Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Seracım pazartesİ bende baŞlayabİlİrİm senİnle

canim kesin baslayacakmisin banada arkadas lazim yoksa sabahtan aksama kadar uyuyorum elma diyetine aksam olunca bozuyorum tek hic cekilmiyor 3gundur boyleyim ne olcak halim bilmiyorum

pardonda baslayacakmis simdiden 3 kisi olduk varmi baska katilmak isteyen

:enbuyukkk:ben de pazartesi başlıyorum kızlar. 8 kilo fazlam var. vermem lazım. beraber başlayalım. destek olalım birbirimize.hihoyyytkaydirigubbakcemile

kızlarrrrrr kırmızı elmayla olur mu yaaaa (((

canım baş kısımları okursan olmayacağı yazıyor. benim de annem kırmızı ama ekşi elma almıştı. bir iki gün onunla yaptım ama kaçamaklı. pazartesi kendim gidip ekşi yeşil elma alacağım. pazartesi başlarız. sen de yeşil al istersen.yeşil ekşideki asit oranı fazlaymış ve şeker yokmuş. zayıflatan sırrı buymuş yani.

anladım canım sağol ((
ben napıcam peki bu kadar elmayı yaaaa
senağlama

gerçekten buranın eski tadı kalmamışşşşşşş:sinifsinif:başımı kaşıcak vaktim yok ki giremiorummm....sılam ve yazerim nasıl gidio kaç kilo verdinizz çooooook merak ediorumm elma şekerlerimmmmmmm

pazartesiyi bekleyemedim. gittim marketten aldım elmalarımı. paradan da devamını alrım. iki günlük aldım. yarın hemen başlıyorum. inşallah bozmam yav(

Doğru söylüyorsun valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne fırtınalar ama, sayfalar su gibi akardı... :gitme:
bizim yarış hala devam ediyor... Ben şuan 93.300 oldum. kaydirigubbakcemile2

maasallah maasallah iyi devam edin siz bizim kizlar dagildi ya nerdelerse artik isvectemi yoksa et diyetindemi senağlama
neyse iyi sizin kizlar birakmamis diyeti :teytey:

:a015:

kizlar birsey soruyorum cevap yazin mutlaka benim bir arkadasim diyette yogurtta yemis yagli igrenc bir gobegi vardi simdi dum duz yogurda borcluyum dedi bizde bu diyette sadece aksamlari bir kase yesek olurmu

bence olur hemde çok güzel olur, yoğurt yağ yakar, hemde yememiz lazım sadece elmayla nereye kadar yoğurt da ye canım sen

kızlar sadece yoğurt değil,çorba da için,mesela ben herşeyden azar azar yiyorum yine de ii kilo verdim yani...yavaş yavaş ama kalıcı kilo verin...mesela dün fırında makarna yedim bir tabak..kalktığımda basküle çıktım ve 200 gr. vermişim..çünkü vücudunuza yemek yemeyi unutturmayın...eğer yemezseniz,vücudunuz unutacak,yemek yediğiniz anda depo yapacak,ve kilolar hızla geri döncek..siz bilirsiniz,benden sölemesi:)dilimde tüy bittilmaz:

benim arkadaşım da 4 gün yaptı. akşamları ya çorba içti ya da k-fleks yedi bir kase. 4 günde 1 kiloo verdi. hala devam ediyor.ben de bugün tekrar başladım.lkinde devam edememiştim.elmamı yedim şimdi. yeşil çayımı içiyorum. öğlene kadar 1 litre su içtim. yatana kadar iki litre daha içerim. bu hafta tartılmayacağım. hafta sonu yazarım kilomu. regl şişkinliği de var 61 çıktım. bakalım ne kadar vereceğim?

kızlar merhaba benide aranıza alırsanız sevinirim bende bugün elma diyetine başlıyorum buzdolabı elma doldu valla 85 kiloyum 5 ay önce doğum yaptım ve bir an önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum bebeğim emmediği için bu diyeti rahat yapabileceğimi düşünüyorum kızkardeşlerimle iddiaya girdik 15 günde en çok zayıflayan kişiye kilo veremeyenler hediye alacak mafoldumben
bu diyet bana çok iddalı geldi bakalım hayırlısı nekadar kilo vericem benide aranıza alıp desteğinizi esirgemesseniz çok mutlu olurumopuyorumnanaktan

ewet büyük gün bugün bakalım nasıl geçecek ilk günümüz ilk gün biraz baş ağrısı yapabilirmiş
ee ne yapalım biraz sıkıntı çekmek lazım diye düşünüyorum kurban bayramına kadar 75 kilo olsam offffff daha ne isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…