eşim hergün öğlen arası nerdesin foto at diyor nasıl söylemezsin sana güvenmiyorum diyor. ben çok yoruldum yaa

evet 10 yıl oldu ama süreklii hesapp veriyorum. ay sonu hesabında ne kadar kaldı ne aldın kime ne yolladın nerdeydin sürekli hesap soruyor bunaldım artık
eh tamam hazır boşanalım diyorken gerekin yapın ve tamam diyin sizde
10 yıldır hesap mı verdiniz gerçekten
kaç çocuğunuz var veya var mı?

Böyle hasta olursunuz ne yapacaksınız bilmiyorumda güvenmemesi onun sorunu ya tedavi olsun yada siz bilirsiniz artık insan bence bunu çekemez.Zaten boşansada pişman olacak olan siz olmayacaksınız bence

evet 10 yıl oldu ama süreklii hesapp veriyorum. ay sonu hesabında ne kadar kaldı ne aldın kime ne yolladın nerdeydin sürekli hesap soruyor bunaldım artık
Ohoo böyle evlilik mi yürür? Neden başta bu kadarına izin verdiniz ki? Muhtemelen sevgiliyken de böyleydi ve bu kadar sorması "sizi sevdiği için merak ediyor" diye düşündürttü ve evlendiniz.. İyi bile sabretmişsiniz. Ama adamın yeni huyu değil ki. 10 yıl sabretmişsiniz, sabretmeye devam edin o halde.
Haa ben yapamıyorum artık derseniz de tüm hesap vermeleri kesin, boşayacaksan boşa deyin ve boşanın madem. Adamın bu sorgusu saçmalık çünkü.

10 yıldır böyle ilk defa bu kadar sert tepki verdi demişsiniz. Ben olsam başka birinin varlığından kesin olarak şüphelenirdim. Yaptığı normal değil siz normalleştirmişsiniz onunda yaptığı normal değil büyük ihtimal kendisi bir haltlar çeviriyor. İşini garantiye aldıysa bahane arıyor. Günah almak istemem ama bir insan ruh hastası derecesinde kışkançsa ya daha önce bir şeyler yaşandı ya da kendisi bir haltlar karıştırıyor diye düşünürüm ben

Bu tavrı ilk kez de yapsa 10 közde yapsa her yaptığında tepki vermediğiniz sürece daha da ciddi şeyler yapar. İlk sefermiş madem iyi bi tepki gösterin. Geri adım atmayın ya adam gibi davransın ya sizi rahat bırakıp gitsin. Yormayın kendinizi. Bu tavır hiç doğru değil. Eşler arasında böyle şeyler olmaz olamaz. Evlilik güven temelli oluşan bişey. Size bu tavrı için özür dilerse bile bence hala bi ayağınız dışarıda olmalı. Bunca zaman bu kadar kontrole karşı gelmeliydiniz bi kere. Kendinize güvenin. Çalışıyorsunuz, çocuğun sorumluluğu zaten sizde. Eş bağı adına bi ilgi vs de yok. Sizi tutan bişey yok ortada. Bu konuda aydınlanırsanız daha doğru kararlar verirsiniz. Bu eziyet bu olayla birlikte bitebilir. İyi düşünün.

Aklıma yakın arkadaşımın eşi sırf erkekler olduğu için asansöre binmesine dahi izin vermediği onun da 5 karı yürüyerek çıktığı aklıma geldi msnyaksınız siz

10 yildir foto mu atiyorsunuz Hakaret kismini vb gectim, hic usenmiyor musunuz her oglen ugrasmaya

Hiç ikiletmeden hemen kabul et ve arkana bile bakma. Fırsat ayağına gelmiş.
Evet koşun gidin konu sahibi, aynısını yaşadım. Kadın ayrılmak isteyince sorun çıkartacak bu tip. Hatta kadın kabul ettiğinde bile “vayyyy ne haltlar yiyorsun da kabul ettinnn kesin bir şey vaarrr” diye çirkinleşeceğine yemin edebilirim (*o kadar gerçek bir olaydan alıntıdır ki anlatamam)

Kişi kendinden bilir işi. Gerçekten güven sarsıcı bir şey yaşatmadıysanız adam ruh hastasının teki. Boşan kurtul.

Şu mesajının samimiyeti, olayi yaşamışlığını o kadar içten hissettiriyor ki. İnşallah refaha çıkmışsındır.

Şu mesajının samimiyeti, olayi yaşamışlığını o kadar içten hissettiriyor ki. İnşallah refaha çıkmışsındır.
Çıktım çıktım şükür. Çok zor oldu. Canımdan oluyordum, bir ara öleceğimi hatta ölüp cehenneme gitmiş olabileceğimi düşündüm, o derece kötüydü.
Benim ayrılmak istemeye hakkım yoktu, o isterse ayrılır isterse barışırdık. Bir gün kabul ettim “Yüüüooo alkollüydüm bu sayılmaz” dedi
Sonra işte okuduğum okulu basmıştı neler neler.
Beş sene oldu, hayat tarzını değiştirmediyse şu an toprağın altındadır muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…