Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar merhaba..

bugün sanırım bayacaaaa kaçamak yapan olmuşşş.

kızlar dayanın kazanan siz olcaksınız kilolar uçup gidecek..

bir an sizi okuyunca bendemi bişeyler yesem diye düşündüm..

sonra yok yaaa dedim olurmu öle şey..

öncelikle zaten bozamam bugün yeminimin son günüydü..yemin ettim biliyosunuz..

sonra dedim bu diyet çok sıkı güzel ve kilo verdiren diyet..bu diyetle belkide 1ayda 2o kiloda verebilirim..zaten hedefim 25kilo vermek..

niye hayallerimi erteleyeyim dayan kızım ..sabret buzamana kadar yediklerine sayy..

güzel zayıf günler çok uzak değil artık..

böle düşünerek kaçamak yapmıyorumm..

sağlık problemi yaşamadığım sürece bu diyete devam edeceğim..

szde durumlar nasıl acaba..onlarda baya kaçamak yapıyolar ama sporda yapıyolar..

kızlar sabırlı olun kaçamak yapmayın bol su içinnn..

ve bugün reğlide olmuşum canım sıkıldı..inşallah cuma günü tartıya yansımaz
..

beşiktaşcım..canım özletme kendine..sık sık girmeye çalışş..

ama tabiki derler daha önemli ama özleriz seni kız..alıştırdın kendiniŞeniz

dreselrinde başarılar bitanemmmŞeniz

kaftaniçem sinirlenme olur böle vakkalar yazer yakalar..

biz 2.ekiimde fark atacaz üzülme..

bu arada senide tebrik ederim iradene güzel sahip çıkıosunnŞeniz

canım geçmiş olsun dikkat et kendine..

kızlar 2ekime az kaldı

artık kaçamak yapmayınnnnnnn

kazanan biz olalımm ona göreeee

kknın gücünü görsün bakalımm s..z ...

bize yakışanda bu ...

herşeyden önemlisi kendi birinciliğimiz kızlarr

kiloalar uçsun gitsinn..

yarın yepyeni birgünnnnnn..kaçamakların yerine bol spor yapılsın ..şekerlerimm

yazerim silam
cok saolun dikkat edcem kendime bebisler
bide kilolardan kurtulsak ,yarin insallah bende kendimi tam iyi hissedersem baslayacagiim leslie bacimla yürümeye
öptüm sizi

yazerim silam
cok saolun dikkat edcem kendime bebisler
bide kilolardan kurtulsak ,yarin insallah bende kendimi tam iyi hissedersem baslayacagiim leslie bacimla yürümeye
öptüm sizi

canım benim sağlığın iyi olsunda

öyle sporu yap..önce sağlıkkkkk..hem bebişinde sana ihtiyacı varr..

bizde seni öptümm canımŞeniz

bugunude atlattik sukur:lepi:
her pazar tamtekmil spor yapacam diye kendime soz verdim ve bugun tam uc saate yakin spor yaptim yuruyus bisiklet mekik dahil simdide yazi yazmaya bilz halim yok hemen yaticammirmirmirmir
bi kurtulsam su kilolardan bidaha 100gr alsam geri veressiye bisey yemeyip bi saat koscam:mymeka:

herkese iyi geceler yeni bir hafta basliyor kizlar vucudumuz birazdaha alismistir artik ama ben elma yemekten bir hos olmaya basladim kondisyon kalmayacak bu gidiste biri pohpohlasin beni sabah icin pek giremiyorum siteye gunun sonundan yakaladim yine saat 5 e kadar super gidiyor aksam oldumu gozum karakiyor yemekler gelip gidiyor gozumun onunden biri bizi canlandirsin lutfen kili verelim ve daha cok istahlanalim
arkadaslar sz deki arkadaslar kim ya ben aradim bulamadim biri bana bu topik hakkinda bilgilendirsin cok merak ettim

ELMADAN GELEN SAGLIK :
Sağlıklı beslenmede elma, sanılandan daha faydalı olup, bağırsak kanserine yakalanma riskini de azaltıyor. Bu sebeple uzmanlar, her öğünden sonra elma yenmesini tavsiye ediyorlar. Pek çok mineral ve vitamin içeren elmanın diğer faydaları şöyle sıralanıyor...

- Zayıflamak için: Elmada sadece 50 kalori vardır ve içinde bulunan petkinden dolayı doyurucudur. Zayıflamak için mükemmel bir meyvedir. Düşük kalorili olduğu için şişmanlığı önler, kan şekeri düzeyini ve yüksek tansiyonu olumlu bir şekilde etkiler.- Kabızlık için: Öğle yemeğinden önce yenen bir elma, bağırsakta bakterilerin çoğalıp azalmasını ayarlamada rol oynar ve bu sayede kabızlığı önler.
- Bağışıklık için: Elmadaki C vitamini vücudun savunma sistemini kuvvetlendirir. Bunun sonucu olarak soğuk algınlığı virüsleri vücuda giremezler.
- Dişler için: Yemeklerden sonra yenen elma, çoğu zaman diş fırçalamaktan daha iyi etki yapar. Çünkü elma çiğnenirken dişlerin arası çok iyi bir şekilde temizlenir.
- Kolesterol için: Elmadaki petkin maddesi, zararlı kolesterolü (LDL) düşürür; atardamarları koruyan faydalı kolesterolü (HDL) yükseltir.
- Kalp için: Elmadaki etkili maddelere yeni keşfedilen 'Phenylalanin' de eklendi. Bu madde, vücutta bulunan ve kalbin çalışmasında destek olan Q enzimini faaliyete geçirir.
- Demir eksikliği: Demir, C vitamini ile birleştiğinde organizma tarafından mümkün olduğunca iyi şekilde alınır. Elmada her ikisi de vardır.
KAYNAKnetten alıntıdır

paylasmak istedim,,,,,,

Merhaba canlarim, nasilsiniz bakayim? kaydirigubbakcemile5

Bende uzun zamandan beri giremiyorum, sonra bir bakiyorum, girmeyeli 50-60 sayfa olmus oku oku canim gidiyor...

Beni soran olursa hersey yolunda gidiyor, kacamak yok, irade tam, destek full.... Tas olacagiz tas....

Neyse kimse yok zaten bu saate bende cikayim kocaman öpüyorum sizleriiii opuyorumnanaktan

Yüreginiz sevgiyle kalsin emi...

Askperest (Sibel)

kzılar günaydın.umarım güzel gidyodur diyetiniz.ama benimki hiç ii gitmedi .yapamadım dayanamadım.günde 3 elmadan fazla yiyemedim.üstüne bir de baş ağrısı. kızlar ben çekilyorum. yarışta ortalamayı düşürmek istemem. sizi azminizden dolayı tebrik ederim hepinize başarılar.

günaydın elma güzelleri diyet fena sayılmaz, kahvaltımı yaptım şimdi çayımı içiyorum, fena sayılmaz dedim çünkü pazar günü evde acayip iş yaptım sabah 8 de başladım akaşam 22 ye kadar böyle olunca eşim zorla birşeyler yedirdi güçsüz kalacaksın diye ama eminim eritmişimdir çünkü hiç boş durmadım .
bu hafta işi çok sıkı tutucam ama

Günaydınnnnnnnnnn fıstıklarrrr 1 saatlik yürüyüşümü yaptımm hihoyyyt
Kahvaltımı yapacam şimdi oğluşumda uyandı ohhh birlikte yaparızz cokacimcoook
Sonra malum ev toplamaca sonrada okula gideriz< artık öpüldünüzzz opuyorumnanaktan

a.s.günaydınnnnnnnnnnnna.s.

uyanın bakalım bir silkelenin canlarımkaydirigubbakcemile2güne dinamik başlayalımdelikafadulden

nasılsınız ..bende kahvalatımı yaptım yeşil çayımı içiyorum:içelim:şimdi lesli ile sporumu yapıp ev işi yapıcam ..bende malum anaokuluna kızım başladı onunla öğlende okula gideceğim ..
kızlar dikkat edin cumaya az kaldı kaçamkalradan kurtulun atrıkkk..sporumuza devammm..​

pişşşt uyuyomusunuz kızlar kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içiyorummm sositososito

uayandım fıstık uyandımmmmmm

senle aynıyıız sanırımm..şimdi okullu olduk ikimiz he...ben servis ayarlana kadar böle gideceğim bakalım okula..ama diyete ve spora devammmmkaydirigubbakcemile2​

uayandım fıstık uyandımmmmmm

senle aynıyıız sanırımm..şimdi okullu olduk ikimiz he...ben servis ayarlana kadar böle gideceğim bakalım okula..ama diyete ve spora devammmmkaydirigubbakcemile2​

Hee kızz şimdi okullu olduk sınıfları doldurdukk :roflol:
bide ögretmenimiz geleydi ii olacaktı . Çogunun ikinci çocugu var benim yokk mafoldumben onun için bana sen bekle diyolar bide 52 tanesinin başında duruyorum off işallah bu gün gelir ögretmen

Ben sabah 7 de gittim sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım mekikte çektim gelince şu lesli hatunu indiremedim ben ya benim eve teşrif etmiyo uyuss gacıı beni bgenmedimi netti kızz laelaelaelaelae

Günaydın arkadaşlar ben Cumartesi ve Pazar şehir dışında düğüne gittim ve malum elmalarımı yeşil çaylarımı ve sularımı içemedim Çarşamba-Perşembe ve Cuma yaptığım elma dietindeki bütün verdiklerimi almışım arkadaşımızın dediği gibi elmaya alışıyor vücut ve başka bişi yediğimizde direk yağa dönüştürüyo bidaha yemek yemicek depolayım dio kendi kendine off ya ben elmayla birlikte sebze yemeği ve çorba da içicem napımmm korkuyorum

anammmmmmm bide 52 çocuğu sen mi bekliyon kızzzzzzzz:1shok:

allah sabır kolaylık versinnnsırnaşık şeyanam kafan şişer kızzzzzsırnaşık şeyvalla öğretmenlerin işi çok zor ..
anam inşallah öğretmeniniz gelirde sende rahatlarsınn..

maşallah sanada sporunuda yapmışsına.s.lesli abla tatlı yahu nasıl teşrif etmedi sana kızzzzzkaydirigubbakcemile3nette bir sorun vardır herhalde heeeeakannehirakannehir
neysem ben kaçarrrrrrr öptüm ..öğleden sonra buluşuruk..:a015::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…