genelde ne yaparsa haber veriyordum ilk kez vermedim şimdide sana güvenmöiyorum güvenimi bitirdin boşanalım diyornasıl yani yemeğe giderken haber mi veriyosun?
hem güvensiz hem ilgisiz. Allah sana sabır versingenelde ne yaparsa haber veriyordum ilk kez vermedim şimdide sana güvenmöiyorum güvenimi bitirdin boşanalım diyor
bende anlamadım yani ne istiyor şimdide foto at inanmıyorum diyor delirecemYemeğe gittin diye mi güvenmiyor
Ruh hastası
evet 10 yıl oldu ama süreklii hesapp veriyorum. ay sonu hesabında ne kadar kaldı ne aldın kime ne yolladın nerdeydin sürekli hesap soruyor bunaldım artıkSeverek mi evlendiniz ?
Bu adamla hayat mı geçer?bende anlamadım yani ne istiyor şimdide foto at inanmıyorum diyor delirecem
Allah sabır versın. Huyunu değiştirmen için suyuna gitmemen lazım. Sen de her sorusu için hesap vermıssınevet 10 yıl oldu ama süreklii hesapp veriyorum. ay sonu hesabında ne kadar kaldı ne aldın kime ne yolladın nerdeydin sürekli hesap soruyor bunaldım artık
Ve böyle bir evlilikte 10 yılevet 10 yıl oldu ama süreklii hesapp veriyorum. ay sonu hesabında ne kadar kaldı ne aldın kime ne yolladın nerdeydin sürekli hesap soruyor bunaldım artık
10 yıldır bu hesap vermeye maruz mu kaldınız? Ve böyle bir adamla evli kaldınızevet 10 yıl oldu ama süreklii hesapp veriyorum. ay sonu hesabında ne kadar kaldı ne aldın kime ne yolladın nerdeydin sürekli hesap soruyor bunaldım artık
Eşiniz paranoyak birisi. Sizi aldatıyor mu acaba? Aldattığı için de aynı şeyi sizin yaptığınızı düşünüyor gibi sanki.kızlar merhaba. 2 yıldır aynı kurumda çalışıyorum. eşim herkesi tanıyor. 2 haftadır babamın hasta oldugunu öğrendim ve kafam yerinde değil ve eşimde pek yanımda olmuyor. ilk kez arkadaşlarımla öğlen yakındaki yere yemeğe çıktım eşime söylemedim çünkü konuşmuyordum. küçük bir ilçedeyim ve iki yer var sadece. şimdi eşim hergün öğlen arası nerdesin foto at diyor nasıl söylemezsin sana güvenmiyorum diyor. ben çok yoruldum yaa
Boşansın. Gerçekten böyle diyingenelde ne yaparsa haber veriyordum ilk kez vermedim şimdide sana güvenmöiyorum güvenimi bitirdin boşanalım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?