gece olunca mutfak ?

Shop onlar shop

Hiç strese sokmayalim tatlı canımızı
Tövbeler olsun.
Alıntıladığınız mesajı ben yazmadım , ama alıntıya göre resmen ben yazmışım. Nasıl oldu böyle bir şey
söyleye söyleye mutfak perilerini getirdiniz burda mesajlarla oynayıp hepimizi mutfağa doğru koşturacaklar anlaşılan

evet psikolojik ama yenemiyorum debelenip duruyorum ...aylardır böyleyim ya hamileyken de boyleydim hamilelik öncesi de boyleydim sadece lohusayken daha asiraya kacti
Belki psikolog iyi bir yol önerebilir
Ne yapılır bilemedim açıkçası
Kelin merhemi olsa durumunu yaşıyorum şuan

Evet başka bir üyeydi yazan bende öyle hatırlıyorum.
Mutfak perileri geldi, çekilin aradan

okurken tatlı krizine girdim ....ama yemek için degil çok tatlı olduğu için içinde...Allah'tan tatliyla pek aram yok

Konudaki en masum , ağzına tatlı sürmeyen üye benim, geldi periler bana musallat oldu iyi mi
O granolayı yemeyecektiniz

Ekmek arası peynir olur, Nutella olur, granola perileri kızdırdı bence

Shop onlar shop

Hiç strese sokmayalim tatlı canımızı
Tarihte bir gun oturduk abim yengem ben tv bakiyoruz derken biskolata reklami cikti, malum puskevit yapan zat_ı muhterem beylere daldiim gittim yengemle tabii.Yengemde dürttü beni.Aa dedim gercekten bu puskevitleri bunlar mi yapiyor.. Abim dertli dertli sigarasindan duman cekti ,️ bunlar dedi..(isi geregi italyada bulunurdu) ortamda bir sessizlik vardi ölüm gibiydi ama kimse ölmedi.Hayallerim disinda.Shopmu acaba onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…