- 28 Şubat 2019
- 4.692
- 11.200
- 208
- Konu Sahibi alonedark18
-
Ay tövbecanım.mesela tok tutmak degilki...ben tokum zaten inanılmaz tokum ama şuan yemek pişiyor ...bunu asamiyorum sıkıntı bu...karbonhidrat bulamazsam dolapta ne var ne yok yiyorum 250 gram kaşar yemisimdir ya bre usanmaz bu nedir ya
istemsiz güldüm ...kuryelerin çektiği dram :d Allah'tan bende pek para yok da sipariş veremiyorum yoksa mahfolurdumBende geçen gece dayanamayıp ıslak hamburger söyledim saat 3’e falan geliyordu tam 4 taneydi,getiren kuryeyede “arkadaşım hamilede aşermiş” dedim adam içinden dördünüde bu yiyecek herhalde bu saatte demesin diyedönem dönem bende de oluyor bu durum şu an bile zurna dürüm söylememek için kendimi zor tutuyorum
Bacım bunlar hep az uyumaktan.evet dün bana uğradı tost perisi , yarım ekmekten sucuklu kaşarlı tost yaptiriverdi ve gitti
Sağlık sorunlarım nedeniyle beslenme tarzımda çok ciddi değişiklikler yapmak zorunda kaldım, hoş öncesinde de uzun süre diyet yapmıştım. Aklıma tüküreyim, yiyebilirken yeseydim keşkeGranola derken
Yok muydu şöyle ekmek, içine bir şeyler tepiştirseydiniz ya da ekmeğe çuku çuku sürseydiniz
Granolayı yanında bunlarla yerim ancak
Bana geçen gece işteyken çiğköfte perisi geldi. Çiğköfte siparişi vermiş hiç haberim yok mecbur yedimevet dün bana uğradı tost perisi , yarım ekmekten sucuklu kaşarlı tost yaptiriverdi ve gitti
Oldukca yorucu bir maraton, normaline zor yetişen ben sizi tebrik ediyorum , bu kadar destek veriyorsunuz sonuca ulaşınca eşinizde bunun karşılığında size bi jest yapmalıSalata.
En sevmediğim, yıka yıka dur.
Her şeyi yapan ben salataya çok üşeniyorum.
Gerçi kendi yıkıyor ama illa ki haftada 3 4 gün bir sebze yemeği ya da protein pişiriyorum.
Bugün ayıptır söylemesi pırasa yaptım portakallı. Allah affetsin diyet yemeği diye nimeti heba ettim bence.
Yağ yok tuz yok, e haliyle ben de ona yapılandan yiyemiyorum, çocuklara deseniz ayrı.
evet psikolojik ama yenemiyorum debelenip duruyorum ...aylardır böyleyim ya hamileyken de boyleydim hamilelik öncesi de boyleydim sadece lohusayken daha asiraya kactiAy tövbe
Gerçi size diyorum da ben de sevdiğim yiyeceklerde ipin ucunu uzaya kaçırıyorum.
Sizinki tamamen psikolojik çok belli
Lohusayim demişsiniz bundan kaynaklı olabilir
Ne zamandır boylesiniz
Allah şifa versin tez zamanda.Sağlık sorunlarım nedeniyle beslenme tarzımda çok ciddi değişiklikler yapmak zorunda kaldım, hoş öncesinde de uzun süre diyet yapmıştım. Aklıma tüküreyim, yiyebilirken yeseydim keşkeşu an granola bile yasak ama kaçamak yapıp yedim işte
Sağlığınız, keyfiniz yerindeyken yiyin, afiyet olsun
Burası küçük bir il bir de öğrenci ili olduğu için fiyatlar çok makul...Ya da kullanılan malzemeleri bilmek istemediğim ben öyle olduğuna inanmak istiyorumistemsiz güldüm ...kuryelerin çektiği dram :d Allah'tan bende pek para yok da sipariş veremiyorum yoksa mahfolurdum
ama ben açlıktan yapmıyorum ki bunları ...kan şekeri düşer insanın yemeğe sarılır bu dehol benimki.....sadece kafamın icindeInsulin direncine baktır şaka bir yana.3 aylık sekerine de.
Anaaa bende diyom bu tarif ettigi sanki benim ama ben emziriyom bu kadindaki sorun ne acaba demeye kalmadi esitmisizevet çok sttesliyim lohusayim hatta ondan sanırım
Shop onlar shopDerhal instagirllerin o tahta gibi gobegi ve incecik beli aklimiza gelsin...
Hokus pokusla kendini kaybedebilirse jestin kralı olur.Oldukca yorucu bir maraton, normaline zor yetişen ben sizi tebrik ediyorum , bu kadar destek veriyorsunuz sonuca ulaşınca eşinizde bunun karşılığında size bi jest yapmalı
Yaktın beni Fatma yaktınsiyah inci kalkıp yememen bile şuan mucize benim.icin ben çoktan kolları sivamistim
Yaa size çözüm için bir öneride bulunamayacağım maalesef ama yalnız olmadığınızı bilmenizi istediğim için yazdımson aylarda tavan yapmış bir sekilde gece yemem var....gerçekten elimden geleni yaptım ama yok akşam 10 da bı güç b bu mutfağa itiyor ..sanki nefsim ele geçirilmiş gibi....karnım inanılmaz tok olsa bile yiyorum yiyorum yiyorum dün gece sabaha karşı dört de bıraktım yemeyi...akşam yemeginde mantı yediysem gece makarna yapıp yiyebiliyorum pesinede spesiyaller var :d çubuk kraker cispler çikolatalar Allah ne verdiyse ..hiç bişe bulamadiysam ekmek yiyorum fare gibi ekmek kemiriyorum..bazen yeme işi bitip uykuya daldigimda uyanıp wc ye gidersem dönüşte koca bı kaşık Nutella yemeden uyumam o yoksa yine ekmek kemiririm ...Allah'ım nasıl kurtulucam kendimi esrar bağımlısı gibi hissediyorum ...sanki o an onları yemess m boşa yasiyormusum gibi...düştüm cikamiyorum mutfaktan tırtıl gibiyim eşimden çekiniyorum artık adam eve bişe alsa ertesi gün bulamiyor ..nedir bunun çaresi ..diyetisyene gitsem uymamki o listelere uyanan daha doğrusu ..önce nefsini koreltmem lazım...bunun için psikiyatr ye gitsem ilac kullansam düzelir mi hiç bilmiyorum ...başına gelen varmi
anladım :d umarım birde sipariş verenler listesine girmem ...Burası küçük bir il bir de öğrenci ili olduğu için fiyatlar çok makul...Ya da kullanılan malzemeleri bilmek istemediğim ben öyle olduğuna inanmak istiyorum
Kokteyl sosiste çok güzel oluyorkrepin içine domates salatalık koyup durum yapıp yerseniz buyulenirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?