değil mi sıkıldım artık harekete geçme zamanım gelmişBir yere gideceksem giderim, rapor verecek halim yok, isim uzun ve uzak bir yere gideceksem ne olur ne olmaz diye şuraya gidiyorum diye bilgi veririm ki birşey olursa beni arayıp bulacağı yeri bilsin, onun dışında nerdesin bana resim at guvenmiyorum demek haddine değil, ki ben guvenilmeyecek insansam benimle işi ne.
yani ilk kez olmuş bir şeyse belki bir sorunu sıkıntısı vardır eşinizin sizden çıkarıyor diyeceğim ama ilgisizde olduğunu söylemişsiniz. elle tutulur hiç bir yanı yok. bakın bir tane de çocuğunuz olmuş kaç yaşındasınız bilmiyorum ama böyle adamlarla ömür geçirip keşke demektense daha gençken bırakın gitsin ya ikinci bir hayatınızın olmasınada fırsat verin. sonra geliyorlar 60 yaşına ben neler çektim deyip evde bir sürü kavga gürültü çocuklarda zaten evin içinde madur keşke boşansaydın bizi de madur ettiniz diyor annemden babamdan biliyorum.haklısın ilk kez karşılaştığım için nasıl davranacağımı bilemedim kaldım öyle
yok aynı ildeyiz ama gitme durumum vardı o zaman çok soğukkanlıydı ilk kez böyle birşey yaptı anlamadım şaşırdım nasıl tepki vereceğimi bilemedimFarklı bir ile çalışmaya mı gittiniz. Adam ne zamandır ruh hastası
bende onu yaşamak istemiyorum 2 yıldır çalışıyorum o zamandan beri sürekli birşeyleri kontrol altında tutmaya çalışıyor ve ben artık bunaldımyani ilk kez olmuş bir şeyse belki bir sorunu sıkıntısı vardır eşinizin sizden çıkarıyor diyeceğim ama ilgisizde olduğunu söylemişsiniz. elle tutulur hiç bir yanı yok. bakın bir tane de çocuğunuz olmuş kaç yaşındasınız bilmiyorum ama böyle adamlarla ömür geçirip keşke demektense daha gençken bırakın gitsin ya ikinci bir hayatınızın olmasınada fırsat verin. sonra geliyorlar 60 yaşına ben neler çektim deyip evde bir sürü kavga gürültü çocuklarda zaten evin içinde madur keşke boşansaydın bizi de madur ettiniz diyor annemden babamdan biliyorum.
çalışmamın işine geldiğini düşünüyorum açıkçası. çalışmadan önce de keşke çalışsan diyorduSirf isten cikin diye sizi zorbaliyor gibime geldi
hakkınızda hayırlısı olsun inşallahbende onu yaşamak istemiyorum 2 yıldır çalışıyorum o zamandan beri sürekli birşeyleri kontrol altında tutmaya çalışıyor ve ben
Kolayına yazmam bunu ama boşan kardeşimgenelde ne yaparsa haber veriyordum ilk kez vermedim şimdide sana güvenmöiyorum güvenimi bitirdin boşanalım diyor
çok ağır evet kaldıramıyorumKolayına yazmam bunu ama boşan kardeşim
Sana, namusuna güvenmeyen adamı koca diye taşıma boşa, haketmiş çoktan
kızlar merhaba. 2 yıldır aynı kurumda çalışıyorum. eşim herkesi tanıyor. 2 haftadır babamın hasta oldugunu öğrendim ve kafam yerinde değil ve eşimde pek yanımda olmuyor. ilk kez arkadaşlarımla öğlen yakındaki yere yemeğe çıktım eşime söylemedim çünkü konuşmuyordum. küçük bir ilçedeyim ve iki yer var sadece. şimdi eşim hergün öğlen arası nerdesin foto at diyor nasıl söylemezsin sana güvenmiyorum diyor. ben çok yoruldum yaa
Bence sen de onun hesaplarını, nereye gidip geldiğini, kime ne aldığını kontrol et.kişi kendinden bilir işi cümlesi hiç şaşmaz.evet 10 yıl oldu ama süreklii hesapp veriyorum. ay sonu hesabında ne kadar kaldı ne aldın kime ne yolladın nerdeydin sürekli hesap soruyor bunaldım artık
Kim bilir kaç defa aldatildiniz ve belki aldatilmaya devam ediyorsunuz.genelde ne yaparsa haber veriyordum ilk kez vermedim şimdide sana güvenmöiyorum güvenimi bitirdin boşanalım diyor
Sal ipini diktirsin gitsin ya bu ne esir etmiş senigenelde ne yaparsa haber veriyordum ilk kez vermedim şimdide sana güvenmöiyorum güvenimi bitirdin boşanalım diyor
niye ? bu ne saçmalık !kızlar merhaba. 2 yıldır aynı kurumda çalışıyorum. eşim herkesi tanıyor. 2 haftadır babamın hasta oldugunu öğrendim ve kafam yerinde değil ve eşimde pek yanımda olmuyor. ilk kez arkadaşlarımla öğlen yakındaki yere yemeğe çıktım eşime söylemedim çünkü konuşmuyordum. küçük bir ilçedeyim ve iki yer var sadece. şimdi eşim hergün öğlen arası nerdesin foto at diyor nasıl söylemezsin sana güvenmiyorum diyor. ben çok yoruldum yaa
oha bahaneye bakgenelde ne yaparsa haber veriyordum ilk kez vermedim şimdide sana güvenmöiyorum güvenimi bitirdin boşanalım diyor
10 yıl mı ? 10 yıl baya bildiğimiz yıl ? Allah dağına göre kar veriyor dedikleri kar sensin heralde.evet 10 yıl oldu ama süreklii hesapp veriyorum. ay sonu hesabında ne kadar kaldı ne aldın kime ne yolladın nerdeydin sürekli hesap soruyor bunaldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?