evlenmeden görümceyle sorun :/

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
slm kızlar benım ciddi bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz. Erkek arkadaşımın 2 tane kız kardeşi var.Biri 1 yaş küçük ve evli diğeride 9 yaş küçük. Erkek arkadaşım evli olan kardeşiyle tanıştırmayı çok istedi bende o zaman facebooktan beni eklesin ve tanışalım dedim. Neyse ekledi beni ama slm yazmadı kız bana :)) o yazmayınca bende yazmak istemedim. 1 hafta geçti bende erkek arkadaşıma söyledim, o da gitmiş sormuş kardeşine neden slm yazmıyorsun konuşmuyorsun diye. o da işim var yoğunum filan deyip daha sonra yazarım deyip geçiştirmiş. neyse bu gitti böyle...Erkek arkadaşımın facebook şifresi var bende. Bir gün açtım kardeşiyle konuşmalarını okudum. Bu benimkine kız bulmuş çalıştığı iş yerinden...hep birilerini ayarlama çabası içindeydi zaten..Bende sinirden engelledim hem kardeşini hemde erkek arkadasımı...Biz barıştık ama kardeşi sevmez oldum ve engelli kaldı.

Anlaşılan biz birbirimizi tanımadan nefret eder olduk. o beni istemediğini ve sevmediğini söylüyormuş abisine..bende sevmiyorum zaten. kardeşide bunu bılıyor.

Zaten erkek arkaşım kardeşinin kıskanç kötü niyetli biri olduğunu ve kendisini çekemediğinden böyle yaptığını söylüyor..Boşver diyor.

sizce nasıl yaklaşmalıyım???:31:

Son düzenleme:
Elini ayağını çekmişsin zeten görümceden.
Erkek arkadaşın da durumun farkında.
Mesafeni koru derim ben. :51:

slm kızlar benım ciddi bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz. Erkek arkadaşımın 2 tane kız kardeşi var.Biri 1 yaş küçük ve evli diğeride 9 yaş küçük. Erkek arkadaşım evli olan kardeşiyle tanıştırmayı çok istedi bende o zaman facebooktan beni eklesin ve tanışalım dedim. Neyse ekledi beni ama slm yazmadı kız bana :)) o yazmayınca bende yazmak istemedim. 1 hafta geçti bende erkek arkadaşıma söyledim, o da gitmiş sormuş kardeşine neden slm yazmıyorsun konuşmuyorsun diye. o da işim var yoğunum filan deyip daha sonra yazarım deyip geçiştirmiş. neyse bu gitti böyle...Erkek arkadaşımın facebook şifresi var bende. Bir gün açtım kardeşiyle konuşmalarını okudum. Bu benimkine kız bulmuş çalıştığı iş yerinden...hep birilerini ayarlama çabası içindeydi zaten..Bende sinirden engelledim hem kardeşini hemde erkek arkadasımı...Biz barıştık ama kardeşi sevmez oldum ve engelli kaldı.

Anlaşılan biz birbirimizi tanımadan nefret eder olduk. o beni istemediğini ve sevmediğini söylüyormuş abisine..bende sevmiyorum zaten. kardeşide bunu bılıyor.

Zaten erkek arkaşım kardeşinin kıskanç kötü niyetli biri olduğunu ve kendisini çekemediğinden böyle yaptığını söylüyor..Boşver diyor.

madem kız kardeşinin kıskanç ve kötü niyetli olduğunu düşünüyor neden tanıştırmayı bu kadar istiyor ki erkek arkadaşın
faceden abla kardeşin özel konuşmalarını okumanda garip geldi senin özel konuşmalarını birisi okusa hoşuna gidermi
aralarında şaka olur ciddi olur önemli önemsiz gerekli gereksiz konuşurlar, kardeşler yani, ama senin o mesajları algılaman farklı olur tabii
keşke okumasaydın, belki işler bu noktaya gelmezdi
bence erkek arkadaşın özel mesajlarını okuduğun için sana kızmalıydı ablasına değil

balık bastan kokmus dıyecek fazla bırsey yok canım:ssz:

madem kız kardeşinin kıskanç ve kötü niyetli olduğunu düşünüyor neden tanıştırmayı bu kadar istiyor ki erkek arkadaşın
faceden abla kardeşin özel konuşmalarını okumanda garip geldi senin özel konuşmalarını birisi okusa hoşuna gidermi
aralarında şaka olur ciddi olur önemli önemsiz gerekli gereksiz konuşurlar, kardeşler yani, ama senin o mesajları algılaman farklı olur tabii
keşke okumasaydın, belki işler bu noktaya gelmezdi
bence erkek arkadaşın özel mesajlarını okuduğun için sana kızmalıydı ablasına değil

evet mantıklı bir yorum...Bu arada ablası değil kardeşi..Kötü bir noktadayız olan oldu yanii..

şimdi kırmızılı yeri söyler evlenince can ciğer kuzu sarması olur.bekarken ailesini kötüleyenlerden sakınmalısınız:34:

Ben aslında işaretlediğim noktaya takıldım bi insan kardeşi hakkında nasıl böyle düşünür hadi düşünüyor diyelim sana neden söyler ki çok saçma, ne kadar ciddi olursa olsun bir insan kendi ailesinden birini henüz kız arkadaşı olan birine kötülememeli,, Kardeşi böyle düşünüyorsa senin kötü düşünmen çok normal...

Ama kızın benimle konuşmamasıda ayıp değilmi? Sıcaklık göstermesi gerekirken kendince hava atıyor...

Evet erkek arkadaşımın kötü şeyler söylemesi iyi değil dolayısıyla ben soğudum ...Evlilikte aile de önemli..Kötü bir başlangıç oldu zaten benimle evlenmesini istemiyor kız. :15:

tanışmak için eklesin beni demen ilginç,
eklemiş selam yazmak için ondan beklemen daha ilginç.
sen baştan tavrını hazırlamışsın.
kız ne yapsaydı yine takacakmışsın bence.
o sadece koz vermiş.

tanışmak için eklesin beni demen ilginç,
eklemiş selam yazmak için ondan beklemen daha ilginç.
sen baştan tavrını hazırlamışsın.
kız ne yapsaydı yine takacakmışsın bence.
o sadece koz vermiş.

yanı benım ekleyıp benım mı konuşmam lazımdı anlamadım :)))

Yani durum böyle bundan sonra neler yapılabilir? Fikri olan var mı ?

Son düzenleme:
güzelim hiçbir abla veya kızkardeş erkek kardeşinin sevgilisiyle tanışmak zorunda değil.....sevgiliniz de kardeşlerini zorlayamaz böyle birşey için...

hee kardeşler ister tanışmayı o farklı....sizi istememesi de gayet normal,siz nasıl sevmiyorum kendisini diyorsanız o da sizi sevmeyebilir...sevgi de sevgisizlikte gayet olağan duygular.....

önemli olan sevgilinizin size olan tutumu....ailesini övmesi de yermesi de güzel birşey değil güzelim...

bnden sana tavsiye eğerki evlenmeyi düşünüyorsan ki düşünüyorsun sevgilinin tavırlarına iyi bak...öyle bi davranmalı ki ne kardeşlerini üzmeli ne de sizi ezdirmeli...dengeyi tutabilmeli...haa kardeşleri size karşı aleni dengesizlikte bulunurlar o zaman hadlerini bildirmek gerekir tabiki...

bence kardeşlerinin size hoş olmayan tutumlarının acısını sevgilinizden çıkarmayın,sonuçta buna sebep olan o değil...şikayet etmekle kimseyi yola getiremezsiniz....

Benimki tanıştırmak istiyor...Onlardan talep yok tabıı..Ben anlamadım böyle şeyler neden beni buluyorki..Hem abisine kız bulma isteği garip..Ne zor işler ya.

yanı benım ekleyıp benım mı konuşmam lazımdı anlamadım :)))
kimin eklediği önemli değil.
kimin yazdığı da
senin bunu önemseyip bir de sevgiline sordurtman çocukça.
ben de olsam takardım.
ekleyipte canım o an konuşmak istemiyor diye uzun zaman yazmadıgım çok arkadaşım olmuştu facede.
düşünüyorum şimdi birinden birinin bana haber yolladıgını neden selam yazmamış diye =)
uzaylıymış gibi bakardım heralde.
yaşınız küçük sanırım.

şifresine verdiğine göre bakacagını tahmin edecek de ben seye takıldım sen slm verdin o verdi nedir.. ben hiç takılmam böyle seylere,yani konusmıcaksam hiç konusmam,konusacaksamda slm beklemem.. acaba ben fazla alttan alan biriyim diyemi kaybettim onu çözemedim

kimin eklediği önemli değil.
kimin yazdığı da
senin bunu önemseyip bir de sevgiline sordurtman çocukça.
ben de olsam takardım.
ekleyipte canım o an konuşmak istemiyor diye uzun zaman yazmadıgım çok arkadaşım olmuştu facede.
düşünüyorum şimdi birinden birinin bana haber yolladıgını neden selam yazmamış diye =)
uzaylıymış gibi bakardım heralde.
yaşınız küçük sanırım.

bende facedekılerle konusmuyorum ama bu tanışmak konuşmak ıcın eklenmıs zaten hıc konusmadıgım bırı. Ve ben 1 haftayıda geçtı kız çevrimiçi ben çevrimiçi .tanışmak ıstemıyorsa neden eklemıs o zaman.ayrıca ben sordurtmadım erkek arkaadasıma. Cok tanıstırmak ıstemıstı bızı.bende zamanı gelınce tanısırız demıstım neymıste ben ıstemıyormusum fılan bana surat yaptı sevgılım.Bende isteyenle tanısırım dedım. o şekilde ekleyınce bak surat yapmana değmedi dedım konusmadı bıle dedım :)) o da gıtmıs konusmus böyle yanı.

tanışmalarda artık sanaldan mı olmaya başladı ?

valla bu teknolojiye hayret ediyorum doğrusu.

ayrıca kız kardeşi slm '' selam'' yazmadıysa siz '' slm'' yazabilirdiniz bu çok mu zor. kimse kimseye selam vermekle dili aşınmaz ( pardon eli aşınmaz)

ayrıca bunları araya erkek arkadaşınızı koyarak iletişim sağlamaya çalışarak en sağlıksız yöntemi de seçmişsiniz. yani duvarı baştan örmeye başlayan siz olmuşsunuz bana göre.
:17:

tanışmak için feysbuk?
artık böyle mi yürüyor bu işler.. ben tanışmadığım birine niye slm diyim feysbuktan..
yüzyüze tanışsaydınız bence bu işler hiç böyle olmazdı..
geçmiş olsun, aile içine girmeden nurtopu gibi bir sorununuz oldu.

bende facedekılerle konusmuyorum ama bu tanışmak konuşmak ıcın eklenmıs zaten hıc konusmadıgım bırı. Ve ben 1 haftayıda geçtı kız çevrimiçi ben çevrimiçi .tanışmak ıstemıyorsa neden eklemıs o zaman.ayrıca ben sordurtmadım erkek arkaadasıma. Cok tanıstırmak ıstemıstı bızı.bende zamanı gelınce tanısırız demıstım neymıste ben ıstemıyormusum fılan bana surat yaptı sevgılım.Bende isteyenle tanısırım dedım. o şekilde ekleyınce bak surat yapmana değmedi dedım konusmadı bıle dedım :)) o da gıtmıs konusmus böyle yanı.
ben sanırım bu konuda biraz fazla hassasım.
senin yaptığın hareketin değişik bir versiyonunu
abimin sevgilisinden görmüştüm.
yaşımda küçüktü öyle fesatlık yapacak bir durumumda yoktu.
kız gereksiz ve hastalıklı bir karakterdi.
bakışımdan anlam çıkarmaya başlamıştı.
tabii o öyle yaptıkça abimle aram açılmış
ve o bakışlar gerçekten düşmança olmaya başlamıştı.

olanlar olmuş artık bu saatten sonra neler yapılabılır peki???

Back
X