Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yaa ne dağılmış konu!! Elma diyetinden başka herşey konuşuluyor sıkıldım okumaktan... Diyeti yapanlar yazarsa sadece çok iyi olur... bende başlayacağım bu diyete. sağlığa bi zararı var mı? Kullanan arkadaşlarda bir sorun çıktı mı?

bütün topiclerde durum bölee..
cnm ben bir iki gun uyguladim yesil elmayi,suyu fazla kacirdim galibaa,dun sabah kalktigimda yuzum sismisti göz alti torbalarimm...vede ayaklarim ...yesil elmayi severim aslinda ama kokusu cikamadi burnumun dibinden iki gundur...

dene istersen her kisiye göre degisiyor..bende cikan sorunda sudan kaynaklandi galibaa..
ilk gun hiiiiic acikmamistimmm....kaydirigubbakcemile2 eee o kadar su icersemkafamçokkarıştı

selam kızlar rejim devam benim ama elma diil yani cuma bildirim yapılcakmı yine yazer mesaj atarmısın geçmişi okumuyomda iyi geceler kızlar

elma diyetinden başka herşey konuşuluo okuoruz okuoruz bişi yok başka diyette olanlar orada yazışlar süper olur

tatlım, sırf sordun diye cevaplıyorum. bugün elma diyetinde ilk günümdü. harfiyyen uydum. yeşil çay, ekşi elma, herşey tamam. ama akşam hastanelik oldum. benim midemde sorun var sanırım. ayrıca tüm gün açlıktan kıvrandım. ben ayda 10 kilo verme diyetine devam edeceğim. hafta dolmadan 2 kilo vermiştim zaten. belki hafta sonu bir ara 2 günlük detoksu yaparım ama belki. her şeyin başı sağlık. afedersi,niz midem o kadar acımıştı ki elmalardan, çıkarırken bir daha elma yememeye yemin ediyordum....ama uygulayıp zarar görmeyen arkadaşlar da var tabii. benim bünyeme yaramadı. sen de dene istersen. ama zorlama kendini..yasakkelime

kızlar kilo veripte adet günü geciken var mı??lütfen acil cevaplayın...çünkü şuan o pozisyondayım:sinifsinif:

slm kizlar denemedigim diyet kaldimi acaba bilmiyorum hepsinde sonuc husran ama dondum dolastim elma diyeti bana iyi geldi hemde 7 gun kacamaksiz 5 kilo vermistim 2 kilosunu pis bogazimin yuzunden geri aldim pazartesi tekrar basliyorum bu diyete ben nedense mutluyum oburlerinde aklima hep kacamak ve cok asiri halsizlik oluyor varmi benle baslama isteyen

ya ben dün yağmur yemiştim. midem o yüzden üşütmüş olabilir mi? elmaya beraber başaladığım arkadaşım gayet güzel gidiyormuş. 3 gün olmuş onun. gaza geldim valla. bugün yine deneyeceğim. akşiam bir daha hastanelik olursam vazgeçerim. hadi bakalım.

canım çok geçmiş olsun. ben daha elmalarımı almadım ama denemek istiyorum. Baktım zorlanıyorum bırakırım. Canımdan kıymetli değil :) ama zararı yoksa süper bişey, bakalım hayırlısı..

umrann ve neksss kızlarr diyet nasıl gidiyor bend evam ediyorum aam evde oolmadığım için falzla yazamıorumm sakın bırakmayın hee::):)

elma diyetinden başka herşey konuşuluo okuoruz okuoruz bişi yok başka diyette olanlar orada yazışlar süper olur

canım ben elma diyeti yaptım zaten ama burdaki kaptanımıza cumaları kilolarımızı bildiriyoduk ete geçincede devam dedik kilo bildirmeye bende eğer geçmişi okumuşsan elmadan sonra pek yazmadım ve özellikle bildirelimmi cumaları dedim başka gurupla yarışıyoduk biz listede olanlar zaten buraya uzun uzun yazmıyom ben eski topiğe yazıyom burda arkadaşlara haber veriyom devam ediyom diye birde kilomu bildiririmki bıraktım sanmasınlar diye motive etmek amaçlı ama zaten elmacılarda yazmamaya başlamış dün akşam yazmıştım en son hala aynı sayfa eskiden 1 günde 50 sayfa dolduğu olurdu huuu kızlar nerdesiniz

Ayy hiç güleceğim yoktu, alemsin valla..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 niye güldün kiz fisfisfis
yalanmi baksana eskiden buralarda firtinalar kopardi yetisemezdik sayfalari okumaya kafamçokkarıştı

yaaa eşim kilolarca elma almış ama kırmızııııııı
napcam ben bunları ????????
bunlarla yapsam ne kadar etkili olur

kaydirigubbakcemile3 niye güldün kiz fisfisfis
yalanmi baksana eskiden buralarda firtinalar kopardi yetisemezdik sayfalari okumaya kafamçokkarıştı

Doğru söylüyorsun valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne fırtınalar ama, sayfalar su gibi akardı... :gitme:
bizim yarış hala devam ediyor... Ben şuan 93.300 oldum. kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…