eşim hergün öğlen arası nerdesin foto at diyor nasıl söylemezsin sana güvenmiyorum diyor. ben çok yoruldum yaa

değil mi sıkıldım artık harekete geçme zamanım gelmiş

haklısın ilk kez karşılaştığım için nasıl davranacağımı bilemedim kaldım öyle
yani ilk kez olmuş bir şeyse belki bir sorunu sıkıntısı vardır eşinizin sizden çıkarıyor diyeceğim ama ilgisizde olduğunu söylemişsiniz. elle tutulur hiç bir yanı yok. bakın bir tane de çocuğunuz olmuş kaç yaşındasınız bilmiyorum ama böyle adamlarla ömür geçirip keşke demektense daha gençken bırakın gitsin ya ikinci bir hayatınızın olmasınada fırsat verin. sonra geliyorlar 60 yaşına ben neler çektim deyip evde bir sürü kavga gürültü çocuklarda zaten evin içinde madur keşke boşansaydın bizi de madur ettiniz diyor annemden babamdan biliyorum.

bende onu yaşamak istemiyorum 2 yıldır çalışıyorum o zamandan beri sürekli birşeyleri kontrol altında tutmaya çalışıyor ve ben artık bunaldım

İlgi göstermeye gelince cimri ama hesap görmeye gelince cömert. Ya kendi bi haltlar yedi veya yieyecek iş yerinde aynı şeyi sizin yapmanızdan korkuyor. Ayyy tam pislik kıskananiliyosın ilgini de göster o zaman

evet 10 yıl oldu ama süreklii hesapp veriyorum. ay sonu hesabında ne kadar kaldı ne aldın kime ne yolladın nerdeydin sürekli hesap soruyor bunaldım artık
Bence sen de onun hesaplarını, nereye gidip geldiğini, kime ne aldığını kontrol et.kişi kendinden bilir işi cümlesi hiç şaşmaz.

Boşanmak mı böyle bir şey için mi çok saçma bahanesi o bence

niye ? bu ne saçmalık !

evet 10 yıl oldu ama süreklii hesapp veriyorum. ay sonu hesabında ne kadar kaldı ne aldın kime ne yolladın nerdeydin sürekli hesap soruyor bunaldım artık
10 yıl mı ? 10 yıl baya bildiğimiz yıl ? Allah dağına göre kar veriyor dedikleri kar sensin heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…