- 18 Şubat 2018
- 13.672
- En iyi cevaplar
- 2
- 63.283
- 598
- 45
Bence boşanmak için bahane arıyor, kendisi sürekli rapor mu veriyor size?genelde ne yaparsa haber veriyordum ilk kez vermedim şimdide sana güvenmöiyorum güvenimi bitirdin boşanalım diyor
normalde böyle biri değil. hatta ayrı şehirlerde yaşamamız söz konusu oldugunda ben sana güveniyorum mutluysan git demişti. dün ne yaşadım bilmiyorum şok oldumBabanıza acil şifalar diliyorum. Bu kadar sorgulayıp kısıtlayan insanlar ya kendileri bir haltlar karıştırıp karşıdakini de kendi gibi zannediyor ya da hepten kişiliklerine güvensizlik işlemiş bağlanma sorunları olan sıkıntılı insanlar oluyorlar.
Hangisini tercih edersiniz bilmiyorum ikisiyle de devam etmek ömür çürütmek gibi bence. Resti çekin bundan sonra böyle diye, ne kuruş kuruş kazandığınız paranın hesabını verin ne de dk dk nerde ne yaptığınızın. Evlilik sınırları içerisinde tabii ki eşiniz ne harcıyor, kimlerle ne yapıyor merak etmek sormak hakkıdır ama bu hiçbir zaman sorgu halini almamalıdır bence. Belli ki bu durum size uygun değil ki bunalmışsınız.
Bence blöf yapıyor eşiniz, siz tamam bosanalim o zaman seni mi çekeceğim deseniz R yapar diye düşünüyorum, tabii gerçekten boşanmayı göze alabiliyor olmanız lazım o resti çekebilmek için de. Yine de sizi gözden çıkarmış ailede bir hastalık durumu varken yanınızda olmayan eş çok da uğruna mücadele edilecek kişi midir bir sorun kendinize.
duygularıma tercüman oldun. zateb zor bir hayatım var çocugun tüm sorumluluğu üstümde bunalıyorum tabi az da olsa çabalıyor ama yetmiyor bir de bu çıktı ilk kez yaşadıkBen hiç küfür eden bı tip değilim, işimi sakin hallediyorum genelde ama şu aralar birilerine sürekli s.git diyesim var. Eşine de demek istiyorum.
genelde söyler şunu yapıcam diye bende ilk kez söylemedim olay buralara kadar geldiBence boşanmak için bahane arıyor, kendisi sürekli rapor mu veriyor size?
evlilikte merak edebilir diyordum ama bu başka bir seviyeye geçti artık ki 2 yılda ilk kez çıktım dışarıAllah sabır versın. Huyunu değiştirmen için suyuna gitmemen lazım. Sen de her sorusu için hesap vermıssın
bende öyle dedim zaten hatta beraber gidelim herşey anlaşmalı olsun dedim . güvenemediğim biriyle olmaz zaten diyor. tek suçum 2 yıldır ilk kez kafam dağılsın diye öğlen arası yemeğe gitmemBoşansın. Gerçekten böyle diyin
Gardiyanınız mı bu adam? Siz nasıl en baştan hesap vermeyi kabul ettiniz? Aklınız yerinde mi? Bir insan bunu nasıl yapar kendine? Adamın size aşık olmadığını sadece kolay güdebildiği biri olduğunuzu anladığı için sizi seçtiğini ne zaman idrak edeceksiniz???evet 10 yıl oldu ama süreklii hesapp veriyorum. ay sonu hesabında ne kadar kaldı ne aldın kime ne yolladın nerdeydin sürekli hesap soruyor bunaldım artık
herşey ben işe girdikten sonra değişti zaten neyin güvensizliğinde anlamadımGardiyanınız mı bu adam? Siz nasıl en baştan hesap vermeyi kabul ettiniz? Aklınız yerinde mi? Bir insan bunu nasıl yapar kendine? Adamın size aşık olmadığını sadece kolay güdebildiği biri olduğunuzu anladığı için sizi seçtiğini ne zaman idrak edeceksiniz???
genelde ne yaparsa haber veriyordum ilk kez vermedim şimdide sana güvenmöiyorum güvenimi bitirdin boşanalım diyor
Demek ki kendi iş yerini potansiyel flört mekanı olarak görüyor beyefendi, eşiniz hiç normal değil söyleyeyim.herşey ben işe girdikten sonra değişti zaten neyin güvensizliğinde anlamadım
genelde ne yaparsa haber veriyordum ilk kez vermedim şimdide sana güvenmöiyorum güvenimi bitirdin boşanalım diyor
Sizi ne yerine koyuyor farkında değil misiniz? Kendisini her an aldatacak potansiyele sahip olduğunuzu düşünüyor.Ona göre kolayca namussuzluk yapacak birisiniz.Ama fakat,lakin lere sığınmayın,o da sığınmasın.Ya bu saçmalığı bıraksın ya da siz onu bırakın......herşey ben işe girdikten sonra değişti zaten neyin güvensizliğinde anlamadım
evet 10 yıl oldu ama süreklii hesapp veriyorum. ay sonu hesabında ne kadar kaldı ne aldın kime ne yolladın nerdeydin sürekli hesap soruyor bunaldım artık
E boşanın o zaman.genelde ne yaparsa haber veriyordum ilk kez vermedim şimdide sana güvenmöiyorum güvenimi bitirdin boşanalım diyor
sonuç oraya doğru gidiyorE boşanın o zaman.
haklısın ilk kez karşılaştığım için nasıl davranacağımı bilemedim kaldım öyleinşallah çocuk yoktur diyecektim ama 10 çocuğum olsa bu saatten sonra çekmezdim açıkçası. kimseye boşan demem hep yapıcıyımdır ama öğlen yemeğe gittiniz diye sizi saçma sağan şeylerle suçlayan adamdan boşanın gerçekten de. bence hala alttan alıp dediklerini yapıyorsunuz ama çok pişman olursunuz ileride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?