Arkadaşlar MERHABA bende bu diyete başlamak istiyorum ,beni biraz bilgilendirirmisiniz, nekadar sürede 10 kilo verebilirim ve birde diyetin listesini yazabilirmisiniz, sabah öğlen ve akşam tam olarak ne yiyeceğim.
size sorularım olacaktı
20 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz?
kaçla başlamıştınız?
diyeti aynen bu şekilde mi uyguladınız, yoksa değişiklik ypmışmıydınız?
ve şimdiki klonuz?
ne çok soru sordum:) neyse cevaplarsanız sevinirim
LİSTEYE KATILMAK İSTEYENLER ARKADAŞLAR ALINTI YAPARAK KİLOSUNU YAZABİLİR..
antsibel:72.3
Elifangel:101
sumsum50:80
elmanaz:83.2
tyrael: 65.3
eflal333:104
sumey:78
PAZAR SABAHINA KADAR TARTILMAYIN ARKADAŞLAR ÇÜNKÜ;GERÇEK KİLO 1 HAFTA İÇERİSİNDE BELLİ OLUR...
bende katılmak istiyorummm kızlar bu dıyetekilo vermem gerek zaten dıyetteyım bırazda bunu yapayım kilo 62.8
canım pazartesi yeni liste yapılacak pazartesi tartıl yeni listede sende ol...yarından sonra bir gün ara veriyoruz
Saniim birazda ergenlik cagindan kaynaklaniyordu metebolizma daha hizli calisiyordu...
85 kiloydum basta üc ayda gitdi tüm kilolar sabahlari domates ve beyaz peynir yiyordum bir dilim ekmek ile sonra su icip ve elma yiyordum sadece yesil elma ve dedigim gibi cok bisiklet sürüyordum ... su anda malesef 65 kilo oldum verdigim kilo 62 i di simdi yine basladim bakalim hayirlisi ha bu arada sen diye hitap edebilirsinsimdiden basarilar dilerim :)
çok teşekkür ederim :) 6 sene boyunca gayet iyi korumuşsun kilonu çok da bi fazlalık yok çabucak veririsin inşallah. ama ben diyeti bi türlü tam uygulayamıyorum hep kaçamak yapıyorumilk hafta çok iyi idi sonra diyeti uygulamama rağmen durmuştu regli dönemim idi.sonra iştah patlaması yaşadım. tam geçti derken misafirler 10 gün yine uygulayamadım. şimdide biraz hastayım hiç bişi yapasım gelmiyor ama yine de 5 kilo gitti
canım ilk hafta 77 den 72.5 e düştüm sonraki hafta 1 kilosunu geri aldım diyet yapmama rağmen.Ama ben sporda yaptığım için sanırım kas yapıyorumbu hafta tartılmadım daha...zaten çok fazla kilo vermen için çok kilolu olman lazım.Yanlız ben çok fazla inceldim sporla beraber yaptığım için..baskül çokda önemli değil inan bana ....şöyle bir örnek vereyim komşumuz 96 kiloydu 8 kilo vermiş 1 ayda farklı bir diyetle ama hiç spor yapmamış..inan hiç belli değil kilo verdiği...annemde 4.5 kilo verdi bu diyetle beraber başladık zaten inan o kadar fark var ki..sana tavsiyem sporla beraber yapman ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?