canım bende kahvaltıda salatalık domates peynir yedim .kepek ekmeği yemedim ama bitmiş.almayada gitmedim.bu arada normal çay içtim sakıncası olmaz dimi.çünkü çaya karşı tiryakiliğim var içmezsem elma diyetini kendime çile haline getirmiş olurum.benim elmalar biraz büyük sanırım.bir kiloya 4 tane felan giriyo.saat sekizden sonra yemicez dimi.
boyum 165 cm kilom 61 .55 olmam lazım.normal kilom bu çünkü.son aylarda aşırı yememmin kurbanı oldum.umarım biran önce eski halime dönebilriim.
merhabaalarr arkadaslarr a.s.
sırf buraya yazmak için üye oldum valla.bana da bi heves geldi.zaten bi kaç haftadır sürekli takip ediyodum.yeşil elmaya da bayılırım.bugün başlıyorum bu diyete vee hiç kaçamak yapmamayı planlıyorum.bakalım bende nasıl sonuç vericek
hadi bakalım hayırlısı.beraber zayıflamak da ayrı güzel.sevdim burayı hihoyyyt
bende varım canım ben 5 gündür yapıyorum 2.5 kilo gitti haftaya pazara kadar yılmak yok yola dewamkaydirigubbakcemile5Mrb bugÜn İtİbarİyle dİyete resmen baŞlamıŞ bulunmaktayım
sabah : 1.5 kepek ekmek oda zorla peynİr domates,salatalık,yeŞİlÇay
10.00 bİ yeŞİl elma ,yeŞİl Çay 2 bardak su
aralarda devamlı su İÇİyorum
esracım pazartesİne kadar bİ gİdelİm ben bugÜn 85.5 baŞladım sende yaz kg bakalım ne olacak ama ben okuduklarımdan sonra bayaĞı motİve oldum İnanıyorumkİ Çok İyİ Şeyler olacak baŞka arkadaŞlarımda varsa katılsın bİze beklİyorum ÖptÜm canlarım
melbor canım nasıl gidiyo
.kaçamak varmı.
cnm benim 0 kaçamak ben zaten çok idealist yaparım diyetleri çokta ciddiye alırım yalnız bi tarih koyalım bitimine kaç günlük olsun mesala ilk etap bugün cuma haftaya cumaya kadar gidelim baktık ii gidiyor bi hafta daha devam ederiz
hıı bu arada pazartesi kilo kontrol ona göre hafta sonu kaçamak yok pazartesi tartı zamanı bize katılan arkadaşlarda kaç kg olduklarını ve kaçgündür yaptıklarını söylerse liste düzenleriz hepimize kolay gelsin sağlıklı zayıflamalar mucx.
arkadaşlar bide şu elma sirkeli su var onuda içiyorum
ben evet derim esracımmelbor canım bugün tartılalım bide haftaya cuma tartılalım.bir haftada ne kadar vermişiz anlarız.ne dersiniz kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?