- 27 Nisan 2012
- 15.935
- 19.322
- 498
eh tamam hazır boşanalım diyorken gerekin yapın ve tamam diyin sizdeevet 10 yıl oldu ama süreklii hesapp veriyorum. ay sonu hesabında ne kadar kaldı ne aldın kime ne yolladın nerdeydin sürekli hesap soruyor bunaldım artık
evet çocugum var 10 yıldır değil ilk kez böyle yaptıeh tamam hazır boşanalım diyorken gerekin yapın ve tamam diyin sizde
10 yıldır hesap mı verdiniz gerçekten
kaç çocuğunuz var veya var mı?
önceden ufak tefek şeylerdi ama bu çok ağır oldu ilk kez bötyle bir tepki verd anlamlandıramıyorum10 yıl mı ? 10 yıl baya bildiğimiz yıl ? Allah dağına göre kar veriyor dedikleri kar sensin heralde.
Anlamdıramayacak ne var siz sustukça dozu artırmış,siz daha da ezikçe susarsanız artık namusunuzu iyice diline dolar ...önceden ufak tefek şeylerdi ama bu çok ağır oldu ilk kez bötyle bir tepki verd anlamlandıramıyorum
Ohoo böyle evlilik mi yürür? Neden başta bu kadarına izin verdiniz ki? Muhtemelen sevgiliyken de böyleydi ve bu kadar sorması "sizi sevdiği için merak ediyor" diye düşündürttü ve evlendiniz.. İyi bile sabretmişsiniz. Ama adamın yeni huyu değil ki. 10 yıl sabretmişsiniz, sabretmeye devam edin o halde.evet 10 yıl oldu ama süreklii hesapp veriyorum. ay sonu hesabında ne kadar kaldı ne aldın kime ne yolladın nerdeydin sürekli hesap soruyor bunaldım artık
Çocuğunuz kaç yaşında?evet çocugum var 10 yıldır değil ilk kez böyle yaptı
Aklıma yakın arkadaşımın eşi sırf erkekler olduğu için asansöre binmesine dahi izin vermediği onun da 5 karı yürüyerek çıktığı aklıma geldi msnyaksınız sizkızlar merhaba. 2 yıldır aynı kurumda çalışıyorum. eşim herkesi tanıyor. 2 haftadır babamın hasta oldugunu öğrendim ve kafam yerinde değil ve eşimde pek yanımda olmuyor. ilk kez arkadaşlarımla öğlen yakındaki yere yemeğe çıktım eşime söylemedim çünkü konuşmuyordum. küçük bir ilçedeyim ve iki yer var sadece. şimdi eşim hergün öğlen arası nerdesin foto at diyor nasıl söylemezsin sana güvenmiyorum diyor. ben çok yoruldum yaa
Hiç ikiletmeden hemen kabul et ve arkana bile bakma. Fırsat ayağına gelmiş.genelde ne yaparsa haber veriyordum ilk kez vermedim şimdide sana güvenmöiyorum güvenimi bitirdin boşanalım diyor
Evet koşun gidin konu sahibi, aynısını yaşadım. Kadın ayrılmak isteyince sorun çıkartacak bu tip. Hatta kadın kabul ettiğinde bile “vayyyy ne haltlar yiyorsun da kabul ettinnn kesin bir şey vaarrr” diye çirkinleşeceğine yemin edebilirim (*o kadar gerçek bir olaydan alıntıdır ki anlatamam)Hiç ikiletmeden hemen kabul et ve arkana bile bakma. Fırsat ayağına gelmiş.
Boşan madem.genelde ne yaparsa haber veriyordum ilk kez vermedim şimdide sana güvenmöiyorum güvenimi bitirdin boşanalım diyor
Şu mesajının samimiyeti, olayi yaşamışlığını o kadar içten hissettiriyor ki. İnşallah refaha çıkmışsındır.Evet koşun gidin konu sahibi, aynısını yaşadım. Kadın ayrılmak isteyince sorun çıkartacak bu tip. Hatta kadın kabul ettiğinde bile “vayyyy ne haltlar yiyorsun da kabul ettinnn kesin bir şey vaarrr” diye çirkinleşeceğine yemin edebilirim (*o kadar gerçek bir olaydan alıntıdır ki anlatamam)
Çıktım çıktım şükür. Çok zor oldu. Canımdan oluyordum, bir ara öleceğimi hatta ölüp cehenneme gitmiş olabileceğimi düşündüm, o derece kötüydü.Şu mesajının samimiyeti, olayi yaşamışlığını o kadar içten hissettiriyor ki. İnşallah refaha çıkmışsındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?