Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ne yediğimi ayrıntılı yazmama gerek yok..
ayrıntılarda hep elma var ..laelaelaelaelae
elma elma ...
delikafadulden

merhaba arkadaslar hepinize..

uzun zamandır formunuzu takıp edıyorum sımdı bende size katılmaya karar verdım..

kısaca hamıle kalmadan önce 55 kıloydum boyum 162
kötü bir hamilelik ve alınan tam 30 kılo:)
bebegım 6 aylık olunca rejıme basladım.25 kılo verdım 3 ayda..9 aylıktı işe basladım tekrar ve 5 kılo fazlam kaldı ve oglum sımdı 17 aylık be ben 59 kıloyum bıran önce vermem lazım..

hep beraber verecez ıNSALLAH

ecem zaten çoğu gitmiş azı kalmış canım
kısa zamanda halledersin bi güzel ...
buraya takıl elmalarlan oooh çok güzel vallakaydirigubbakcemile2

offf kızlar nasıl siinir oluyorum kendime yaaa
bugn daha 3. elmamı ancak yiyorum 2. fincan yeşil çay ve ancak 1 litre su
hafta sonuda kaynanama giderken elmalarımı unuttum doğru düzgün bişey yemeidm ama ogün sadece 4 elma yiyebilidm
yaaa bugünde misafirim vardı hazırlıktı falan filandı derken birde bebeğim nefes aldırmıyor çıldırıcam
neden bişeye niyetlenince hep aksilik olrki offf

kızlar en iyi kilo nasıl veriliyor biliyomusunuz.

fazla kızartma yemiceksin. çok yağlı yemekler den uzak durcaksın . midende herzaman bir tabak boş yer bırakacaksın. yeşil çayını iç akşamları azar azar meyveni ye birde bolca su için egzersiz yap işte size formul gerçektende ettki ediyo. ben böle zayıfladım şükür .SİZEDE TAVSİYE EDERİM

ben bunların hepsni yapıorum yediklerime dikkat ediorum her gun bi saat spor yapıorum pasta borek kızartma ne warsa hepsni coktan hayatımdan cıkardım aksam yemegnden sora da maden suyu iciorum ayrıca herkesi 10 kilo zayıflatan sey sporla bile ise yaramıo bende kaydirigubbakcemile bi de su elmayı denym bakimm fisfisfis

kızlar çoğunuz kopmuşsunuz ya nerde o azimli hatunlar .. tüh..
neyse sılacım en çok sen yapıyosun bide ben zaar ..
cumaya az kaldı ve yüzümüz güleceeeek
obaaaa
kaydirigubbakcemile2

Selam arkadaslar, bende hic kacamak yapmadim, nekadar kilo verdigimi bilmiyorum, ama pantolonlarima kemer takmadan giyemiyorum....

Hele en güzeli esim beni kucagina alip kaldiriyorya hic yorulmadan, ve sen zayfiliyorsun demesi süper yaaa...

Öpüyorum sizleriii..

ewwweettt işte bugün yediklerim
6 elma kii sonuncuyu halen yiyorum
3 kupa yeşil çay
yaklaşık 3 lt su
klasik kahvaltı yumurtalı biberli maydonozlu çörek otlu cinsinden
bugünüde atlattık sayılır ama ben açımmmmmm

Ben hic acikmiyorum, aksamlari yani aslinda elma diyetinde menü doyurucu, hele elma yani mideme hic yer kalmiyor, cay, su, elma baska seyler aklima gelmiyor bile yani..

Sevgiler

bende öyleydim dün e kadar sanki şimdi içime kurt girdi

Süpersin sen ya ,,sanki icime kurt girdi´´
elma kurtu girmistir belki!! delikafadulden

Canim düsünme aciktigini baska seyleri düsün... Bende ilk basladigimda aciktigimda esimle kavga ediyordum :kedi: unutmak icin acligimi....

Öpüyorum opuyorumnanaktan

çizelgemi değiştirecektim nasıl değiştirileceğini bilmiyorum elma diyeti yapmadan şuan 67 kiloyum ama 5 kilo daha vermem lazım denesem mi acaba diye düşünüyorum:uhm: çünkü şu sıralar soğuk algınlığım var bünyem zayıf düşmesinkafamçokkarıştı

Canim yine sen bilirsin ama, bence bir sagligina kavus öyle baslarsin bes kiloyu bes günde bile verebilirsin yani... kaydirigubbakcemile

Yine kaptanimiza bir sormak lazim, yani ama bence oda ilk saglik der... SEKER KAPATANIMIZ O BIZIM AYYYY hihoyyyt

Selamlar...

acaba yediğim elmalar kurtlumuydusırnaşık şey bide tartılmamak için zor duruyorum normalde günde 4-5 kere tartılırdım alışkanlık haline gelmiş şimdi sigara içenleri anlıyorum bende tartı bağımlısı olmuşumm

Olabilir seni kurtlu seni... laelaelaelaelae Bende her sabah cikardim ama sart koydular napimmmm :umursamaz:

Öptüm

bende sırf eLmayLa durmuorum kızLar. meseLa eLmadan canım skıLıo bi saLataLık yıkayıp yiorum.
meseLa az önce koca bi çanak maruLLu sirkeLi LimonLu az tuzLu bi yeşiL saLata yaptım. şimdi tıka basa doLuyum sabaha kadar acıkmamkaydirigubbakcemile3
bide artık her sabah annem teyzem ve ben erkenden kaLkıp 1,5 saat yürüoruz.
aşkımda bugun zayıfLadın dedi zatennkaydirigubbakcemile2
kesin zyaıfLıycam yaakaydirigubbakcemile3

geçmişolsun seker
ne yediğimi ayrıntılı yazmama gerek yok..
ayrıntılarda hep elma var ..laelaelaelaelae
elma elma ...
delikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bugun sabah kahvaltımı 2 dılım ekmekle bır guzel yaptım toplamda 4 elma yedım yalnız yesıl cay ıcmedım dısardaydım malum..

kızlar eksı ellmam bıttı ve eksı elma bulamadım onun yerıne normal elma yıcem malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…