evlenmeden görümceyle sorun :/

slm kızlar benım ciddi bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz. Erkek arkadaşımın 2 tane kız kardeşi var.Biri 1 yaş küçük ve evli diğeride 9 yaş küçük. Erkek arkadaşım evli olan kardeşiyle tanıştırmayı çok istedi bende o zaman facebooktan beni eklesin ve tanışalım dedim. Neyse ekledi beni ama slm yazmadı kız bana :)) o yazmayınca bende yazmak istemedim. 1 hafta geçti bende erkek arkadaşıma söyledim, o da gitmiş sormuş kardeşine neden slm yazmıyorsun konuşmuyorsun diye. o da işim var yoğunum filan deyip daha sonra yazarım deyip geçiştirmiş. neyse bu gitti böyle...Erkek arkadaşımın facebook şifresi var bende. Bir gün açtım kardeşiyle konuşmalarını okudum. Bu benimkine kız bulmuş çalıştığı iş yerinden...hep birilerini ayarlama çabası içindeydi zaten..Bende sinirden engelledim hem kardeşini hemde erkek arkadasımı...Biz barıştık ama kardeşi sevmez oldum ve engelli kaldı.

Anlaşılan biz birbirimizi tanımadan nefret eder olduk. o beni istemediğini ve sevmediğini söylüyormuş abisine..bende sevmiyorum zaten. kardeşide bunu bılıyor.

Zaten erkek arkaşım kardeşinin kıskanç kötü niyetli biri olduğunu ve kendisini çekemediğinden böyle yaptığını söylüyor..Boşver diyor.

sizce nasıl yaklaşmalıyım???:31:

Valla yaşınız kaç bilmiyorum.Ama umarım 15 üstü değildir.

Faceden eklemiş,silmiş,engellemiş,selam yazmamış,bu ne yani.:37::37:

Ben görümcede sorun göremedim.

Yüz yüze görüşmekten kaçan birinin ciddiyetine inanmazdım ben pek.:ssz:

şimdi kırmızılı yeri söyler evlenince can ciğer kuzu sarması olur.bekarken ailesini kötüleyenlerden sakınmalısınız:34:

Haa burası da ayrı bir nokta tabi.:31:

ben sanırım bu konuda biraz fazla hassasım.
senin yaptığın hareketin değişik bir versiyonunu
abimin sevgilisinden görmüştüm.
yaşımda küçüktü öyle fesatlık yapacak bir durumumda yoktu.
kız gereksiz ve hastalıklı bir karakterdi.
bakışımdan anlam çıkarmaya başlamıştı.
tabii o öyle yaptıkça abimle aram açılmış
ve o bakışlar gerçekten düşmança olmaya başlamıştı.

pekii şimdi nasıl ilişkiniz tabii abinle görüşüyorlarsa ??

Valla yaşınız kaç bilmiyorum.Ama umarım 15 üstü değildir.

Faceden eklemiş,silmiş,engellemiş,selam yazmamış,bu ne yani.:37::37:

Ben görümcede sorun göremedim.

Yüz yüze görüşmekten kaçan birinin ciddiyetine inanmazdım ben pek.:ssz:

Haa burası da ayrı bir nokta tabi.:31:

:)))) ben yüzyüzede tanısırım ama öyle talep yokki ben her türlü açığım...öyle denk geldi sonuç hüsrann

o sana selam vermese de bence zaten ilk senin konuşman lazımdı. ama bu artık geçmiş.

şu anki durumda da valla iyi ki okumuşsun yazışmalarını, baksana seninle tanışmak yerine kalkmış ciddi düşündüğü bir kız arkadaşı olduğu halde abisine kız ayarlamaya çalışıyor. ayıptır ya!

o sana selam vermese de bence zaten ilk senin konuşman lazımdı. ama bu artık geçmiş.

şu anki durumda da valla iyi ki okumuşsun yazışmalarını, baksana seninle tanışmak yerine kalkmış ciddi düşündüğü bir kız arkadaşı olduğu halde abisine kız ayarlamaya çalışıyor. ayıptır ya!

Aynen öylee.Demekki kendi istediği birisiyle istiyor o yuzden böyle davrandı halende istememesinin sebebi budur .Artık yüzyüze geldiğimizde anlıyacağız.

demekki konu başlıgını görümcem diye acmamak gerekiyormuş, okadar ciddi bir ilişkide sevgilinin kız kardeşi birini mi tabiri caizse ayarlamaya calısır..

daha yüzyüze bile gelmediniz anladığım kadarıyla. daha şimdiden bu kadar sevmemişse, yüzyüze gelince de nefret eder herhalde:1:

yok bilmiyorum neyi kastettiniz anlamadım?

onu sevebilmen ve de sevmesi (gerci sevmeseniz de saygılı olun yeterli cünkü kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı önemli )seni önyargılarını aşmana bağlı. insanların en zor aştığı şeydir önyargıları. en zor üstesinden geldikleri.

görümce adayın da da sen de de birbirinize oluşan bir önyargı var. yaşananlar olmamış gibi sıfır dan başlamalısın. ayrıca erkek arkadaşının kardeşine öyle konuşması düşündürücü.

önceliğin görümce adayından önce erkek arkadaşının tavırları olmalı bence.:26:

yanı benım ekleyıp benım mı konuşmam lazımdı anlamadım :)))

konu sızın eklemenız yada o deılkı en basta benı faceden eklesın tanısalım demenız çok saçma .

en azından tel num larınızı alabilirdiniz. Ama olan olmus bundan sonra bence sonkez bı ilk adım atmalısın.

o kızın numarasını al ve buluşma talep et açık açık senı neden ıstemedıgını onu kırcak bısey yapıp yapmadıgını sor 'sevdiğin' için
bir kerelıgıne bu fedakarlıgı yapabılırsın ama hala o kız sana yaklasmıyorsa bundan sonra sert tepkını koyabılırsin.

biri gelse kardeşimle benim face muhabbetlerimi okusa..oo ooooo... kac kere sevgilisini kötülemişimdir, kaç kere ona birilerini bulmuşumdur,hatta profil linki bile yollamışımdır bak bu kız nasıl diye :D:D kaç kez o benim sevgilim için neler neler demiştir.. vs vs.. ama bunların hiçbiri de ciddi muhabbetler değildir.. ha biri okusa dışardan ne cadaloz ablası var demediğini bırakmamış der, ya da bnm sevgilim görse beni istemiyrlar filan der.. ama orda gercekten öyle bir durum yoktur yoktur yani.. abla kardeş muhabbeti, her şey olabilir...
ha diğer kısma gelince, kardeşim bana kız arkadaşıma neden face de selam vermedin dese tanımadığım kişiye ne selam vericem derim..hatta mesaj at dese üstüne daha gıcık olurum yani karşımdakine... önce tanışırız ondan sonra face muhabbeti olur.. tanımadığın kişiyle face de muhabbet etsen ne olacak ki zaten.. sanal ortamda kim kimi ne kadar tanıyabilir ki...
bir de son olarak, kız arkadaşına ablasını kötüleyen birinden hayır gelmez söyleyeyim..

biri gelse kardeşimle benim face muhabbetlerimi okusa..oo ooooo... kac kere sevgilisini kötülemişimdir, kaç kere ona birilerini bulmuşumdur,hatta profil linki bile yollamışımdır bak bu kız nasıl diye :D:D kaç kez o benim sevgilim için neler neler demiştir.. vs vs.. ama bunların hiçbiri de ciddi muhabbetler değildir.. ha biri okusa dışardan ne cadaloz ablası var demediğini bırakmamış der, ya da bnm sevgilim görse beni istemiyrlar filan der.. ama orda gercekten öyle bir durum yoktur yoktur yani.. abla kardeş muhabbeti, her şey olabilir...
ha diğer kısma gelince, kardeşim bana kız arkadaşıma neden face de selam vermedin dese tanımadığım kişiye ne selam vericem derim..hatta mesaj at dese üstüne daha gıcık olurum yani karşımdakine... önce tanışırız ondan sonra face muhabbeti olur.. tanımadığın kişiyle face de muhabbet etsen ne olacak ki zaten.. sanal ortamda kim kimi ne kadar tanıyabilir ki...
bir de son olarak, kız arkadaşına ablasını kötüleyen birinden hayır gelmez söyleyeyim..

o halde facetende eklemezsin sorun olmaz yanı.ekleyip konuşmam mı diyorsun ya da.

Canım bu konuyla ilgili sen kesinlikle haklısın sen onların ailesine Allah izin verirse gelin olarak girecek bir insansın, sen bir genç kız olarak merhaba demeye tabiki çekinirsin, bende olsam bende çekinirim ama o hem senden büyük hemde nikah ta büyük bu şekilde davranmaması gerekiyordu, biraz alttan alıp merhaba deseydi sen ona çok daha farklı yaklaşırdın... Maalesef cahillik, cahillik derken ailede alınan eğitimden bahsediyorum eğitim ailede başlar bunu her zaman savunan bir insanım. Sen yine terbiyeni bozma alttan al elbet birgin yollarınız bir yerde kesişir o zaman lafı yerine oturturursun...

o halde facetende eklemezsin sorun olmaz yanı.ekleyip konuşmam mı diyorsun ya da.

Canım bu konuyla ilgili sen kesinlikle haklısın sen onların ailesine Allah izin verirse gelin olarak girecek bir insansın, sen bir genç kız olarak merhaba demeye tabiki çekinirsin, bende olsam bende çekinirim ama o hem senden büyük hemde nikah ta büyük bu şekilde davranmaması gerekiyordu, biraz alttan alıp merhaba deseydi sen ona çok daha farklı yaklaşırdın... Maalesef cahillik, cahillik derken ailede alınan eğitimden bahsediyorum eğitim ailede başlar bunu her zaman savunan bir insanım. Sen yine terbiyeni bozma alttan al elbet birgin yollarınız bir yerde kesişir o zaman lafı yerine oturturursun...
genç kızlarımızda bir özür mü var?
merhaba bile diyemiyorlar =)
ben söyleyeyim o çocugu seviyorsan
ailesinin seni sevmesini sağla.
dengesiz konusuna gelince abimde gelip kız arkadaşıyla ilgili
bu tarz şeyler söylemişti başta.
eminim benle de ilgili ona söylemiştir.
erkekler orta yol bulmaya çalışırken saçmalayabiliyorlar.
bunu unutma.
bir kız kardeş olarak çok rahat şunu söyleyebilirim.
onay almadıysan giriş yapamazsın.
çok değer verirler kardeşlerinin görüşlerine.

Back
X