı göbek için zaten indirince görürsün sieden yorumlarıda okursun faydasını gören çok başarılar canım buyrunnnnnnnnn
canım google la slim in 6 yaz S... Z...ile başlıyor sitenin adının baş harfleri oradan indir yap çok terletiyor tavsiye edrim slim 6 pack olanı göbek için zaten indirince görürsün sieden yorumlarıda okursun faydasını gören çok başarılar canım buyrunnnnnnnnn
kızlar çok üzgünüm ama artık bu diyeti yapamıyorum
elim kolum kalkmıyoo
2 gündür yatak döşek yatıyorum
sizi yarı yolda bırakmak istemezdim ama uzun bi süre dinlenmem gerekecek miğdemi mahfetmişim
beni listeden silinki cuma günü orda fazlalık yapmayim
ama sürekli takip teyim
iğleşip en kısa zamanda yanızda olmayı çok isterim
arattımama öle bi site adı göremedim ilk sayfadamı dediğin site kaçıncı bi diyiver hele bacım
arattımama öle bi site adı göremedim ilk sayfadamı dediğin site kaçıncı bi diyiver hele bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?