amin canım ben bu hafta yapmayacağım diyet bir hafta ara verip tekrar haftaya devam edeceğim canım sende nedir durumlar
ya ben yapamıyorum ne iradesiz bi insanım ilk bi kahvaltı yapıp elma denedim olmadı dayanamıyorum bütün gün baş ağrısı halsizlik yapıyo bi de bütün gün ayakta ve hareketliyim işte
ikincisinde sabah elmayla başladım sonra öğlen yemek yerine kahvaltı yaptım sonra elmaya devam onu iki gün götürdüm ama midem bu sefer kötü oldu ekşi elma yedim ondan mı bilmiyorumçok utanıyorum kendimden bişeyi başaramadım
günaydın arkadaşlar 98.500 ile başlamıştım şimdi 95bu hafta normal beslenmeye devam sonraki hafta sizllerleyim yine herkese başarılar
canım ben geçen hafta başladım bu diyete 4 kilo verdimm bu hafta 1 buçuk kilo benim kilom çok fazla yaa117 le başladım şu an 112 felanım işte
bu hafta sıkı yapmayı düşünüyorum inşallah
tebrik ederim canım incelmeye devam....
naşallah canım olsun kilon fazla olsada olur bende bu diyete 100 üzerinde başladım bir kaç kere tekrarladım ama ara vererek sende pes etme bence güzel sonuçlar alacağız
teşekkür ederim canım bende tebrik ediyorum 6lı rakamları görmüşsün ne güzel
ufak bi aradan sonra merhaba arkadaşlar, bu rejimi hamileler yapamaz sanirim. ama ufak eklemelerle yani süt yoğurt falan eklesek listeye olur mu acaba? :)
selam kızlarrr.yine döndüm.öncelikle sibel arkadaşımı tebrik ediyorum ben bıraktıktan sonra 69.5 u görmüşün maşallah canımben kala kaldım yerimde yine sinirlerim bozum kafam karışık tam olarak döndüm mü ondan da emin değilim çünkü yarın elma diyetine başlayacağım tekrardan ama dukan diyeti kafamı karıştırıyor ona mı başlasam falan diye şu bir ay içinde en az 6 kilo falan vermem gerek kızlar ne yapayım sizce yardım edinn
selam hanımlar, pztsi okudum diyetle ilgili yazılanları ve hemen markete gidip yeşil elma aldım...yalnız ben biraz değiştirdim diyeti...sabah sizin kahvaltıdan akşama kadar acıktıkça yeşil elma, akşam da salata ve et salata ve et yağsız tabiki....2 saatte bi elma zor oluyor günlük koşuşturmaca da, acıktıkça yesek olur mu? protein olmadan da olmaz dedim -biraz da işime geldi- et ekledim...bol bol su içiyorum tabi...bu arada yeşil elma tadı geliyo bütün gün ağzıma..midem de bi ekşilik..bu size de oluyo mu acaba? başlangıç kilom 60.8...bugün 60.4 çıktım...acaba 2 gün için 400 gr az mı?....burda inşallah hepimiz sağlıkla zayıflarız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?