yaa ne dağılmış konu!! Elma diyetinden başka herşey konuşuluyor sıkıldım okumaktan... Diyeti yapanlar yazarsa sadece çok iyi olur... bende başlayacağım bu diyete. sağlığa bi zararı var mı? Kullanan arkadaşlarda bir sorun çıktı mı?
ben elmayı elma sirkesiyle deniyorum.ama arada kaçamaklar oluyor
yaa ne dağılmış konu!! Elma diyetinden başka herşey konuşuluyor sıkıldım okumaktan... Diyeti yapanlar yazarsa sadece çok iyi olur... bende başlayacağım bu diyete. sağlığa bi zararı var mı? Kullanan arkadaşlarda bir sorun çıktı mı?
tatlım, sırf sordun diye cevaplıyorum. bugün elma diyetinde ilk günümdü. harfiyyen uydum. yeşil çay, ekşi elma, herşey tamam. ama akşam hastanelik oldum. benim midemde sorun var sanırım. ayrıca tüm gün açlıktan kıvrandım. ben ayda 10 kilo verme diyetine devam edeceğim. hafta dolmadan 2 kilo vermiştim zaten. belki hafta sonu bir ara 2 günlük detoksu yaparım ama belki. her şeyin başı sağlık. afedersi,niz midem o kadar acımıştı ki elmalardan, çıkarırken bir daha elma yememeye yemin ediyordum....ama uygulayıp zarar görmeyen arkadaşlar da var tabii. benim bünyeme yaramadı. sen de dene istersen. ama zorlama kendini..yasakkelime
elma diyetinden başka herşey konuşuluo okuoruz okuoruz bişi yok başka diyette olanlar orada yazışlar süper olur
akannehir anammmmmm bu diyeti artik kimse takmiyor :hulya:
Ayy hiç güleceğim yoktu, alemsin valla..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 niye güldün kiz fisfisfis
yalanmi baksana eskiden buralarda firtinalar kopardi yetisemezdik sayfalari okumaya kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?