Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hımm çok iyi cnmm bende yumurtamı ıspanağımı yedim ama omlet gibi yaptım akşam sende bunu dene çok güsel ve doyurucu oluyorr yarım soğanı bir iki damla zeytinyağında teflon tavada kavurdummm sonra 1 domatesi doğrayıp attım içine biraz kavurdum onunlada sonra ıspanakları koydumm güselcene kuru nane pulbiber koydum tuz koymadım hiçç sonrada yumurtamı çırpıp koydumm süper büyük bi tabak yemek oldu :)

cnmm mutsuzmusun sen bu diyette bana elmadan dahada doyurucu geliyor buu hemde fazla besin alıoruzz çokmu acıktın 1 elma muhakkak yee cnmm yeşilçayda içiyorum ben birde suyu unutmaa muhakkak 2 lt su içicez gündee

evet canım normal çay yasak sen yeşil çay mutlaka iç isveçliler ellerinde yeşil çay termuslarıyla geziyorlarmış zemuszemus

ümran öznur fıstıklarım nasılsınız..isveçe başladınız dimi.nasıl gidiyor..yeni diyet..

kızlar kolay gelsin bişey soracam lahana kürünü uygulayan varmı içinşzde

ben denedim cnmm...ay icemedimm kii.ögüre ögüre diktim bi bardak gerisini döktüm..

dün de yaptim ama icine maydanoz da ekledimm...maydanoz aldi biraz kokusunu...

bi daha da yapabilecegimi sanmiyorum..

halam icmisti bir iki ay hicc faydasini görmedii...

ben burda bir arkadasin yazdigi günde 10 brdk sicak su icme metoduna uymaya calisiyorum daha mantikli... :içelim:

bu diyeti kaçamaksız yapcam 63 kiloyum tam bakalım 5 gün sonra kaç olcam c.tesi günü yazarımmm kızlar 57 olsam yeter bana zaten öpüyorum kızlarrrr..:)herkese başarılar çıtır hatun olalımm

kaydirigubbakcemile2

kızlar isveç topiğine dönmüş burası. elmaya devam eden yok mu? ben bugün başladım. 60 kiloyla. ayda 10 kilo verme diyetiyle maşallah 5 günde 2 kilo verdim ama bana daha hızlı bişey lazım. iki hafta elmayı deneyeceğim. sonuçları yazarım. bir hafta sonra tartılacağım. spor yok demişler ma aben lesliyle 4 fast miles yapmaya devam ediyorum. hadi hayırlısı.

ben elmayı elma sirkesiyle deniyorum.ama arada kaçamaklar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…