Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

benim için beklenen gün sonunda geldiiiiiii :) evet bugün tartılma günüm kızlar! az önce tartıldım 58,2 olmuşum!(61dim) bi haftada gayet iyi hatta çok iyi, sanırım bu gidenlerin çoğu sudur. yeni haftada bakalım neler olacak :) hepinize kolaylıklar arkadaşlar

Uzun bi aradan sonra herkese selam! kızlar inanın şu kilo vermeyle ilgili denemediğim yöntem kalmadı diyebilirim olmuyor olmuyor!! en son diyetmax zayıflama bandı aldım, şuan 20. günümdeyim hala bi işe yaramadı ama verdiğim paraya acıdığım için bitene kadar kullanıcam :/ keşke almasaydım... neyse şöyle ki, ben bir süü yöntem denerken bir ara 1 hafta elma diyeti yapmıştım bayağı da faydasını görmüştüm, zor oluyor yemek yerine her defasında elma yemek ama sanırım en etkili yöntem bu... çünki bir kere sağlıklı ve cildede faydası var, parlatıyor... valla ben 42 üst giyiyorum ama 1 hafta yapmıştım bu elma diyetini, bir haftanın sonunda 38 beden üst giyebiliyordum, çok rahat bi şekilde... çok çabk etki ediyor valla, ama elmadan sıkılıp bırakmıştım, eee tabii sonra dikkat de etmedim aldım yine kiloları şuan yine 85,5 gösteriyor tartı... offf offf... yeniden başlıycam bakalım ne olacak, yarın filan başlarım herhalde :)

yaaa bende istiyorum ama 2 denememde de 2 günden fazla yapamadım

halsiz kalıyorum bu seferde işte çok zor oluyor çalışamıyorum napsam ki ?

yaaa bende istiyorum ama 2 denememde de 2 günden fazla yapamadım

halsiz kalıyorum bu seferde işte çok zor oluyor çalışamıyorum napsam ki ?

öğleleyin yağsız salata yemeyi deneyin, ya da light yoğurt. ben aralarda leblebi ya da kurukayısı yiyorum. onlar tok tutuyor.

ben sabahları aç karnına şekerli kahve içiyorum inanılmaz tok tutuyo ve gune elma ıle devam edıyorum.. 1kılo daha gitmiş yuppiii 60ı görmeden bırakmak yooooook

elma diyetine 87.200 gr ile başladım bugün 3. günüm ve sabah baskül 85.200 gr tarttı 2 kilo vermişim hiç kaçamak yapmadım 6. günün sonunda baskülde kaç kiloyu görecem merakla bekliyorum

sadece elma salatamı başka hıçbıse yokmu sabah kahvaltı ...?

ben tam anlamıyla soyle yapıorum
sabah kalkınca yesıl cay ıcıorum ve salata yıyorum yanı yesılık dogruyorum ustune beyaz peynır yagsız. cokda guzel oluyor. sonra ıkı saat sonra yada 1 saat sora elma yıyorum. öğlende gene yesıllık ve ustune goguskızartıyorum yagsız . sıfır ekmek yanı 5 gundr hıc ekmek ymedım ve cok ozledm :)

kızlar ben bu hafta ara veriyorum bu diyete ..sanırım vücudum alıştı ..çünkü bu hafta hiç kilo veremedim....yaklaşık 1,5 aydır bu diyeti yapınca normal tabiki...
ayran çorbası diyeti var ...sonuç alırsam yazarım sizlere burda...

ayran çorbası dediğin çorba acaba bizim oraların soğuk çorbası mı sibelcim merak ettim? :) valla eğer öyleyse sabah akşam onu yiyebilirim, hem yaz yaklaşırken serinlemiş oluruz hem sağlıklı kilo veriririz. bi ara 10 günde bir yapardım o çorbayı, oldukça hafif ve besleyici.

evettt kızlarrr annemde kalınca aldığım kiloları verme vakti geldi suan 65 olmuşum 2 kilo almışımmm ve hemen vermem gerek bugun baladım bende diyete gazamız mübarek olsun :)

bugün iyi geçti stresli ve yoğun bi gündü açıkcası elma yemek bile gelmedi aklıma
öğlen salata ızgara tavuk yoğurt yedim onun dışında bikaç elma 2 kaşık muhallebi çok tatlı değildi zaten :) akşam 3-4 tane çilek
iyi gibi gözüktü gözüme ama bilemedim bakalım yarın nasıl olucak?

yoğun bi güne rağmen gayet iyi bi ilk gün tablosu oslewcim, hepimize kolay gelsin. ben de az önce güzel bi kahvaltı yaptım, sonra gelsin elmalaaaaar

bugün diyetimin 4.günü 84.500gr oldum her sabah tartılıyorum böyle devam ederse kısa zamanda kilolarımdan kurtulacağım. diyet yapmak isteyen herkese elma diyetini şiddetle öneriyorum

1gevrek yedim kaçamak yaptıım ama olsun moral bozmak yoook elma yemeye devaaam... ALLAHIIIM 71 kılo oldugumu görsterdın ya 60larıda göster bana amiiiiiin

merhaba kızlar.....
topiğin ilk mesajını tesadüf eseri okuyunca o kadar hırslandım ki anlatamam...
pazar günü farkettim bu diyeti...
şimdiyi kadar hiç diyet yapmamıştı..
ilk önce beyin olarak kendimi hazırladım.....
dün iş yerindeki arkadaşlarıma elma diyeti diye bir diyet öğrendiğimi ve onu uygulayacağımı bana destek olmalarını söyledim...
ve bugün diyete başladım....
sabah kahvaltıdan önce tartıldım, 78 kiloyum...
kahvaltımı yaptım... ancak ben diyet dışına çıkacağım biraz çok hızlı kilo vermesemde olur, sağlıklı ve geri almamak üzere vereyim yeter...
öğlende arkadaşlar diyetimin çok ağır olduğunu ve tek tip beslenmenin zararlı olduğu konusunda iş birliği yaparak beni öğle yemeğine gitmeye ikna ettiler.
yemekte yarım porsiyon çorba, yarım porsiyon köfte (2 adet) ve sadece salata yedim, akşama kadar da elma dışında başka bir şey yemeyeceğim...
bakalım pazar gününe kadar ne kadar kilo vermiş olacağım...
burda birbirimizi motive edersek diyete daha sıkı sarılırız...

bu arada ben bugüne kadar hiç diyet yapmamıştım, bu benim ilk deneyimim olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…