Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar yoğundum giremedim anemin evini boyadım halıları yıkadım camlar kapılar yerlerdi derken 3 gün yoktum ama çok iyi devam ediyo elmacım kaçamaklarım sakarinli az sütlü nescafe 2 defa günde birde 2 kuru kayısı oluyo neyse oğluma yemek yedirim bakarım yine geçmişi daha okucam

merhaba arkadaşlar
geçen gün bi arkadaş köyden elma pestili getirmiş aman Allahım one güzel birşey öyle annesi kendi yapmış içinde hiç şeker yok ama tatlı elmadan yaptığı için kendi tadı var. acaba diyorum evde bizde yapsak bunu tatlı niyetine yesek olur mu? internetten hemen elma pestili tarifine baktım 4 elmayı 4 kaşık şekerle rondodan geçirin sonra yağlı kağıda serip fırında kurutun diyor tabii burada biz şeker koymayacağız hem elmayı değişik bir şekilde yemiş oluruz. ama ben köyde bunu yapan kişiden terifini alacağım ona göre yapacağım öğrenince sizede haber veririö.

günaydınnn kızlarrrrrrr
bugün nasılsınız bakalımmmmm güzel kaçamaksız bol sporlu birgün
diliyorum hepinize..

arkadaslar size bi egsersizz önereceğiimm sz sitesinin elma diyeti yarışı sayfasında ayçekirdeği arkadasımızınn sanırım burada saresu neyse işte 83. sayfada 8 partlık bi egzersiz var onu muhakkak indirin ben indirdimm ve harikaa bişii lesli falan hikayeee tavsiye ederimm... nacizanee....

hadi kızlar cumaya az kaldıııııııı bol hareket sporrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bol bollllllll su yeşil elma yeşil çayyyyyyyyyyyyyyyyyy

Kızlar eğer aşırı kilonuz olduğunu düşünüyorsanız ''diyetisyene'' gidin. O insanlar boşuna okumuyor bu diyetlerle ancak sağlığınızı bozarsınız. Eğer sadece elma ve yeşil çayla hayat geçöseydi, doktorlar et yiyin baık yiyin meyve sebze yiyin demezlerdi. Akıl var mantık var lütfen kaçıncı yüzyıldayız?!?

Hanımlar bugün itibariyle bende diyete başladım. bakalım başarılı olabilecekmiyim.Ben şimdilik hiç kimseye diyet yaptığımı söylemeyi düşünmüyorum,bakalım etrafımdakiler farkına varabileceklermi.hepimize kolay gelsin.

diyetler iyi gidiyor tam gaz devam sen ne zaman dönüyorsun senin tatil nasıl gidiyoo

zemuszemusıyı gıdıyo canım tatıl
gezıyorum eglenıyorum ama kılo aldım baya :kedi: olsun üzülmüyorum evıme döndügümde tam gaz devam cünkü 4 ay sonra oglumun dogum günü var tr de kutlucaz allh nasıp ederse bu sefer daha cok sasırcaklar hıhıhıhı

ben şuana kadar 1.5 litrelik suyumu içtim bile..ama ben sizden farklı olarak,kahvaltı ve çorba ile salata da yiyorum,yine de veriyorum yani...bu kadar su içmek metabolizmayı süper hızlandırıyor,metabolizmam yavaş diyenler SU içsin!!

ben bugün elmayı zor buldum 3 ayrı yerden aldım 1 kilo ayrı ayrı bulabildim iznık annemin oturduğu yer zo bulunuyo ranlamadım elma ağaçlarıda çok ama bu elmadan üretmiyolar neyse biraz lesli yapim
BAYYZ canım nasıl bişey o indirdiğn buraya atamazmısın yani lesli tarzımı yoksa yerdede harakatler yapıyomu

canım sadece linki atabilirimm çok harika dans ve aerobik ağırlıklı çok eğlenceli çok yorucu 1.17 dklık bi egzersiz gerçekten herkes bi indirsinn ondan başka bişi yapmayacaksınız ben hem onu hem taeboyu yapıyorumm su an elmayı bıraktım biliyorsunuz 5 gün et diyeti var ya onu deniyorum bakalım bu gün ilk günüm..

linkte veremiyorum hata veriyoo dediğim gibi sz siyesine girin orada elma diyeti yarışı sayfasının 83. sayfasında 8 part oradan indirin ben orada nindirdim harikaa gerçekten onlarda bizden taeboyu çalmış:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…