Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

amin canım ben bu hafta yapmayacağım diyet bir hafta ara verip tekrar haftaya devam edeceğim canım sende nedir durumlar

canım ben geçen hafta başladım bu diyete 4 kilo verdimm bu hafta 1 buçuk kilo benim kilom çok fazla yaa 117 le başladım şu an 112 felanım işte
bu hafta sıkı yapmayı düşünüyorum inşallah

bizlerde aynı sebepler oluyor canım ama insan her hafta dahada hazırlıyo bu diyete çünki azim etsek verebilecegimizi biliyozz inşallah
bu hafta güzel geçer bir dahaki haftaya daha mutlu gireriz ......:

günaydın kızlar.... geçen hafta diyete 3 gün ara vererek 71.1 ile salı sabahı başlamıştım...ve pazar itibari ile 69.5 oldumm..yıllardır göremediğim kiloyu gördüm sonunda....çokkk mutluyummmmmm.......İNANDIKTAN SONRA OLMAYACAK BİRŞEY YOK...AYNI AZİMLE DEVAM EDİYORUMMMMM...

canım ben geçen hafta başladım bu diyete 4 kilo verdimm bu hafta 1 buçuk kilo benim kilom çok fazla yaa 117 le başladım şu an 112 felanım işte
bu hafta sıkı yapmayı düşünüyorum inşallah

naşallah canım olsun kilon fazla olsada olur bende bu diyete 100 üzerinde başladım bir kaç kere tekrarladım ama ara vererek sende pes etme bence güzel sonuçlar alacağız

tebrik ederim canım incelmeye devam....

teşekkür ederim canım bende tebrik ediyorum 6lı rakamları görmüşsün ne güzel

Merhaba arkadaslar bende bugün itibariyle basladim bu diyete.bi kaç gündür yazdiklarinizi okuyorum baya motive oldum.ins bende basarabilirim
Haftaya pazartesi kaç kilo verdigimi yazacagimmm..bu arada 89 kiloyla basliyorum

Sağol canım ..nihayet görebildim....

selam kızlarrr.yine döndüm.öncelikle sibel arkadaşımı tebrik ediyorum ben bıraktıktan sonra 69.5 u görmüşün maşallah canım ben kala kaldım yerimde yine sinirlerim bozum kafam karışık tam olarak döndüm mü ondan da emin değilim çünkü yarın elma diyetine başlayacağım tekrardan ama dukan diyeti kafamı karıştırıyor ona mı başlasam falan diye şu bir ay içinde en az 6 kilo falan vermem gerek kızlar ne yapayım sizce yardım edinn

ufak bi aradan sonra merhaba arkadaşlar, bu rejimi hamileler yapamaz sanirim. ama ufak eklemelerle yani süt yoğurt falan eklesek listeye olur mu acaba? :)

sibelcim tebrik ederim seni.
ben ise buraya girmeyeli üstüne bide kilo aldım anneme tatile gittik akrabalar falan derken 66 yı buldum tekrar ne güzel 64.0 görmşken tekrar başladım ama bu defa elma diyetini tam uygulayacağım
dün okulda toplantım vardı öyleyi küçük bi lahmacunla geçirdim elmalarımı yiyemedim eve geldiğimde saat 7 buçuk olmuştu öğrencim gelecek diye marketten aldığım cevizli sucuğu yedim bide aç aç markete girince böle patladı bende bugünde okuldan bi arkadaşıma davetliyiz tam olarak uygulayacağımı sanmıyorum ama yarın kesin tam yapacağım yoğurt yemeye devam ediyormusun?
azmin beni motive ediyor

ufak bi aradan sonra merhaba arkadaşlar, bu rejimi hamileler yapamaz sanirim. ama ufak eklemelerle yani süt yoğurt falan eklesek listeye olur mu acaba? :)

ekmek yumurta kırmızı, beyaz et ve balık ve tabiki bol sebze yenilmesi gerekiyor hamilelikte. En fazla yağsız ve tuzsuz sebze ve et yemekleri yiyerek baklagillerin porsiyonunu azaltarak ve kızartmalardan uzak durarak dengeli beslenilebilir diye düşünüyorum. Elma diyeti gibi diyetler bebeğin gelişimine yetecek beslenme şekli değil sağlıklı bir birey halini alabilmesi için anne karnında beslenme şekli çok önemli sonuçta.

hamilelere en uygun diyet ızgara köfte, balık, tavuk eti ile bol yeşillik ile beslenmek süt yoğurt, yumurta ve bol su tüketmek olacaktır diye düşünüyorum. yani her şeyden abartmdan dozunda yemek abur cubur atıştırmalık yememek en mantıklısı

arkadaşlarrr azimle devam ediyoruz inşallahh pazartesiye ne kaldı şurda pes etmeden devamm yaa bir kaç kez sordum ama
tekrar bir konuda yardım isticektim sizlerdenn kilo kırokileriniz varyaa şu an ki kilo hedefteki kolunuz diye o kırokilerden bende eklemek istiyorum ama
beceremedimm diyette oldugumdan beynimin bir yanı çalişmiyorrrr bilgi veriseniz nasıl eklicemi çok sevinirimmm

selam tatlı elmalar!

günlerdir elma diyeti maceralarınızı merakla takip ediyordum. ve evet sonunda ben de bu maceraya atılmaya karar verdim! bugünün yarım yamalaklığını saymazsak yarın ciddi bir şekilde ben de diyete başlıyorum. çıkış kilom 61, hedef 50! hepinize sağlıklı incecik günler..

selam tatlı elmalar!

günlerdir elma diyeti maceralarınızı merakla takip ediyordum. ve evet sonunda ben de bu maceraya atılmaya karar verdim! bugünün yarım yamalaklığını saymazsak yarın ciddi bir şekilde ben de diyete başlıyorum. çıkış kilom 61, hedef 50! hepinize sağlıklı incecik günler..

selam hanımlar, pztsi okudum diyetle ilgili yazılanları ve hemen markete gidip yeşil elma aldım...yalnız ben biraz değiştirdim diyeti...sabah sizin kahvaltıdan akşama kadar acıktıkça yeşil elma, akşam da salata ve et salata ve et yağsız tabiki....2 saatte bi elma zor oluyor günlük koşuşturmaca da, acıktıkça yesek olur mu? protein olmadan da olmaz dedim -biraz da işime geldi- et ekledim...bol bol su içiyorum tabi...bu arada yeşil elma tadı geliyo bütün gün ağzıma..midem de bi ekşilik..bu size de oluyo mu acaba? başlangıç kilom 60.8...bugün 60.4 çıktım...acaba 2 gün için 400 gr az mı?....burda inşallah hepimiz sağlıkla zayıflarız..

selam hanımlar, pztsi okudum diyetle ilgili yazılanları ve hemen markete gidip yeşil elma aldım...yalnız ben biraz değiştirdim diyeti...sabah sizin kahvaltıdan akşama kadar acıktıkça yeşil elma, akşam da salata ve et salata ve et yağsız tabiki....2 saatte bi elma zor oluyor günlük koşuşturmaca da, acıktıkça yesek olur mu? protein olmadan da olmaz dedim -biraz da işime geldi- et ekledim...bol bol su içiyorum tabi...bu arada yeşil elma tadı geliyo bütün gün ağzıma..midem de bi ekşilik..bu size de oluyo mu acaba? başlangıç kilom 60.8...bugün 60.4 çıktım...acaba 2 gün için 400 gr az mı?....burda inşallah hepimiz sağlıkla zayıflarız..

sağol canım...sana daha öncede söylemiştim dukan diyetini ben 1 kaç gün denedim hiç hoşuma gitmedi...kalbim sıkışıyor gibi oldu.....ama elma diyetinden memnunum..öenmli olan karar vermen ve verdiğin kararın arkasında olman....bence 1 ayda 6 kilo verirsin...yeter ki inan..

günaydın canım tabiki değiştirebilirsin diyeti.. et yiyeceksen öğlen ye...bütün uzmanlar öğlen et akşam hafir sebze yemeklerini tercih edin diyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…