Gunaydin kizlarrr
bende kahvaltimi yaptim
ev islerine baslamam lazim
sonra elmalarimi yicemmm
burda herkes spor yapiyormu?
yapiosa ne yapio?
ben spora baslayinca kilo verme durur diye korkuorum :S
slm kizlar oncelikle yazercim allah razi olsun su lesli benim isime cok yaradi evde olmasi super insallah yaglarimiz buhar olup vucudumuzdan ucar gider hepimizin anam kimse durduramaz beni cok gaza geldim coooook bugun 7 gun hic kacamak yok
kızlar bugünde dayımın eşi geldi ...
anam dedi sen zayıflamışın nasıl zayıfladın dedi bayramdan bu yana böyle ..
ay kaç kilo verdim acaba ya dünde diğer yengem farketmişti ...
ayyyy benm için herşey tam süper en birinci ben olacam obaaaa kaydirigubbakcemile2
tuanaa 83ten 62 ye ne kadar sürede ve hangi diyetle indin.. tartılmak beni çok sarstı herkesten özür diliyorum dün tıka bsada yedim.. ve 82.5 kiloyumm yarıstan çekiliyorum bu haftalık.. kızın küfür edin isterseniz.. 2 ekimde yeniden gireceğim gruba.. ben birşeyleri eksik yada yanlış yaptım sanırım... neyseee umarım çözebilirimm bu işi sevgilerr kendinize iyi bakın koay gelsin gücünüz kuvvetiniz bol olsun...:a015::çok üzgünüm:
banane banane en birinci ben zayıflıcammmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
ya şaka bi yana kaptan yaaa canım nane istiyo alsamda sabah kahvaltıda peynirimle yesem olur muuu ?
birde be bugün kaçamak yaptımm yumurtama kırmızı pul biber döktüm yerimseniben cezam neyse razıyım zaten birazdan spor a gideceğim bak 5 dk da senin için bisiklet çevirebilirim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
çok güzel seracımcuma günü verdiğimiz kiloları yazınca bu kaçamak yapanlar nasıl pişman olacak göreceğiz ..
:dilcikar:
Canim onlar hamilelikten kalan kilolarimdi o yuzden kolaylikla verdim
ilk uc ayda 18 kilo eridi gitti
sonra her iki kiloda takildi
en son 64u gordum uc ay takildim
isvec diyetine bas vurdum uc gunde 1,5 kilo verdim...
sen diyete baslar baslamaz sporami basladin?
cunku yanilmiorsam diyete baslayana hemen spor onerilmio
once vucudun diyete alismasi gerekio...
su an seni anlayabiliorum
moralin bozuldu haliyle kilonu gorunce
ara ver canim toparla kendini sonra 2 ekimde tekrar katilirsin aramiza
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?