aramayı türkçe olarak yaparsan 11. sırada
kıslarr nbr yaa...tarsustayımmm hiç giremedim yarında okul başlıooo pantaolonumu bi giydim üstümden düşüyoo.herkes ne kadar zayıd,flamıssın dedii..napıosunn falan diyee.ay bi mutlu oldumm sizi de çk özledimmopuyorumnanaktan ama fazla giremicm artık malum öss yılı çalışmakk lazımm.durmak yokk diyete devmmm.cuna yazacam kilomu..öptüm herkesiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile5
Yok kızlar
ben diyim bizden bi yol olmaz ..
bi gün birini azarlasak bigün biri kaçamak yapıyo ...
kaçamak yapanlara artık kızmak yok mekik cezası yok ..
demekki kaçamak yaparak mutlu oluyosunuz öyle mutlu olun ... ben sizin mutluluğunuzu istiyorum sonuçta ... etli pideler kremalı bisküvüler kızartmalar iskenderler pilavlar yeyin colalar için böyle bol asitten midenizi delin felan bende yanınızdayım yiyin için oooooh süpeeer ...
günlük raporum
kızlar kahvaltımı yaptım
4 elma yedim dışardaydım bugün
annem ve kız kardeşimle yemek yedik dışarda
kızkardeşim kumpir yedi
annem çıtırlı tavuk
ben sezar salata söyledim tavukluydu tavuklarına dokunmadım sadece ıcebergini yedim ..
bende yerdem kumpir felan ama bu zamana kadar çok yemişim zaten ...
bundan sonrasının bana faydası yok eğer kumpir beni mutlu edicek olsa kumpir yerdim ama Iceberg beni cuma günü mutlu edecek ....
ayrıca şu leslinin 5 millik yağ yakma programını yaptım ..
az dinlenim yatcam 2-3 saatte mağzalarda gezdim ama onu saymıyorum
3 bardak (3*330ml ) yeşil çay
2 lt su
1 lt karanfilli su
selam kizlar nasilsiniz
ben cok hastayim diyete iki gün felan ara vermem gerek grip olmusum ya tam zamaniydi sanki
hertarafim agriyo valla basim gözüm kemiklerim ölüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum
mafoldumben
ama kesinlikle diyetten vazgecmiyorum iylesim sahalara geri dönecem bekleyin beni anacim
yazerim silam
cok saolun dikkat edcem kendime bebisler
bide kilolardan kurtulsak ,yarin insallah bende kendimi tam iyi hissedersem baslayacagiim leslie bacimla yürümeye
öptüm sizi
canım benim sağlığın iyi olsunda
öyle sporu yap..önce sağlıkkkkk..hem bebişinde sana ihtiyacı varr..
bizde seni öptümm canımŞeniz
pişşşt uyuyomusunuz kızlar kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içiyorummm sositososito
uayandım fıstık uyandımmmmmm
senle aynıyıız sanırımm..şimdi okullu olduk ikimiz he...ben servis ayarlana kadar böle gideceğim bakalım okula..ama diyete ve spora devammmmkaydirigubbakcemile2
Hee kızz şimdi okullu olduk sınıfları doldurdukk :roflol:
bide ögretmenimiz geleydi ii olacaktı . Çogunun ikinci çocugu var benim yokk mafoldumben onun için bana sen bekle diyolar bide 52 tanesinin başında duruyorum off işallah bu gün gelir ögretmen
Ben sabah 7 de gittim sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım mekikte çektim gelince şu lesli hatunu indiremedim ben ya benim eve teşrif etmiyo uyuss gacıı beni bgenmedimi netti kızz laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?