Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

evett cnmm bnmm bende yeni girebildimm ama sabah kahvemi içmedim öğlen yemeğimi bekliorum :) nasıl geçiyoorr

evett cnmm bnmm bende yeni girebildimm ama sabah kahvemi içmedim öğlen yemeğimi bekliorum :) nasıl geçiyoorr

Valla kahve tok tutuyor şuan açlık hissetmiyorum.
Kahvemi 10:00 gibi içtim zaten.İşler yoğunduda:)
İyiyim valla şuan etkilenmedim
İnşallah böyle devam eder.Elmadan sonra zaten sultanlara layık bir menü bence

ayy banada öyle gelioo :)): akşama kadar elma yiyoduk bunda tavuk var yumurta var salata var yoğurt varr ohoooo yarısını yemesek bilem olurr zemuszemus

Evet sağlıklı ama kafanı karıştırıp hevesini kırmak istemem umarım başarılı olursun a.s.
Bende basenlere bi çare düşünücem :sinifsinif: abartısı yok ama yanlış anlaşılmasın delikafadulden

cnm bnmm sakın bırakma bak 134 günn gitcezz unutma sakınn umarım umranda başlamıştırrr şu 13 günümüz bi geçsinn :)):

Ya benimde abartılı değil ama.
Bek göbiş olmayınca çok dikkat çekiyorr:kedi:

kızlar sizi görünce sevindim valla ee nasılsınız?diyetler nasıl gidiyor ben bu hafta daha sıkı yapicam inş.hatta şimdi yürüyecem biraz ama çok acıkınca napcam bilmiyorum elmalarım o kadar ekşiki yiyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…