aynen canım yaaa bende bagımlı olmusum..söz verdım cumaya kadar tartılmıcam dıye ondan tartılmıyorum yoksa sımdıe kadar her saat bası tartılmıstımacaba yediğim elmalar kurtlumuydusırnaşık şey bide tartılmamak için zor duruyorum normalde günde 4-5 kere tartılırdım alışkanlık haline gelmiş şimdi sigara içenleri anlıyorum bende tartı bağımlısı olmuşumm
aşkımda bugun zayıfLadın dedi zatennkaydirigubbakcemile2
kesin zyaıfLıycam yaakaydirigubbakcemile3
Canim yine sen bilirsin ama, bence bir sagligina kavus öyle baslarsin bes kiloyu bes günde bile verebilirsin yani... kaydirigubbakcemile
Yine kaptanimiza bir sormak lazim, yani ama bence oda ilk saglik der... SEKER KAPATANIMIZ O BIZIM AYYYY hihoyyyt
Selamlar...
kızlar çoğunuz kopmuşsunuz ya nerde o azimli hatunlar .. tüh..
neyse sılacım en çok sen yapıyosun bide ben zaar ..
cumaya az kaldı ve yüzümüz güleceeeek
obaaaa
kaydirigubbakcemile2
geçmişolsun seker
saol canimcigim tesekkürederim Şeniz
beşiktaşcım..canım özletme kendine..sık sık girmeye çalışş..
ama tabiki derler daha önemli ama özleriz seni kız..alıştırdın kendiniŞeniz
dreselrinde başarılar bitanemmmŞeniz
cnm inan bak yeni girebildimmm bende siziçokk özledim alıştım valaaa:gitme:ama işte okul dershane kafa kaşıcak zmn yokkmafoldumbeninş. avukat olmak istiorum bide çok çalışmak gerek....bu arada tabi hepinizin kilo verdiğini de biliorummm devam şekerlerimmm..arkadaşlarım bgn okulda resmen erimişsin noldu sanaa diolaarrr şaırdı hepsiii:dance:tabi çook mutlu oldumm yaa dvm kıslar son gazzz keşke çok girsem de knuşabilsek ama malumm.yazercim şeker kaptanım senide kutluorm kıs maaşllah çok azimlisin senle sıladiğer arkadaşlardaa.çoookk öptümm hepiniziiiiiŞeniz:içelim:
merhaba arkadaslar hepinize..
uzun zamandır formunuzu takıp edıyorum sımdı bende size katılmaya karar verdım..
kısaca hamıle kalmadan önce 55 kıloydum boyum 162
kötü bir hamilelik ve alınan tam 30 kılo:)
bebegım 6 aylık olunca rejıme basladım.25 kılo verdım 3 ayda..9 aylıktı işe basladım tekrar ve 5 kılo fazlam kaldı ve oglum sımdı 17 aylık be ben 59 kıloyum bıran önce vermem lazım..
hep beraber verecez İNSALLAH
kızlar ya bişe sorcam bileniniz bana yardım edermi acaba ben bu lesliyi indirdim anlatıldığı gibi ama bir türlü açılmıyo media player da siyah bir sayfa dk.ilerliyo ama görüntüde yok sesde sorun ne olabilir acaba?
slm uzun zamandır kk takipcisiyim bu elma diyetinden sonra kaydolmaya karar verdim bütün sayfaları okumak zor oldu ama bende başlamaya karar verdim
bir an önce sabah olsa da diyete başlasam :teytey:
Kızlar bu lesliyi nerden indiriyoruz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?