çok güzel seracımcuma günü verdiğimiz kiloları yazınca bu kaçamak yapanlar nasıl pişman olacak göreceğiz ..
:dilcikar:
lelos ve sila oldum guulmekten yazilariniza cok yasayin emi vallahi uzun zamandir bu kadar gulmedim
kızlar en iyi kilo nasıl veriliyor biliyomusunuz.
fazla kızartma yemiceksin. çok yağlı yemekler den uzak durcaksın . midende herzaman bir tabak boş yer bırakacaksın. yeşil çayını iç akşamları azar azar meyveni ye birde bolca su için egzersiz yap işte size formul gerçektende ettki ediyo. ben böle zayıfladım şükür .SİZEDE TAVSİYE EDERİM
Ben hic acikmiyorum, aksamlari yani aslinda elma diyetinde menü doyurucu, hele elma yani mideme hic yer kalmiyor, cay, su, elma baska seyler aklima gelmiyor bile yani..
Sevgiler
bende öyleydim dün e kadar sanki şimdi içime kurt girdi
çizelgemi değiştirecektim nasıl değiştirileceğini bilmiyorum elma diyeti yapmadan şuan 67 kiloyum ama 5 kilo daha vermem lazım denesem mi acaba diye düşünüyorum:uhm: çünkü şu sıralar soğuk algınlığım var bünyem zayıf düşmesinkafamçokkarıştı
Süpersin sen ya ,,sanki icime kurt girdi´´
elma kurtu girmistir belki!! delikafadulden
Canim düsünme aciktigini baska seyleri düsün... Bende ilk basladigimda aciktigimda esimle kavga ediyordum :kedi: unutmak icin acligimi....
Öpüyorum opuyorumnanaktan
acaba yediğim elmalar kurtlumuydusırnaşık şey bide tartılmamak için zor duruyorum normalde günde 4-5 kere tartılırdım alışkanlık haline gelmiş şimdi sigara içenleri anlıyorum bende tartı bağımlısı olmuşumm
bencde nanenin ve pul biberin bi zararı olmaz canım ama çok biber iştah açabilir aman dikkat ...
bende zaten haşlama yumurtayı bibersiz karabibersiz yiyemem...
bazı akşamlar roka felan yedim limonlu yani yeşillikde bi zarar olduğunu düşünmüyorum efeem
geçmişolsun sekerselam kizlar nasilsiniz
ben cok hastayim diyete iki gün felan ara vermem gerek grip olmusum ya tam zamaniydi sanki
hertarafim agriyo valla basim gözüm kemiklerim ölüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum
mafoldumben
ama kesinlikle diyetten vazgecmiyorum iylesim sahalara geri dönecem bekleyin beni anacim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne yediğimi ayrıntılı yazmama gerek yok..
ayrıntılarda hep elma var ..laelaelaelaelae
elma elma ...delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?