Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızlarrr kahvaltımı yaptım biraz sonra temizlik yapacagım leslie ile yürüyecegim slim pack yapacagım herkese kolay gelsin

Gunaydin kizlarrr
bende kahvaltimi yaptim
ev islerine baslamam lazim
sonra elmalarimi yicemmm
burda herkes spor yapiyormu?
yapiosa ne yapio?
ben spora baslayinca kilo verme durur diye korkuorum :S

Gunaydin kizlarrr
bende kahvaltimi yaptim
ev islerine baslamam lazim
sonra elmalarimi yicemmm
burda herkes spor yapiyormu?
yapiosa ne yapio?
ben spora baslayinca kilo verme durur diye korkuorum :S

tuanaa 83ten 62 ye ne kadar sürede ve hangi diyetle indin.. tartılmak beni çok sarstı herkesten özür diliyorum dün tıka bsada yedim.. ve 82.5 kiloyumm yarıstan çekiliyorum bu haftalık.. kızın küfür edin isterseniz.. 2 ekimde yeniden gireceğim gruba.. ben birşeyleri eksik yada yanlış yaptım sanırım... neyseee umarım çözebilirimm bu işi sevgilerr kendinize iyi bakın koay gelsin gücünüz kuvvetiniz bol olsun...:a015::çok üzgünüm:

kızlar bugünde dayımın eşi geldi ...
anam dedi sen zayıflamışın nasıl zayıfladın dedi bayramdan bu yana böyle ..
ay kaç kilo verdim acaba ya dünde diğer yengem farketmişti ...
ayyyy benm için herşey tam süper en birinci ben olacam obaaaa kaydirigubbakcemile2

slm kizlar oncelikle yazercim allah razi olsun su lesli benim isime cok yaradi evde olmasi super insallah yaglarimiz buhar olup vucudumuzdan ucar gider hepimizin anam kimse durduramaz beni cok gaza geldim coooook bugun 7 gun hic kacamak yok

slm kizlar oncelikle yazercim allah razi olsun su lesli benim isime cok yaradi evde olmasi super insallah yaglarimiz buhar olup vucudumuzdan ucar gider hepimizin anam kimse durduramaz beni cok gaza geldim coooook bugun 7 gun hic kacamak yok

çok güzel seracımcuma günü verdiğimiz kiloları yazınca bu kaçamak yapanlar nasıl pişman olacak göreceğiz ..
:dilcikar:

yazercim ordayken sorayim dedim leslinin 3 mil sabah yapiyorum 3 mil aksam yeterlimi canim

banane banane en birinci ben zayıflıcammmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

ya şaka bi yana kaptan yaaa canım nane istiyo alsamda sabah kahvaltıda peynirimle yesem olur muuu ?

birde be bugün kaçamak yaptımm yumurtama kırmızı pul biber döktüm yerimseniben cezam neyse razıyım zaten birazdan spor a gideceğim bak 5 dk da senin için bisiklet çevirebilirim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

selam kizlar ben geldim ps bozuktu bir haftadir yokum memlekette elma kalmayacak bu gidisleyiyelim elmalari zayiflayalim örnek olalim her keseherkese basarilarins en cok ben vermisimdir

Canim onlar hamilelikten kalan kilolarimdi o yuzden kolaylikla verdim
ilk uc ayda 18 kilo eridi gitti
sonra her iki kiloda takildi
en son 64u gordum uc ay takildim
isvec diyetine bas vurdum uc gunde 1,5 kilo verdim...

sen diyete baslar baslamaz sporami basladin?
cunku yanilmiorsam diyete baslayana hemen spor onerilmio
once vucudun diyete alismasi gerekio...

su an seni anlayabiliorum
moralin bozuldu haliyle kilonu gorunce
ara ver canim toparla kendini sonra 2 ekimde tekrar katilirsin aramiza
opuyorumnanaktan

ben nacizane fikrimi söyleyeyim şeker..

naneyi kuruysa yeşil çayına katabilirsin..ama kuru değilse de yiyebilirsin zararı olcağını sanmıyorumm..bu diyette biz çayımızı naneli içiyoz yani ben limonda tabi..

pul biber acıysa güzel oda metobolizmayı hızlandırır..

ceza olayı beni aşarrrrr..ama budurumda ceza olurmu bilmemkine:umursamaz:

çok güzel seracımcuma günü verdiğimiz kiloları yazınca bu kaçamak yapanlar nasıl pişman olacak göreceğiz ..
:dilcikar:

he valla yazercim beni görenlerde zayıflamışın diyolar..

evet cuma günü verdiğimiz kioları görenlerrrr.ah sorma pişman olacaklar kaçamak yaptık diyeeeeeekaydirigubbakcemile3

Spor eğitmenleri ve spor psikologları “gerçekten düzenli spor yapmak istiyorsanız hedeflerinizi belirleyin ve bunlardan şaşmayın” diyor. Hatta bunu yazılı hale getirmenizi öneriyorlar. Böylece motivasyonunuzu da arttırmış olacaksınız. Sağlıklı olmak, güç kazanmak, stresle başa çıkmak, eski dar pantolonunuza yeniden girebilmek… Hangisi olursa olsun ‘mantra’ gibi kendinize sürekli tekrar edeceğiniz hedeflerinizden asla vazgeçmeyin.

selam elma şekerleri.sizin takıma arada bir gelip motive olup dönüyorum ben.bravo hepinize.darısıda başımıza.neyse ben şey soracaktım.bu elma diyetini en fazla kaç gün uygulayabiliyoruz acaba.?

lelos ve sila oldum guulmekten yazilariniza cok yasayin emi vallahi uzun zamandir bu kadar gulmedim

ben bugun sabahtan beri disardaydim kahvaltiya gittim super seyler vardi ama ben iki ekmek bir dilim peynir 3 zeytin domates salatalik falan yedim pogacalar falan uctu migdelere
1 saat yuzme 1 saat yuruyus yaptim bugun gunumdeyim yanliz 3 elma yedim su saate kadar yanima almayi unutmusum 3 bardakta yesil cay ictim 1,5 litre kadarda su su icmeyi arkadaslar 3 bardagi falan ardi arda icsekmi faydasi olur aradami benim arkadas bir icmeye basladim su kolik gibi sasirdim kaldim ben bu diyete baslamadan gunde 3 bardak anaca icerdim onuda icersem

bencde nanenin ve pul biberin bi zararı olmaz canım ama çok biber iştah açabilir aman dikkat ...
bende zaten haşlama yumurtayı bibersiz karabibersiz yiyemem...
bazı akşamlar roka felan yedim limonlu yani yeşillikde bi zarar olduğunu düşünmüyorum efeem

çok sağol arkadasım inşallah herşey yolunda gider vermem gerek stresten oldu belkide neyse kendimi topluyorum ve dönüyorum aranıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…