Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

inşallah canım seni görelim aramızda yarından itibaren azmin ve başarın daim olsun

canım beni silme günlüğünden ama sıkma canınıda elmanaz arkadaşımız kötü niyetle dememiştr onu,herkes destek olsun die birbirine demiştir misal ben tek yapamıorum cnm bnm...gnlüğünden silme bni nerde bu gnlük bu arada:)

bugün bimden 1 kilo yeşil elma aldım,aynen diyetteki gibi 2 saat arayla 2 tane yedim...sonra spora gittim...benim canavarlarla birlikte döndük okuldan...elmalar meyve tabağında duruyordu...yemek yaptıktan sonra şöööyle bir yeşil elma yiyeyim dedim,bir de ne göreyim elmalarım çalınmış...kızlar elmalarımın hepsini yemiş,çöpleri sağda solda gülsem mi ağlasam mı bilemedim...16:00 dan sonra hiçbirşey yemedim bende...akşam eşim çikolata almış onlara,ben de onların çikolatalarından yedim 3 parça

yarını sabırsızlıkla bekliyorum.....

geçmişler olsun canım neyseki bozmamışsın olsun yarın tgelafi ederiz inşallah kolay gelsin

mervecim sen sıkma canını zaten 1 2 hafta içinde bazı arkadaşlar devam edemeyip kayboluyorlar biz sibellerle 1 ay önce başladık diyete o zaman da listemiz kalabalıktı ama 2 3 kişi kaldık. çok sıkı yapanlar bırakıyorlar diyeti. aslında herkes eklenti ile listenin son haline kendini ve kilosunu eklese daha kolay olur bu tatsızlıklar hiç olmaz. ama herkes yapamıyor zannediyorum. neyse sen zaten oldukça profesyonel çalışıyorsun bu konuda. destekliyorum seni. dediğim gibi elmanaz arkadaşımız da birlik olmak istediği için bunları demiş. herşey tatlıya bağlansın inşallah. ama ben de sibel in listeye eklenmesi taraftarıyım.
bu arada benim ara verme günümdü ama biraz fazla kaçırdım snırım sabahtan iyidi. ama herşey 3 te öğle yemeğinde başladı eşim evde bugün tabağında bitiremediği pilavı ben tükettim öle krıntı falan değil baya bildimiz bi porsiyon yanında bi leğen abartmıyorum yağsız salata onun üzerine ekmek arası köfte ki bu akşam 9 da. bimden aldığım kurabiyeler çikolatalar ve en son da üzeine çekirdek üff ne yemişim ama neyse 2 gün çok sıkı yapmak lazım

arkadaşlar isveç diyetinden dün çıktım bünyemin ilk diyet deneyimiydi.ve regl olcam sanırım yarın bu diyete başlasam kilo vermem zorlaşırmı? (elma ve spor dışına çıkmazsam) elmalarımı yeşil çayımı vs aldım bekliyorum :)))

Son düzenleme:

senin baya baya serbest geçmiş günün

bugün çarşıda işim vardı yolumu uzatarak hızlı hızlı gittim işlerimi hallettikten sonra şehrin merkezini geniş çaplı bir tur atayım dedim işlerimi yaptığım zaman dilimi ve tempolu yürüyüşüm 2 saat sürdü baya da yoruldum iyi oldu hoş oldu

bünyeden bünyeye göre değişiyor ama işe yaramaması imkansız :)) belki regl döneminden dolayı biraz şişlik olur ama regl bitiminden 1-2 gün sonra tartıda hafiflediğini görebilirsin

bünyeden bünyeye göre değişiyor ama işe yaramaması imkansız :)) belki regl döneminden dolayı biraz şişlik olur ama regl bitiminden 1-2 gün sonra tartıda hafiflediğini görebilirsin

teşekkür ederim cnm eski mesajlara bakınca regl döneminde ara vermiş birkaç arkadaş bende merak ettim özel bir anlamı var mı diye şimdi rahatladım tekrar teşekkür ederim.yarın sabahtan itibaren sizinleyim :))) yaşasınnnnnnn

hoş geldin o zaman :)
canım ben bu sayfada okumuştum metabolizma regl döneminde daha hızlı çalışıyormuş o yüzden ara vermemek en iyisi. ben ilk defa regl dönemindeyken bile kilo verdim elma diyeti sayesinde umarım seninde böyle olur :)

iyi geceler bayanlar, bende diyeti birakmamak icin cok siki yapmiyom galiba.. yani kahvalti disinda butun gun elmayla durmuyom denebilir. bugun 2 elma ve saat 5 de bi bi tabak pilav ile 2 kasik yogurt yedim...:s

senin adına sevindim arkadaşım, kendi adıma da sevinirim inş.teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…