kızlar eski bir elma diyeti yapan vatandaş olmaklan birlikte takım kaptanlunuda yapmışımdır yanii .. ııhhmm
ilk hafta sıfır kaçamaksız 4 kilo verdim ( ilk konuyu açan arkadaş 6 7 8 kilolardan bahsettiği içim üzüldüm 4 kiloya.. lakin ayda dört kilo zor verilirken haftada 4 de benm için iyiydi )
sonra iki hafta üst üste 2 kilo verince şöle dedim
yazercim sen herşeyden azar azar yer normal sporunuda yaparsanda bu kadar kilo vericen ee daha ne bu tek tip beslenme dedim ve bıraktım ..
yani kızlar şöle acil düğün var 5 kilo verim tatile çıkıcaz 5 kilo verim kurban bayramı gelio bi 5 kilo verim acil diosanız tamam da öle konuyu açan arkadaş gibi 1 ay 2 ay yapılmıyo bu diyet ..
burda çok kişi yaptık kaçamak yapanların canını çıkardık adeta cezalar verdik ama en fazla veren 10 günde 5.400 verdi
sonraki haftalar bu değerler biraz daha düşüyor..
elmanın çok faydası var kızlar
karnı toktutuyor yağları yakıyor , isterseniz ara öğünlerinize elma koyun ben şimdi öyle yapıyorum ..
bu arada kız kardeşim bu diyeti bıraktıktan sonra kilo almadı
gerçi o 53 dü 49.9 a düştü maşşallah çokda güzel yiyor ama kilo almadı ..
ben elma diyetini bıraktım ıspanak yoğurt yedim 2 gün,3. gün 4-5 kaşık makarna yedim ay kızlar 2-3 kilo aldım çok moralim bozuldu ..
bi makarnaya böle olarmı diye
sonra kan grubumla alakalı diyetlere bakarken
B grubu çabuk kilo veririr çabuk alır yazıyodu tıpkı ben
neyse kızlar ilk hafta ben verdim işin özü ama 4 kilo sonrada 2 2 gitti diye bıraktım ..
hadi öpüldüüüünüzz