eşim hergün öğlen arası nerdesin foto at diyor nasıl söylemezsin sana güvenmiyorum diyor. ben çok yoruldum yaa

Konu sahibi bak canlı örnek yaşadım da geldim sana gelecekten haber veriyorum resmen, bunu deneme, kaç canını kurtar bak aynısıydı hatta aynı adam olduğundan şüpheliyim şu an A armes07

Çok şükür canım, çok sevindim senin adına. Acı bir tecrübeden sonra kendi değerini anlayip geleceğini ona göre şekillendirdiysen ne mutlu sana

Rabbim her şeyin karşılığını layıkıyla veriyor. Ama yine de o şahıs ta doğru yolunu bulmuştur. Başkalarının canını yakmamak adına.

Ben eşimle eğer telefonda konuşuyorsam laf arasında şuraya geldik derim. Onun haricinde öğle arası nerede ne yedifimi bilmez. Canım o gün ne isyiyorsa ya da arkadaşlarımla nereye gitmek istiyorsak oraya gidiyoruz. Cok çirkin eşiniz davranışı bunu sakın normalleştirmeyin.

baban hastayken eşin yanında olmuyor? küçük yerde bile fotoğraf istiyor? Yani bu tarz şeyler bana çok garip geliyor öncelikle zaten babanız hastayken yanınızda olmaması çok çok apayrı bir konu çok üzücü ve rahatsız edici açıkçası ve sürekli fotoğraf istemesi de kişi kendinden bilir işi sanırımSizde ondan isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…