Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Mrb bugÜn ıtıbarıyle dıyete resmen baŞlamıŞ bulunmaktayım
sabah : 1.5 kepek ekmek oda zorla peynır domates,salatalık,yeŞılÇay
10.00 bı yeŞıl elma ,yeŞıl Çay 2 bardak su
aralarda devamlı su ıÇıyorum

esracım pazartesıne kadar bı gıdelım ben bugÜn 85.5 baŞladım sende yaz kg bakalım ne olacak ama ben okuduklarımdan sonra bayaĞı motıve oldum ınanıyorumkı Çok ıyı Şeyler olacak baŞka arkadaŞlarımda varsa katılsın bıze beklıyorum ÖptÜm canlarım

canım bende kahvaltıda salatalık domates peynir yedim .kepek ekmeği yemedim ama bitmiş.almayada gitmedim.bu arada normal çay içtim sakıncası olmaz dimi.çünkü çaya karşı tiryakiliğim var içmezsem elma diyetini kendime çile haline getirmiş olurum.benim elmalar biraz büyük sanırım.bir kiloya 4 tane felan giriyo.saat sekizden sonra yemicez dimi.
boyum 165 cm kilom 61 .55 olmam lazım.normal kilom bu çünkü.son aylarda aşırı yememmin kurbanı oldum.umarım biran önce eski halime dönebilriim.

selam kızlar bende kilo mağduruyum evlenince aldı başını gitti 5 günden beri soğan suyu içiyorum 3 4 litre su içiyorum ki hiç su içmeyen ben arada yeşil çay içiyorum ama hazır poşet olanlardan akşam yemek yemiyorum kahfaltı yapmıyorum hea bugün sirkeli karışımıda içtim ve şu elmayıda araya sıkıştıcam düşüncm bu ve yemek yemediğim halde enerji doluyum belkide piskolojik olarak kendimi motiv ediyorum ve 2 ay olmadan tartılmıcam inat yaptım..
daha önce çok şey denedim ama ilk defa soğan suyu sirke karışımı ve elmayı deniyorum fakat kabız oldum ama vazgeçmek yok önemli olan beyin beyine bitirin derim 5.günüm vazgeçmeyi düşünmüyorum sizde düşünmeyin devam ne yaparsak kendimize

mrb esra çay konusunda bişey diyemiyeceğim ama açık ve şekersiz iç çok dayanamıyosan
evet 8 son ondan sonra yok bişey bide ben ender saraçtan duymuştum 6 dan sonra içilen yeşil çay uyku problemi yapıyor son bardağı 5-6 gibi iç derim hadi kaçamak yok yola devam
benim boyum 1.76 kg 85.5 bende 68 düşmek istiyorum ama ilk hedef kurbana kadar 75 inş başaracağım

selam arkadaşlar bende bugün başladım bakalım neler olucak hayırlısı olsun benimde umudum varr sonuçları yazarım

4.günüm iki kilo gitti, 66yla başlamıştım 64 ü gördüm bugün çok sevinçliyim. o kadar da kaçamak yapıyorum ama şükür yine de veriyorum. böyle devam eder inşallah..

merhabaalarr arkadaslarr a.s.
sırf buraya yazmak için üye oldum valla.bana da bi heves geldi.zaten bi kaç haftadır sürekli takip ediyodum.yeşil elmaya da bayılırım.bugün başlıyorum bu diyete vee hiç kaçamak yapmamayı planlıyorum.bakalım bende nasıl sonuç vericek
hadi bakalım hayırlısı.beraber zayıflamak da ayrı güzel.sevdim burayı hihoyyyt

ewet canım sana katılıyorum bende burda motive oldum kk insanı zayıflatıyoropuyorumnanaktan

bende varım canım ben 5 gündür yapıyorum 2.5 kilo gitti haftaya pazara kadar yılmak yok yola dewamkaydirigubbakcemile5

melbor canım nasıl gidiyo
.kaçamak varmı.

cnm benim 0 kaçamak ben zaten çok idealist yaparım diyetleri çokta ciddiye alırım yalnız bi tarih koyalım bitimine kaç günlük olsun mesala ilk etap bugün cuma haftaya cumaya kadar gidelim baktık ii gidiyor bi hafta daha devam ederiz
hıı bu arada pazartesi kilo kontrol ona göre hafta sonu kaçamak yok pazartesi tartı zamanı bize katılan arkadaşlarda kaç kg olduklarını ve kaçgündür yaptıklarını söylerse liste düzenleriz hepimize kolay gelsin sağlıklı zayıflamalar mucx.

canım ben de senin gibi bugün başladım.bi hafta yapalım beraber dediin gibi.ben bu sabah tartıldım haftaya cumaya kadar çıkmıcam tartıya.ilk etap başlamıştır yani.hayırlı uğurlu olsun hepinizi öptüm canlar hoşçakalın şimdilik :)

kısslar bildiğimiz uyguladığımız yöntemleri paylaşalım.birbirimize destek olarak verelim şu kilolarımızı

melbor canım bugün tartılalım bide haftaya cuma tartılalım.bir haftada ne kadar vermişiz anlarız.ne dersiniz kızlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…