Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar slm
bende kılolarımdan memnun değilim..
dıyette yapamıyom frenlıyemıyorum kendımı...
habıre yıyıorum..
boyum 1 70
kılom enson 83tu şimdi 80ımdır dıye tahmın edıyom
benım en çok yedığım çıkolata ve ıçtığım kolaydı 1 ay olacak nerdeyse onları bıraktım...
şimdide bu elmayı denemek ıstıyorum..
elma kromu kullanmayı duşunuyom ama en guzel dıyet doğal olan dıyettır..
ve ınannçtır
bakalım başlıycam..
hedefım 60 veya 65
15 20 kılo verebılırmıyım bılmem..
hepınıze sağlıklı dıyetler..

kızlarr selam bende başladım bgn
ama 1 kilo elma bende yiyemiyorumm neyse bakıcaz
birde bugün akşam kayınvalidedeyizz illaki zorla yemek yedircekler biliorum ama bakalım en kaçamaksız geçirmeye çalışıcam bugünümü inş.

kızlar bir kilo elma dediğiniz 5-6 elma ediyor. zaten 12 de yemeye başlasanız iki saat arayla sekize kadar 5 elma eder:)
yiyecek başka bir şey olmadığı için mecburen elmaları götürüyorsunuz valla.
benim ikinci günüm. iyi gidiyor. bugün pazardan elma alacağım yine. dün bir kilo bitti. bugün 1,5 yiyeceğim. hafta sonuna kadar bakalım kim daha çok kilo verecek?

pazar tartılalım. var mısınız?

bende dün başladım sanırım artık liste falan yok ama olsun ben çok memnunum elma diyetinden bakalım pazar gününe kadar kaç kilo vericez

Ben şuana kadar 1 tanecik yiyebildim kızlar işler çok yoğun yazamıyorum da oyüzden (
yokum diye sanmayın yapmıyorum tam gaz devam şekerler....

Selmatcım resımdekı senmısın canım...
EĞer sensen Çok hoŞsun ve Çok zayıfsın hıÇ gerek yok gıbı dıyetee ????

Selmatcım resİmdekİ senmİsİn canım...
EĞer sensen Çok hoŞsun ve Çok zayıfsın hİÇ gerek yok gİbİ dİyetee ????

ben değilim canım tarzım benziyo sadece bende sarışınım tek eksiğim kaydirigubbakcemile3 yani fazlam 5-10kilo oda olcak inşallah kurban bayramına kadar vereliniortak

kızlar pazar tartılıyoruz o zmaan? acıktığınızda bir bardak sıcak su için yavaş yavaş işe yarıyor. bir de ben çok çok acıkırsam -ki bu son elmaya saat 8 e denk geliyor, bir dilim kepekli ekmeği yavaş yavaş yiyorum elmamla. o da tok tutuyor. sabırsızlıkla bekliyorum pazarı...

ben değilim canım tarzım benziyo sadece bende sarışınım tek eksiğim kaydirigubbakcemile3 yani fazlam 5-10kilo oda olcak inşallah kurban bayramına kadar vereliniortak

İNŞALLAHH CANIM ONDAN DAHA DA GÜSEL OLURSUN EMİNİM SEN Şeniz

PAZAR DİİLDE BEN CMTSİ BİLDİRİRİM CANIM KİLOMU ÇÜNKÜMM CMTSİ GECE TATİLE ÇIKICAZ NASİPSE :asigim:

kızlar ben bu diyete şekersiz türk kahvesi eklesem nasıl olur acaba?kahve içmessem güne yorgun başlıyorum

kızlar ben bu diyete şekersiz türk kahvesi eklesem nasıl olur acaba?kahve içmessem güne yorgun başlıyorum

bilmiyorum canım. başlığın asıl sahibi sexi bebek uğramıyor artık. o gelsin ona soralım.:uhm:

ama bişey olmaz herhalde ya..

bi dene istersen

slm kizlar dun kacamakli gecti butungun uydum dun arkadaslar cagirdi aksam 7 gibi orda kacamak yaptim bugun tekrar basladim birde yogurt ekledim eda@hmet canim ben senin yazilarini okudum benim gibi geri aldin sanirsam bence sende ilave et sadece elma olmaz cunku hemen geri aliyoruz 1 haftada 5 kilo vermek yerine 2 kilo verip cabuk geri almam daha iyi geri alinca ben cok asabi oluyorum neyse secim sizin bego2 canim cok iyi etmissin diyet yapmakda bebek emzirmiyorsan verene kadar devam et ben dogum yapinca doktor yediklerine dikkat et duzenli yuru dedi ama nerde 4 yil gecti cok zorlaniyorum kilo vermede ilk dogumda dikkat etmistim hic kilo kalmamisti

Merhaba kizlar bende bugun kesin olarak basladim bu diyete fakat aksam dayanamayip 3-4 kasik kiymali nohut yedim.Ama ilk gun boyle kazalar olur dimi.Insaallah yarin daha iyi olur.Hepinize kolay gelsin.Bu arada 65 kg yim hedefin 55kg olmak.Hadi bakalim kolay gelsin herkese.

kizlar nerelerdesiniz tarikim ayni kilodayiz ve ayni hedef hadi canim kolay gelsin kizlar kilo ve hedef listesi yapalim gunden gune katilanlar var ne kadar verdik bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…