Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

önemli değil seracımm :)
evet çok ağır ve bünyen 1 kilo veriosa bu diyetle sana uymamış demektir
bende deniorum bakalım sonuç ne olacak ama sürekli kaçamak yapıyorum bi dikiş tutturamadım ben yaaa :))
tatil havasındayım ondan garanti çünkü ben haftaya izindeyim ve açık büfeye dayanamayacağım kesin gelince ama mutlaka kaçamaksız yapıcammmm

:teytey:günadın elma güzelleri. biliyorsunuz ben 3 gün yapıp rahatsızlandığım için bırakmıştım. ve işte şok: başlangıçta regli 61 olan kilom 57 ye düştü.:teytey: 3 günde 4 kilohihoyyyt ama ben 0 kaçamak yaptım. sadece elma...kahvaltım da çok hafifti. neyse. kalan 5 kilomu sağlıklı vermeye çalışacağım. ama baktım olmuyor 3 günlük kürler halinde elmaya dönerim annemlerden gizlikaydirigubbakcemile2

çok mutluyum hepinizi öpüyorum kocaman!!ŞenizŞenizŞenizŞeniz:teytey:

ya dayanamayıp tartıldım bu mümkün olabilirmi 2.5 kilo gitmiş bu yağ mı su mu çok mutluyummmmmmmmmm elmaya devam

bende başladım.
ama öğleyin yoğurt yedim.
bişey olurmuki acaba?
bugün başladım

bende başladım.
ama öğleyin yoğurt yedim.
bişey olurmuki acaba?
bugün başladım
bence birşey olmaz ben arada bebeğim emdiği için yeşil çay yerine rezene sabahta peynir yerine 1 bardak süt içtim buna rağmen 3 günde 2.5 kilo gitmişzemuszemus

ya bu elma diyetine kaç gün devam ediliyor bi de ilk sayfaya baktım günde 1 kilo elma demiş var mı hala böyle bir durum? ben hayatta o kadar elma yiyemem daha az yerim

O hatun bıldıĞım kadarıyla yalan oldu canım...
Ama dıyetın zayıflattıĞı baya baya kılolar veren arkadaŞların olduĞu doĞru....

Kizlar bende devam ediyorum ama biraz kendime uyarladim.Yani sabah normal klasik kahvalti ,oglen ve aralarda elma, aksam eve gidincede ilk gun nohut ,ve pilav yemistim abartmadan dun aksamda salata 1 dilim kepek ekmek ve 1 kucuk kofte yemistim.Sonuc olarak 2 kg vermisim.Boyle devam edicem galiba birde yogurt eklerim bu diyete o zaman daha saglikli olur galiba.

Bu arada size katiliyorum kizlar acikcasi boyle devam etmeyi bende dusunmuyorum bunu bi gecis olarak yapiyorum.Haftaya daha sagliklli bi diyet yaparim ins.Yoksa dediginiz gibi bu diyet proteinden tamamen yoksun.O yuzden yogurt yemekten tereddut etmeyin kizlar bence.

Bende bu diyeti yaptim 62 den 58`e dustum iki haftadan kisa surede. Bende normal kahvalti yaptim sonra sirf elma tum gun aksam da salata ve benzeri hafif seyler. Halen de almadim kilo - biraktigim halde diyeti. Hastalik felan girince araya yeniden baslayamamistim. Simdi tekrar basliyorum 1 hafta daha yapicam. Bu diyet aslinda uzun sureliden ziyade biraz sok diyet gibi. Ben cok iyi spor yapiyorum. Pilates ve yuruyus. Pilatesi hergun yapmasam da yuruyusu hic aksatmadim. Ama kilo vermem durunca bu diyete basvuruyorum tekrar harekete geciriyor metabolizmami. Yesil cayi da 4 bardakdan fazla icmiyorum.

slm arkadaşlar bende yarın sabah itibariyle başlıyorum bu diyete .inş. veririm kilolarımı

kızlar eski bir elma diyeti yapan vatandaş olmaklan birlikte takım kaptanlunuda yapmışımdır yanii .. ııhhmm
ilk hafta sıfır kaçamaksız 4 kilo verdim ( ilk konuyu açan arkadaş 6 7 8 kilolardan bahsettiği içim üzüldüm 4 kiloya.. lakin ayda dört kilo zor verilirken haftada 4 de benm için iyiydi )
sonra iki hafta üst üste 2 kilo verince şöle dedim
yazercim sen herşeyden azar azar yer normal sporunuda yaparsanda bu kadar kilo vericen ee daha ne bu tek tip beslenme dedim ve bıraktım ..
yani kızlar şöle acil düğün var 5 kilo verim tatile çıkıcaz 5 kilo verim kurban bayramı gelio bi 5 kilo verim acil diosanız tamam da öle konuyu açan arkadaş gibi 1 ay 2 ay yapılmıyo bu diyet ..
burda çok kişi yaptık kaçamak yapanların canını çıkardık adeta cezalar verdik ama en fazla veren 10 günde 5.400 verdi
sonraki haftalar bu değerler biraz daha düşüyor..
elmanın çok faydası var kızlar
karnı toktutuyor yağları yakıyor , isterseniz ara öğünlerinize elma koyun ben şimdi öyle yapıyorum ..
bu arada kız kardeşim bu diyeti bıraktıktan sonra kilo almadı
gerçi o 53 dü 49.9 a düştü maşşallah çokda güzel yiyor ama kilo almadı ..
ben elma diyetini bıraktım ıspanak yoğurt yedim 2 gün,3. gün 4-5 kaşık makarna yedim ay kızlar 2-3 kilo aldım çok moralim bozuldu ..
bi makarnaya böle olarmı diye
sonra kan grubumla alakalı diyetlere bakarken
B grubu çabuk kilo veririr çabuk alır yazıyodu tıpkı ben
neyse kızlar ilk hafta ben verdim işin özü ama 4 kilo sonrada 2 2 gitti diye bıraktım ..
hadi öpüldüüüünüzz

Ben burdayim devam ediyorum ama sadece bu haftalik yapicam galiba.Cunku Yazer'in yazdiklarina da bakilirsa uzun vadede gitmez galiba.Neyse bu hafta burada oldugum icin yazayim.Burada saat 5pm ve ben sabah yarim dlm kepek ekmekle klasik kahvalti yaptim.Aralarda ve oglende elma yedim 1'er tane.Su ve yesil cay simdiki arada da biraz yesil cig sebze yedim.Bakalim bugun de kacamaksiz gecirisem super olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…