Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada kizlar yesilelma yag yakiyor yesilcay yag yakiyor yogurtda yag yakiyor bu gidisle benim bagirsak motorumda yanacak kor kooooooor diye sesler geliyor kimsenin yanindada oturamiyorum midemdeki seslerden

seramm canım ben kilo almadım hiç sabit kaldı 60 da allaha şükür ama 55 hedefim hatta 57 bile yeter bana canikocummm...
buarada dün kayınvalideye gitcez demiştim ya gitik ve mahvoldu diyetim tüm gün 0 kaçamak akşam profiterol bile dahil yemek de yedim ((
bgn den itibaren kaçamaksız inş.........

selam kızlar. herkese günaydın
benim 3. günüm. 0 kaçamak. ben sadece 1 hafta yapmak istiyorum. pazar tartılacağım ve bırakacağım. zaten 8 kilo fazlam var. verirsem ne mutlu bir daha yapmama gerek kalmaz. vermezsem de işe yaramadı demektir yapmaya lüzum yokyerimseniben

sabah kahvaltımı yaptım. 2 dilim kepekli ekmek , az peynir, 4 zeytin, bol domates, yeşil çay

12 den itibaren elmalarıma başlıyorum.

hepimize kolay gelsin. öpüldünüzzz

kızlaaaaaaaarr

elma diyeti deneyimimin ikinci girişimi de hüsranla sonuçlandı.

ben yine midemi ve tüm bağırsak sistemi,mi bozdum...üff bana yaramıyor bu elma diyeti. 3. günümdü... sabahtan beri lavabodayım...halim perişan. nişanlım devam edersen yüzüne bakmam dedi. annem de zorla yemek yedirdi

ya sadece 8 kilo fazlam vardı elmadan önce. verdim mi bilmiyorum tartılmadım daha... önümde de 8 ay var düğün için... ağır ama emin mi devam etsem??? ya ne yapacağım ben???

size kolay gelsin yine de...uğrar sonuçlarınıza bakarım ben. bu akşam falan tartılırsam yazarım 3 günün sonucunu.

kızlar bu diyeti 2 hafta yaptım ilk hafta verdim 2 hafta veremedim şimdi beklemedeyim başka bi diyeti yapıyorum 9 kasımdan sonra elmaya dönücem güzel işe yarıyo elma diyeti ben seviyorum :)ama 1 hafta yaptıktan sonra ara verin metobolizmanızı şaşırtın başka diyete geçtikten sonra kilo alırım dedim ama üstüne verdim bile

selam kızlar bende dün başaldım diyete dün ufak kaçamaklar oldu ama bugünü çok şükür iyi geçirdim.
daha önce elma diyeti ile kaçamaklarla haftada 1,5 kg vermiştim ama kullandığım ilaç sayesinde anormal iştah artışım oldu ve geri aldım. bu hafta tekrar başladım kilom 62

canım haftada 1,5 kg çok ii ama bu diyete göre değil çok ağır bi diyet bu 0 kaçamakla 1,5 kg verdiysen bence başka bişey dene ömrünü çürütme
normal yiyerek yani azaltıp normale göre dikkat ederke de bu kadar verebilirsin canım haftada

oooo bol eğlenceler canım. inşallah tatile istediğin kiloda gidersin. hadi kızlar sarılın elmalara...

canım benim tatile çarşamba çıkıcaz bi değişiklik oldu devam yani elmalara...
bu arada çokkkkk geçmiş olsun tatlım sağlığın hiç bişiden önemli değil yapma bence..
ve düğününde istediğin kiloya emin ol daha hafif bi diyetlede ulaşacaksın.... Şeniz

inşallah canım. ağzından bal damlıyorŞeniz

siz ekolay gelsin. öpüldünüzzz

ama kaçamaklarım omuştu özellikle akşamları yani şuç bende bu haftada deniyorum bakalım nasıl olacak

bizde dün başladık werweyle, daha kilo felan gittiği yok, 5 kilo da gitsin istemiyoruz zaten. 2-3 versek yeter. akşam haşlama sebze ve yoğurt yedik. dün çorba içtim. biz kaçamak yapıyoruz ve hiç pişman değiliz. vitaminimizi alalım diye düşünüyoruz. bi haftada 5 kilo çok zaten hemen alınır bitince.. bi de dişlerim ağrıyor başka dişi ağrıyan var mı??

kizlar nerelerdesiniz tarikim ayni kilodayiz ve ayni hedef hadi canim kolay gelsin kizlar kilo ve hedef listesi yapalim gunden gune katilanlar var ne kadar verdik bilelim
Bi de ikimizde yurtdisindayiz.Benim bugun daha iyi cok sukur artik motive oluyorum galiba.Sabah kucuk 1 dilim kepekli ekmek ,ceyrek kibrit kutusu peynir, 4 zeytin ve domates salatalik yedin.2 bardak yesil cay ve yarim lt su ictim ara da elma bitane bakalim bide aksam kacamak yapmazsam kisa surede en azindan bikac kilo verip normal bi yemek tarzina baslayabilirim.Basta midem bi kuculsun de yoksa bu diyet uzun vadede zararli olabilir benim icin.Hadi hepimize kolay gelsin bu arada Sera81 istersen rakip olabiliriz tabi bu tarz seyler seni motive ediyorsa .

slm kızlar nasıl gidiyor benim süper elma yersem acıkmıyorum sadece gözüm aç biraz oda hırslıyım önüne geçiyorum sadece kendimi tutamazsam diye evde her zaman pırasa yemeği bulunduruyorum çünkü pırasa tam bir diyet yemeği vucuttan su atıyor ve kalorisi düşük tabiki pirinçsiz olucak ve havuçsuz dayanamıyorum diyenlere bir öneri öğlen için hadi kızlar diyet tam gaz devam

merhaba arkadşlar arınıza yeni katıldım.( yarın diyete başlıyorum benimle başlamak isteyen varsa birbirimizi iteleyelm

bende yeni üye oldum:) ben denedım ama başaramadım cok acıktım 3 günde 1 kilo verdım inş sen başarırsın:)

elif cim başlayalım canım bende yapıyodum grip dolayısıyla bıraktım canım yarın beraber başlıyalım..

benim bugün 2.günüm ilk gün kaçamaklarla doluydu bugün 0 kaçamak ama şuan karnımın gırıltısını duyuyorum ama pes etmiycem 1 hafta bakalım kaç kilo gidicek:lepi:

Bugun de iyi gecti kizlar cok sukur.Bide geceyi kacamaksiz atlatirsam suyumu da 2 lt ye cikarirsam tamamdir.Hadi bakalim cumaya kadar devam edip hepimiz yazalim verdigimiz kilolari.Optum bye

slm kizlar yogurt ekleyince elmayi unuttum ben sbahdan 2 tane o kadar yogurtda 3 kase gunde yetiyor bakalim kac kilo verecem tarikim sagol canim rakip olma yasini cokdan gecdim hic sarmiyor beni sagol yinede tatlim senin boy kac

ed@hmet canim kusura bakma ben seni karistirdim sanirsam cok ozur kilo almadiginada sevindim canim ve sanada katiliyorum 1kilo 1,5 kilo icin bunu yapmayin cok agir diyet normal beslenmeylede ben 1 kilo verebiliyorum ama sabir yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…