Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar cumaya az kaldı
uçacaaaaaz sevinçten inşallah .....
gitsede şu kilolar kurtulsak değmiii
ayyy ne kadar vedik acaba değmii
ay ayyy aayyyy ...
diyete yeni başlayan arkadaşlar ekim 2 de kilo bildirimlerinizi yapalım
diyetten çıkanlarda ben çıktım desin adını silim listeden
sonuçta yarışmadayız kızlar ...
o kadar babalandık yenicez edicez diye
..

ya ben adımı cesaret edip yazdıramıyorum...bi cesaretimi toplasam ben de yazılıcam..mirmirmirmirmirmirmirmir

karşı takımdan alntı

haklısınn çok güçlü başlamıştımm kaçamaksızda dvm ediyordum günde kaç saat spor yaıp kendimi heba ediyordum bi tartıldım 1.5 kilo almışımmmm yarım kilo bile vermiş olsam iyi gelecekti ama ister istemezz gücümm gttii..... şimdii 5 günlük et diyetini bi deniyimm o bitince yeniden gireceğimm 3 ekimde sizlerleyimm.. evde 17 kilo elmaa varr yaahuuuuuu atacak mıyız dimii:)

ayyyy kizlar bende cok merak ettim kac kilo verdigimi bugun 8.gun kacamaksiz cok verdigimi zannetmiyorum ama 55 kiloya kadar bu olmazsa baska diyete ara vermeden devam edicem

ben kahvaltimi yaptim 2 gun tort 1 gun yumurta seklinde yapiyorum
1,5 litre su 3 yesil cay ne yazikki 2 elma yedim evi temizleyecegim diye elmayi unuttum sporumu yapacagim simdi

aşkitom gelmişsin hoşgeldinŞenizŞeniz

gez eylenmene bak canım.ye iç tabi, ne diyeyim ailenin sevdiklerinin yanındasın..

bu diyette güzel kilo verenlerdensin sende ..yinede veririsin azimli hatunsun sen

evet 4ay sonra onları sen şaşırtırsın..senin hırsına hayranım..ardamkağanımı ve seni öptüm..Şeniz

ben regli oldum..mafoldumben

elma diyetinde regliyken kilo veren varmıydı ya..:a015:

canım benim sende bilirsinki reğliyken vücut su topluyor şişiyoruz..

elma diyetinde sanırım etkiler gibime geliyor..

sexybebek arkadaşımız bize..regli bittikten 2gün sonra tartılmamızı söylerdi..gerçek kilo ozaman diye..

bende regli oldum yaaa mafoldumben
ve kendimi felaket şiş hissediyorum, biraz daha su içersem sanırım patlayabilirim

ee ozaman cuma günü tartılamıcammı ben..:a015:
ben tartılırımda versemde vermesemde yazarım..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ee ozaman cuma günü tartılamıcammı ben..:a015:
ben tartılırımda versemde vermesemde yazarım..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım cuma günü mecburen tartılcaz ..ne yapalım.hepimiz ilk hafta reg+li olmuşuz..

olsun bu hafta kiloda farektese.bidaki hafta daha fazla kiloverek başlarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…