gece olunca mutfak ?

Tıkınırcasına yeme sendromu bu nerde görsem tanırım:) instagramda diyetisyen Ceren Yavuz var bakmanızı tavsiye ederim. Üstelik çözüm olarak yiyecekleri iyi kötü diye etiketlemeyin canınız istedikçe yiyin falan yiyor iyi bence henüz faydasını görmesem de böyle düşünmek bana iyi geliyor

Duygusal yeme bozukluğu sizinki. Yoksa midenizin açlık kapasitesi bu kadar olamaz.

Şeker ve abur cubur bağımlısı ben 1 yıldan fazladır hiçbirini tüketmiyorum. Ben bırakabildiysem herkes bırakır. Önce beyninizi ikna etmeniz ve kabullendirmeniz lazım.

Kan degerlerinize baktirdiniz mi? Insulin baktirin mutlaka. Eger birsey yoksa sizinki tamamen psikolojik. Sorunun kaynagini bulmadan diyetisyene gitmeniz ise yaramaz.

Duygusal boşlukta olabilir misiniz? Bence bir psikolog ile görüşün, bunun altında yatan başka sebepler vardır.

aynen bende mutlaka tavsiye ediyorum.
kitaplarını okuyun asla yiyemezsiniz her hastalığın başı gece yemek yemek ve sağlıksız beslenmek.

Bende o kadını gördükten sonra şekeri bayağı azalttım, şeker de ilerleyen zamanlarda sigara gibi zararlı kabul edilecek deniyor.
Bencede zararli kabul edilmeye baslandi zaten ama hala isin laylaylom kismindayiz gibime geliyor kimse isin ciddiyetinin farkinda degil
Seker kanseri besliyor
Seker kalbi zorluyor
Seker diyabet yapiyor
Seker bobreklere zarar veriyor.....
Tansiyonu dahi yapan sekermis yani tuz falan hikaye
Ama bende dahil olmak uzere tuketiyoruz cok merakliyiz

Insulin direncinizi olcurebilirsiniz. Bir ara bende oyleydim kendim doyuyordum ama gozum doymuyodu . Dr a gittim dr kan degerlerime bakti .insulin direnci yuksek cikmisti ilac kullandim bir muddet.
alla alla ama fiziksel bir sıkıntı yok duygusal açlığı olduğu belli bende nasıl çıksın insilun sizinki farklidir

bu konu altında 3 reklam var
1. Si kilo ve boy oraninj hesaplama uygulamasi

2. Si diyetisyen reklamı

3. Lezzetli yemekler programı reklamı.

Amacınız ne sizin bu reklamı koyanlar?dost musunuz düşman mı ?

Valla hamilelikte bende de oldu gece yemesi nasıl bırakıcam diye düşünüyorum bende ama gece makarna, çikolata vs gibi şeyler yemek çok çok saglıksız aşırı kilo alımına sebep olacak bişey bu benim gözüm korktu ben gece kalkınca 1 mandalina bi elma yiyip geri yatıyorum o bile içime dert oluyor gece yemesine alıştım diye ama sen kendini aşmışsın kardeş eşine söyle yatmadan mutfak kapısını kilitlemeyi denesin bi giremezsen yiyemezsin

Bilinçaltıniza böyle islemissiniz sanırım. Çözüm tamamen sizde. Yemecegim kesinlikle diyin kararlı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…