gece olunca mutfak ?

Ay tövbe

Gerçi size diyorum da ben de sevdiğim yiyeceklerde ipin ucunu uzaya kaçırıyorum.

Sizinki tamamen psikolojik çok belli
Lohusayim demişsiniz bundan kaynaklı olabilir
Ne zamandır boylesiniz

istemsiz güldüm ...kuryelerin çektiği dram :d Allah'tan bende pek para yok da sipariş veremiyorum yoksa mahfolurdum

evet dün bana uğradı tost perisi , yarım ekmekten sucuklu kaşarlı tost yaptiriverdi ve gitti
Bacım bunlar hep az uyumaktan.
Günde 4 5 saat uyuyorsundur ve düzenli beslenmeyip bir de emziriyorsun.
Üzerine stresli yaşam, normal yani.
Normal ama olmaması gerekir
Çok da şey etme, ruhuna şuan bu iyi geliyorsa biraz daha sağlıklı olanlara yönel, bebişin büyüsün biraz hal çaresine bakarsın.

Granola derken
Yok muydu şöyle ekmek, içine bir şeyler tepiştirseydiniz ya da ekmeğe çuku çuku sürseydiniz

Granolayı yanında bunlarla yerim ancak
Sağlık sorunlarım nedeniyle beslenme tarzımda çok ciddi değişiklikler yapmak zorunda kaldım, hoş öncesinde de uzun süre diyet yapmıştım. Aklıma tüküreyim, yiyebilirken yeseydim keşke şu an granola bile yasak ama kaçamak yapıp yedim işte
Sağlığınız, keyfiniz yerindeyken yiyin, afiyet olsun

Oldukca yorucu bir maraton, normaline zor yetişen ben sizi tebrik ediyorum , bu kadar destek veriyorsunuz sonuca ulaşınca eşinizde bunun karşılığında size bi jest yapmalı

Ay tövbe

Gerçi size diyorum da ben de sevdiğim yiyeceklerde ipin ucunu uzaya kaçırıyorum.

Sizinki tamamen psikolojik çok belli
Lohusayim demişsiniz bundan kaynaklı olabilir
Ne zamandır boylesiniz
evet psikolojik ama yenemiyorum debelenip duruyorum ...aylardır böyleyim ya hamileyken de boyleydim hamilelik öncesi de boyleydim sadece lohusayken daha asiraya kacti

Allah şifa versin tez zamanda.
Umarım en yakın sürede istediklerinizi azar azar da olsa yiyebileceğiniz bir güzelleme olur:)
babamın bir lafı vardır ‘yiyen de ölüyor yemeyen de’ diye.
Keşke bu öğreti ile büyümeseydim

istemsiz güldüm ...kuryelerin çektiği dram :d Allah'tan bende pek para yok da sipariş veremiyorum yoksa mahfolurdum
Burası küçük bir il bir de öğrenci ili olduğu için fiyatlar çok makul...Ya da kullanılan malzemeleri bilmek istemediğim ben öyle olduğuna inanmak istiyorum

evet çok sttesliyim lohusayim hatta ondan sanırım
Anaaa bende diyom bu tarif ettigi sanki benim ama ben emziriyom bu kadindaki sorun ne acaba demeye kalmadi esitmisiz
Emziriyosan bence normal bence diyorum cunku bende gece bir cok kez kalkip yiyorum

Yaa size çözüm için bir öneride bulunamayacağım maalesef ama yalnız olmadığınızı bilmenizi istediğim için yazdım bende sizin gibiyim hatta şuan elimde kocaman bir kurabiye var.. Yanına sıcak sütü içmesem de olmuyor yani bu olmasa taze ekmeğe sürülmüş çokomel favorim dur bakim başkaaaa mesela sütlü tatlı varsa evde mutlaka bir porsiyon yemeden yatmam falan.. Ama nedense hep tatlı şeyler yiyorum ben yaa makarna falan yemiyorum hiç.. Şuan hamileyim diye eşimi de kandırıyorum bebek istiyor onun için yiyorum diyorum ama minnacık yavrum hangi birini yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…