Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sağol canım benim.... kahvaltıdan sonra 1 fincan sütle nescafe içiyorum... akşam 6 gibi 1 su bardağı süt+1 adet haşlanmış yumurta yiyorum...sonra yürüyorum...yaklaşık 1 saat...uyumadan öncede 4 kaşık yoğurt yiyip yatıyorum...canım yemek istediğim bir şey olursa pazar gününe kadar erteliyorum...sende öyle yap...bende pazar günü ara vermiştim birgün...ama misafirler falan gelince pazartesi ve salı da yapamadım...artık bugün başladım yine elma diyeti...bazen ara vermek iyi oluyor....

sanirim cok guzel sonuc almissin elma diyetinden. super!VİRÜS
ben dukan la basladim gecen hafta 3 kilo kadar verdim.ama bugun elma diyetine gecmeyi dusunuyorum.
1 hafta da elma diyeti yapacagim. ama internette o kadar farkli elma diyeti var ki hangisini yapacagimi sasirdim:S
bana kendi listeni gonderme imkanin var mi?VİRÜS
simdiden cok tesekkurler ve iyi sanslar

canım sabah 2 dilim çavdar ekmeği+1adet haşlanmış yumurta+2 adet zeytin+roka yada domates salatalık yiyorum.
1 saat sonra 1 fincan sütlü nescafe içiyorum
daha sonra akşama 6 ya kadar 6 adet orta boy elma,en az 2,5 litre su içiyorum
6 gibi de 1 bardak şekersiz süt ve 1 adet haşlanmış yumurta yiyorum
akşam uyumadan öncede 4 kaşık yarım yağlı yoğurt yiyorum.. haftanın 6 günü bu şekilde devam ediyorum
pazar günleri de genelde ne istersem onu yiyorum...
benim amacım zayıflarken sağlığımdan da olmamak.. Bu şekilde gayet sağlıklı zayıflıyorum...sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım...

günaydın canım tabiki değiştirebilirsin diyeti.. et yiyeceksen öğlen ye...bütün uzmanlar öğlen et akşam hafir sebze yemeklerini tercih edin diyor....

haklısın arkadaşım...en hafif öğün akşam olmalı..ancak çalıştığım için pek sağlıklı yemek bulma şansım yok öğlen...zaten bu diyeti de bu nedenle sevdim....elmalarımı çantama atıp tüm gün istediğim yerde yiyebiliyorum...bu arada günlük ne yediğimizi yazalım mı birbirimize bi faydası olur...yanlışlarımız varsa daha kolay görürüz...
2 mayıs çarşamba...
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, biraz maydanoz, yanında yarım bardak meyve suyuna yarım bardak su katarak içtim
akşama kadar: aralıklarla 3 elma
akşam: 1 kaşık bezelye yemeği...1 köfte...2 kaşık yoğurt
bol bol su içtim..

güzelim tebirk ederim 69ları görmüşsün ...devamı gelir inşallah..ben bu ara çok yoğun fazla giremiyorum.ama kalbim sizinle pazartesi kilo bildiriminde bulunurm...öpüyorummmm canımcım...

tam tekrar tam gaz devam edeceğim diyetime dedim ki rahatsızlandım iştahım kesildi bişey yiyip içemedim doğru düzgün 1 kilo vermişim haliyle. inş yarın itibariyle devam edeceğim biri buzdolabındaki kestane şekerini gözümün önünden kaldırırsa tabii :)))

bende sonunda döndüm evet kızlar devam edelim vermeye kiloları gerçi ben aldım bu aralar ama daha fazla almadan devam etmeliyim :)

selam kızlar bende bu diyete başlamayı düşünüyorum tekrar.. daha önce 1 hafta kadar yapmıştım güzel sonuç aldım yarın tekrar başlıyorum...

diğer diyetlerin aksine bu diyette kendimi halsiz hissetmiyorum, aksine daha da bi enerjik oldum elmanın içindeki vitaminlerden sanırım. hala tartılmadım, diyeti uygulayan arkadaşlar bi hafta sonunda tartılın demiş, ben de sabırsızlanıyorum! kilo verememiş olsam bile, karnımın düzleştiğini hissediyorum ya şimdilik bu bile bana yeter.

canım diyet grupları diye bir topik varya o topiğin içinde kilo çizelgesi nasıl oluşturulur diye bir kısım var ordan yapabilirsin

2 saat önce spordan döndüğümde tartılmak istedim kesin hastalıktan verdiğim kiloyu aldım diye bekliyordum birde ne göreyim 1 kilo daha gitmiş acayip sevindim 65.3 kiloyum artık :))

septik_ kestane şekerlerini dolabın en derinliklerine saklamaya çalış, sen dahil kimse bulamasın :) ben tek yaşadığım için şükür öyle bi sorun yok :)
sabah kahvaltılık almak için (lor peyniri, domates vs..) markete gittim, dondurma dolabına şöyle bi baktım içim gide gide, kornetlere ağlamaklı bakarak almadan kasaya yöneldim, zor ama başarıcaz :) yarın tartılma günüm, bi haftada neler olmuş bakıcam. dediğim gibi kilo verememiş olsam bile karnımın düzleştiğini görmek bile güzel şu an için. herkese başarılar :)

ben algidanın mini milk adında minik dondurmalarından aradım bugün ama bulamadım bulsaydım ondan yiyecektim :))

1 ay önce spora başlamadan önceki ölçülerimle dünkü ölçülerimi karşılaştırdığımda toplamda 21 cm inceldiğimi gördüm çok mutlu oldum. spora daha sıkı bağlanmamı sağladı diyete de öyle ama ne yazık ki yarın öğle yemeğine davetliyim

umarım hepimiz istediğimiz kiloya bedene sağlıkla kavuşuruz

arkadaslar merhaba ben yenı uye oldum. bende elma dıyetı yapıyorum ama sadece elma degıl. salata ve elma yıyorum sadece. 3 gunde 2 kılo vermısım bende sasrdm walla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…