Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar MERHABA bende bu diyete başlamak istiyorum ,beni biraz bilgilendirirmisiniz, nekadar sürede 10 kilo verebilirim ve birde diyetin listesini yazabilirmisiniz, sabah öğlen ve akşam tam olarak ne yiyeceğim.

Herkesin ne kadar zamanda kaç kilo vereceği kendi metebolizmasına bağlı, bizim bir şey dememiz yanlış olur.

Diyetin ilk sayfasına giderseniz tam listeyi ve beslenme planını orada ayrıntılı inceleyebilirsiniz. Her şey yazılı, yine de anlayamadığınız bir yer olursa sorun, yardımcı oluruz.

Saniim birazda ergenlik cagindan kaynaklaniyordu metebolizma daha hizli calisiyordu...

85 kiloydum basta üc ayda gitdi tüm kilolar sabahlari domates ve beyaz peynir yiyordum bir dilim ekmek ile sonra su icip ve elma yiyordum sadece yesil elma ve dedigim gibi cok bisiklet sürüyordum ... su anda malesef 65 kilo oldum verdigim kilo 62 i di simdi yine basladim bakalim hayirlisi ha bu arada sen diye hitap edebilirsin simdiden basarilar dilerim :)

kızlar pazara az kaldı umarım herkes için hayırlısı olur.pazar sabahı tartılıp pazartesi günü hepimiz bildirim yapalım sonuçları değerlendirelim.Pazar günü herşey serbest kesinlikle kısıtlama yapmayın daha çok protein ağırlıklı beslenmek lazım bir hafta kısıtlı protein aldığımız için.Pazartesi sabah aynen devam diyete...

bende katılmak istiyorummm kızlar bu dıyete kilo vermem gerek zaten dıyetteyım bırazda bunu yapayım kilo 62.8

çok teşekkür ederim :) 6 sene boyunca gayet iyi korumuşsun kilonu çok da bi fazlalık yok çabucak veririsin inşallah. ama ben diyeti bi türlü tam uygulayamıyorum hep kaçamak yapıyorum ilk hafta çok iyi idi sonra diyeti uygulamama rağmen durmuştu regli dönemim idi.sonra iştah patlaması yaşadım. tam geçti derken misafirler 10 gün yine uygulayamadım. şimdide biraz hastayım hiç bişi yapasım gelmiyor ama yine de 5 kilo gitti

Cok gecmis olsun canimcim hic üzülme allahin izniyle yavas yavas verirsin... En önemlisi su abur cubur sanirim ben cikolata hastasiyim mesela su saat altidan sonra hicbirsey yememe varya onu yapamiyorum bizim evde altidan sonra cay demlenir e ister istemez abur cuburda olur dayanamiyorum iste... Hele bende haftaya kadar dayanayimda baska birsey istemem benim mesela yumurtaya karsi alerjim var yumurtali seyler yedim mi hemen yüzümde sivilceler cikiyor o yüzden pek fazla kek mek yemem kendimi tutarim bu avantajim var Desene ben senden bir hafta gec basladim :26: insallah yine basaririm ya aminnnn...

arkadaşlar pazartesi sabah kilolarımızı yazarak yeni haftaya başlıyoruz.... pazar günü vücut diyeti unutsun diye istediğimizi yiyoruz ...ve yürüyüş yapıyoruz oturmak yok ....

Arkadaşlar bir haftada nekadar veriyorsunuz, ve bu diyeti nekadar sürdürmeliyim 10 kilo vermek için,deneyimli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.

anladim canim cok sagol, gayet guzel kilo vermişsin ayrıca azmine de hayran kaldım. bende belki bi 20 gün önce aksam 7 den sonra bisey yememeye başlamistim ama hergün tartiliyodum. bi de hergun 45-50 dk. yuruyodum. ilk bikac gun cok iyi gidiyodu ama bigun fazla cikinca yuruyusu biraktim..
yazdiklarini okuyunca hevese geldim tekrar, umarim bu sefer daha iyi gider.
p.tesi bende katilirim listeye..:)

Biz elma Kapsülü kullandk hiç bir işede yaramadı, elmayı sabah aç karnına yerseniz bagırsakları çalıştırır günde 1 tane yemenizi tavsiye ederim

günaydın arkadaşlar sabah iyibariyle 101.500 104 ile başlamıştım bir günde güme gitti tıkıştırdım yemekte ama yinede fena değil ne dersiniz sizler ne alemdesiniz
bugün serbest pazartesi tekrar başlıyorum yürüyüşlerimide sabitleyeceğim inşallah

maaşallah canım hadi bakalım hayırlı olsun.bende bu sabah tartıldım 78 ile başladım vee suan 75:)) bugun serbest ama aksam yürüş yapıcam yarın tekrar başlıyorum ıns

merhaba,ne zamandır takip ediyorum bu diyete başlamak istiyorum... ama sorularım var. ben hergün 1 bardak tarçınlı light süt içsem ve diyetime akşamları yağsız ve light yoğurtlu salata eklesem olur mu ki?

ben inanıyorum zayıflattığına bundan 9 sene önceydi ben o zamanlar 16 yaşlarındaydım ve 56 kilodaydım annem her hafta pazardan alırdı ama yeşil değil kırmızı elma ben bi öğünde 3-4 tane yerdim yemeklerden önce nanılmaz tokluk hissi veriyodu ama zayıflamak için değil öylesine yyodum seviyodum tv karşısında elma meyve yemeyi kısa bi zaman içinde 49-48 kiloya düşmüştüm nedenini anlamamıştım şmdi bu yazıları okudukça aklıma geld paylaşayım dedim şimdi evli ve 2 çocuk annesiyim 4 ve 9 aylık 2 tane oğlum var doğum klolarını verme çabasındayım ve bol bol emziriyorum diyete oğlum 6. ayını doldurunca başladım 68 kilo ile 3 ayda 6 kilo verdim az yiyerek en geç 19:00 dan sonra meyve dahi yemeyerek verdim elma diyetne başlayım hedefm 55 olmak inşallah herkes istediği kiloya ulaşır sevgiyle kalın dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…