Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

valla biz elmacıyız sonuçta listede isim kalsın ne için kilo verdiysen yanına onu yazarız mesela cuma verince 5 kilo et diyetinden yazarsın ...
senide denek olarak kullanim bari diğer kızlarada güveniyorum ama sen bi yap hele iyi giderse burda süle bize sılacığım değişik bi diyet yapmamızda gerektiği için arada bunu uygularız inşallah ...
burda hepten yaparız yine süper olur..
sen şimdi etçileri motive et onlarlada verin güzel güzel kilo kaydirigubbakcemile2

vallaha kuzu bende beğendim
kahvaltıyı ara öğünleri felan hep girdim
fiziksel aktivite kısmında mekik yoktu
burdan önerin gibi bi buton var tıklayım yarım mekik tam mekik yazarmısınız kızlar
mekiklen kaç kalori yaktığımızıda yazsınlar süper olur

sılacım sende yaz hemen emi zemuszemus

yazer birşey sorucam ben arkadaşım şu 1. gün 2. vs. farklı kilolarda elma yazılmış illa okadarmı yememiz gerekiyor :S yani benim bugün 1. günüm örneğin ben 2 elma yedimfisfisfis

kizlar elmacilar et diyetine yönelmis aslinda kulaga hos geliyo ben bir iki aydir 71 de takili kalmisdim sonunda seytanin bacani kirdim zemuszemusben bir hafta daha elma diyetindeyim haftaya cuma eger en az iki kilo daha verirsem kesin bir ay yapiyorum ve bu ayin sonunda istedigim kiloma ulasiyorumzemuszemus

evet canım sexy değiştire değştire yamiş bizde ona uyduk ..
ama sen çok az yemişin 2 çok çok az
yarın en az 4 ye tamam mı
yeşil çayınıda unutma sakın
ne kadar çok elma o kadar çok yağ yakımı ..
kızlar bugün ben ayağımdan dolayı lesliyi yapamadığım halde iki kere büyük tuvalete çıktım ..
akşam yatmadan 200 mekik çekicem
aman kızlar moralleri düşürmeyin sakin sakin gidicez vericez başka yolu yok

he canım ismim listede kalsın ..sonuçta salıya kadarda bu elmayı yapacam ben ..cuma günüde kilomu yazarım bidanem..
he valla bende deneme olsun .elmadan ete geçiş olarak.gerçi bitek ben değilim elmadan diyete geçende.
ama en çok elmayıda yapan benim..
ben ar verip metobolizma denen arkadaşı şaşırtayım bakimm:1shok:
ana bide o beni şaşırtırsa kilo alarak:1shok::1shok:eh şansımı denicem bakim..
kız ben burayı hiç bırakımıyım..ikitarafa da hergün uğrar yazarımm..opuyorumnanaktan

Yürüyüşe çıkmadan önce yeşil çay için

Kafein yağ asitlerinin açığa çıkmasını sağlar. Böylece daha kolay yağ yakarsınız. Ayrıca yeşil çayda bulunan polifenoller (antioksidan bileşikler), kafeinle birleşerek yakılan kalori miktarını artırırlar. Ancak eğer yüksek tansiyonunuz varsa, bu öneriyi dikkate almayınız.

derin..................................127.5-95
yazer……………………….....101.3---55>>>>>>>>>>>>>>> 97.3 (4 kilo verdi)
adanur………………………..96---60
burcum24……………………..94---70
yancy…………………………..89---65
meyram………………………..88---60================ 86,3(1,700 verdi)
daisy13………………………...87---65
eylüll81……………………….85---70
sıla55…………………………...85---60...................................82.(3kilo verdi..)
basak16..........................84.2...?......... ..........................................80 (4.2 kilo verdi)
bsrnzm…………………….....83.7-65>>>>>>>>>>>>>>>>>>82.5(1.2 kilo verdi)
yagmur9303.......................83.6-70
kıymet_ay……………………81---57>>>>>>>>>>>>>>>>>> 76,5 (4.5 kilo verdi)
ceniferr lopez………...…78.5-65
melyezit……………………..78---65
aşkperest........................78/55 :::::::::::::::::::::::::::::::::::72,6 (5.4 verdi)
miyavmiii……………………..78---55~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~76,2(1.8 verdi )
luise………………………….77---65
sersoy79………………….. 76.2---55**************************73 (3.2 kg verdi)
saziye19.............................75---65
yeliz dolgan……………...73.5-58
culda……………………...…73---58
pardon……………………...71---60---------------------------------68(3.5)
selmat……….…………..…70.5-60--------------------------------68(2)
perşembe……………….…69---66
ozosum...........................69---?
Purehate........................68,7-50
sun_shine………………...68---53
nosee……………………...68---58
sera81……………………..68---55 >>>>>>>>>>>>>>>>>>> 63 (5 kilo verdi)
pelince…………………....67---56
besiktas………………….66.2-58
twilight11…………….….66.5-53
çiğdem85.......................66.5-62
nmtcglbtr……………....65---51---------------------------------------------------------------------61,5 ( 3,5 kilo )
begumgul…………….....65---55
lelos…………………..….65---58
shqiptare………………..64---50................................................ .......................61(3 kilo verdi...)
tuana08…………………..62,5---52
naz ..............................62,4---50^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ 60,4 ( 2 kilo verdi )
chiglet.....................61,5 - 52..................................60 (1,5 kilo verdi)
nice15……………………..61/55............................................60(1 kilo verdi)
daarkness………………61---54
gulumsee……………..…61---53>>>>>>>>>>>>>>>.>>>>58,7 (2kilo birde 300 gr verdi :)) )
periliev..........................59---53
gizo..................................55---47
sanmur06………………….55.5-50
cimcime21…………………..53.3-46
umran80..........................76...60^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^72 (4 kilo verdi)
_tombik_..........................65.8...55....... .......................................63.2(2.4 kilo verdi)
sevgi-liebe.....................89.3...65............ ... ................................87.2(2.1 kilo verdi)
letafet...........................90......?....... ..........................................88 (2 kilo verdi)
anita................................63.2.?..... .. .............................................61.1( 2.1 kilo verdi)
67den55e..........................67--55

benim hedef kilom silinmişti onu düzelttim arkadaşlarr
pardon arkadaşa sonuna kadar katılıyorum bu şekilde sanırım en çokverilebilecek kilo 5 civarı sexy arkadaşın o kadar sürede ve her hafta istikrarlı olarak o kiloyu vermesi çok ilginç....

Yazercim bugün diyete 2 gibi başladım ben ondan fazla elma yiyemedim hem kahvaltıyıda kaçırdım yapmadım bugün ve 1 lt ye yakın yeşil çay 2 lt su içtim dahada içerim ama halsizim ilk gün normaldir moralim yüksekkk yarın kahvaltımıda yapıcam elmamıda çok yicemm birde elmaya fazla yüklenememin nedeni midem biraz sorunlu fazla yiyince yakıyor ondan

ya arkadaşlar. kilo verdiğimi evdekiler farkettiler:) çok mutluyumm. fazlada vermemiştim aslında. inşallah haftaya kadar 5 kilo vericemzemuszemus

selam bayanlar
ben de bugün itibariyle elma diyetine başlamış bulunmaktayım... şu ana kadar bir sorun yoktu ama bu şekilde ne kadar devam edebilrim bilmiyorum...:)

yazer sen nasıl kaptansın kızım yaaa aa hala düzeltmemişsin benim meşur 2 kilomu kaydirigubbakcemile2 olmadı bee kuşum yapamadım ben bu çenemi tutamadım yedim 2 kilo yürüme sayesinde gitti napçam ben yaa mafoldumben

sonunda kilo çizelgemi de yapıştırmayı becerebildim..:)
yaşasınnnn elmaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…