canım tebrik ederim... çok güzel kilo vermişsin..bende 83,5 kg olmuşum çokkkkkkkkkkkkkkk mutluyum ilk başladığımda biliyorsun 87 kioydum pazartesiye kadar 1 kilo vemiştim..sabah itibari ile 83.5 kg....bende yarın ara vereceğim sonra yine devam...
33:
87kg ------------------------83.5 kg
Araştırmalarım sonucu uygun bir diyetle birlikte yoğurt yenilirse göbekteki yağların çok eriyeceği yönünde... bilimsel olarakta kanıtlanmış... o yüzden sadece akşamları yediğim yoğurt dışında birde öğlenleri yiyeceğim....bakalım sonuç ne olacak.....artık çok sıkıldım bu kilolardan..o yüzden kararlı bir şekilde devammmmmm
günaydın bende bugün bu diyete başladım arkideşler inşallah veririm büyük bir azimle başlıyorummmmmmmmmmmmm
maurersi bende kullandım bi ayda 8 kilo verdim ama hap bitince tekrar aldım.ilk basladıgında cok bas dönmesi yorgunluk oluyor bir hafta sonra geciyor ama haplarım bitince verdigim kiloları geri aldım.elma diyetine basladım :)
kahvaltıda yumurta yesek diyete ters düşermi acaba
ben her sabah haşlanmış 1 yumurta yiyorum... o halde bir haftada 4 kilo verdim
sibelcim yoğurt un miktarı ne kadar yani günlük ortalama ne kadar yoğurt tüketiyorsun? bi de ne derece faydası oldu ben her yediğimin kalorisini hesaplar oldum
sibelcim yoğurt un miktarı ne kadar yani günlük ortalama ne kadar yoğurt tüketiyorsun? bi de ne derece faydası oldu ben her yediğimin kalorisini hesaplar oldum
canım ben günlük 2 kere yoğurt yiyorum.4yada 5 kaşık yarım yağlı yoğurt içine biraz haşlanmış brokoli küçük küçük doğrayıp karıştırıyorum üzerinede metabolizmayı hızlandırsın diye biraz pul biberi serpip yiyorum.inanılmaz tok tutuyor dene bence... sibelin tarifi.... aynen uyguluyorum....
ben her sabah haşlanmış 1 yumurta yiyorum... o halde bir haftada 4 kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?