Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

aynen canım yaaa bende bagımlı olmusum..söz verdım cumaya kadar tartılmıcam dıye ondan tartılmıyorum yoksa sımdıe kadar her saat bası tartılmıstım

aşkımda bugun zayıfLadın dedi zatennkaydirigubbakcemile2
kesin zyaıfLıycam yaakaydirigubbakcemile3

zayıflıcaz sekerım...yaaa benım zayıfladıgım daha bellı olmuyor kımse bısey demıyor keşke ölçulerımı alsaydım tüh:umursamaz:

tesekkür ederim cnm yorumların içinkaydirigubbakcemile5 bence de ben yine kendimi iyi hissedene kadar normal diyet yapayım sonra elma diyetine geçeyim bana acil şifalar dileyin mevsim geçişi beni çarptısenağlama

kızlar çoğunuz kopmuşsunuz ya nerde o azimli hatunlar .. tüh..
neyse sılacım en çok sen yapıyosun bide ben zaar ..
cumaya az kaldı ve yüzümüz güleceeeek
obaaaa
kaydirigubbakcemile2

ben kopmadim kaptan burdayim devam ediyorum diyete:lepi:
sabah sekersiz yesil cay iki dilim kepek ekmek bir parca peynir bir adet tuzsuz domates yedim
sonracima gun boyu likir likir su ictim yesil elma ve sekersiz acik yesil cay ictim
daha kalkali simdicik elim bosaldida oturdum diyebilirim tum gun evde buyuk temizlik yaptim hem insan bos durmayinca aklina yeme icme gelmiyo ama sporda aksiyo onun icin simcik 50 mekik cekecem:lepi:
KURTULACAM BU KILOLARDAAAAAN:lepi:

bol kacamakli haftasonundan sonra hic kacamaksiz bir haftaya baslamis bulunmakdayim sabah iki dilimle yapdigim tost bu saate kadar 2 litr suyum 0.5litre yesil cayim ve 5 elmam simdi 6inciyi yicem zemuszemus

ay ben gunde 3yada 4 elma yiyorum buyuklerden cunku kac tanesi kac kilo yaptigini bilmedigimden tahmini oyle ayarliyorum 5 6yiyenler kucuk yiyor olmali sanirim:uhm:

zayıfladım diyenler kac gundur yapıosunuz ki diyeti :uhm:

hmm..bu arada bnmde diet ii gidio kaptanım hiç kaçamak yapmıorummmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ya bişe sorcam bileniniz bana yardım edermi acaba ben bu lesliyi indirdim anlatıldığı gibi ama bir türlü açılmıyo media player da siyah bir sayfa dk.ilerliyo ama görüntüde yok sesde sorun ne olabilir acaba?

maşallah iyi vermişsin 5 kiloyudaverirsin inşallah sağlıklı bi şekilde

Şeniz
canım aynı sorun bende de oldu eşime sordum netten bi program indirdi ve açıldı o zaman
programın adı: klitecodec bunu indirince kurduktan sonra çalıştı canım benimkisi

slm uzun zamandır kk takipcisiyim bu elma diyetinden sonra kaydolmaya karar verdim bütün sayfaları okumak zor oldu ama bende başlamaya karar verdim
bir an önce sabah olsa da diyete başlasam :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…