Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Araştırmalarım sonucu uygun bir diyetle birlikte yoğurt yenilirse göbekteki yağların çok eriyeceği yönünde... bilimsel olarakta kanıtlanmış... o yüzden sadece akşamları yediğim yoğurt dışında birde öğlenleri yiyeceğim....bakalım sonuç ne olacak..... artık çok sıkıldım bu kilolardan..o yüzden kararlı bir şekilde devammmmmm

Son düzenleme:

canım nerelerdesin sesin çıkmıyor...yoksa elma diyetine son mu verdin....

sibelcim yoğurt un miktarı ne kadar yani günlük ortalama ne kadar yoğurt tüketiyorsun? bi de ne derece faydası oldu ben her yediğimin kalorisini hesaplar oldum

günaydın bende bugün bu diyete başladım arkideşler inşallah veririm büyük bir azimle başlıyorummmmmmmmmmmmm

Slm kızlar ben de elma diyetine başladım bu gün,56 kiloyum 4 kilo zayıflamam lazım, halen diyette olup kilo verenler paylaşsın lütfen, yalnız değilimdir umarım :)

maurersi bende kullandım bi ayda 8 kilo verdim ama hap bitince tekrar aldım.ilk basladıgında cok bas dönmesi yorgunluk oluyor bir hafta sonra geciyor ama haplarım bitince verdigim kiloları geri aldım.elma diyetine basladım :)

iştahını kestimi peki doğruımu

sibelcim yoğurt un miktarı ne kadar yani günlük ortalama ne kadar yoğurt tüketiyorsun? bi de ne derece faydası oldu ben her yediğimin kalorisini hesaplar oldum

canım ben günlük 2 kere yoğurt yiyorum.4yada 5 kaşık yarım yağlı yoğurt içine biraz haşlanmış brokoli küçük küçük doğrayıp karıştırıyorum üzerinede metabolizmayı hızlandırsın diye biraz pul biberi serpip yiyorum.inanılmaz tok tutuyor dene bence... sibelin tarifi.... aynen uyguluyorum....

Son düzenleme:

aynen arkadaşımın dediği gibi yapıyorum hem tok tutuyor hemde incelmeni sağlıyor...zaten çok kafayı takarsan kilo vermen zorlaşır...önemli olan incelmen bazen zayıfladığın halde baskülde kilo aldığını görürsün... hemen paniğe kapılıp kilo aldım deme...birde hergün tartılma ...psikolojin bozulur..haftada bir gün tartıl en güzeli...mutlaka dikkat ettiğin sürece vereceksin...sabırlı ol canım...

merhaba,

elma diyetiyle zayıflayıp istediği kiloya ulaşan arkadaşlar size bir sorum olacak diyet sonrası kilo alımı oluyor mu genelde bu tür tek tip beslenmeli diyetleri bırakınca tekrar kilo alındığı söylenir hep bu konudaki tecrübelerinizi de paylaşabilirseniz sevinirim teşekkürler

selam arkadaşlar bende siteyi uzun süredir takip ediyordum yeni üye oldum bende elma diyetine yarın başlıyorum inşallah desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyoum

evettt kızlarr bugün elma diyetiin ilk günün 8 gün yapacğım bakalım sonuç ne olacak başkka yapan yok mu yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…