- 3 Ekim 2007
- 14.698
- 37.031
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi alonedark18
-
Tövbeler olsun.Shop onlar shop
Hiç strese sokmayalim tatlı canımızı
Aman şimdiki ekmeklerde küçücük beGece bir ekmeği gömmeden uyumuyorum.
Belki psikolog iyi bir yol önerebilirevet psikolojik ama yenemiyorum debelenip duruyorum ...aylardır böyleyim ya hamileyken de boyleydim hamilelik öncesi de boyleydim sadece lohusayken daha asiraya kacti
Tövbeler olsun.
Alıntıladığınız mesajı ben yazmadım , ama alıntıya göre resmen ben yazmışım. Nasıl oldu böyle bir şey
söyleye söyleye mutfak perilerini getirdiniz burda mesajlarla oynayıp hepimizi mutfağa doğru koşturacaklar anlaşılan
okurken tatlı krizine girdim ....ama yemek için degil çok tatlı olduğu için içinde...Allah'tan tatliyla pek aram yokYaa size çözüm için bir öneride bulunamayacağım maalesef ama yalnız olmadığınızı bilmenizi istediğim için yazdımbende sizin gibiyim hatta şuan elimde kocaman bir kurabiye var.. Yanına sıcak sütü içmesem de olmuyor yani bu olmasa taze ekmeğe sürülmüş çokomel favorim dur bakim başkaaaa mesela sütlü tatlı varsa evde mutlaka bir porsiyon yemeden yatmam falan.. Ama nedense hep tatlı şeyler yiyorum ben yaa makarna falan yemiyorum hiç.. Şuan hamileyim diye eşimi de kandırıyorum bebek istiyor onun için yiyorum diyorum ama minnacık yavrum hangi birini yesin
Ben de gömüyorum şuan, canımıza değsinSizin yüzünüzden acıkalı ekmek yiyiyorum ve yarın sabah toplantım var bilmem anlatabildim migiderken sakız alayım bari
bence psikoloğunda beyni yanar bu durum karsisindaBelki psikolog iyi bir yol önerebilir
Ne yapılır bilemedim açıkçası
Kelin merhemi olsa durumunu yaşıyorum şuan
İkinciyi yeme düşüncem haklıymışAman şimdiki ekmeklerde küçücük beNe var onda yenir yani
Benim de yemeye gönlüm varmışBen de gömüyorum şuan, canımıza değsin
ne zayıfı boy 169 kilo 73 ndndnndZayifsin demekki yoksa bukadar rahat yemezsin heralde
Konudaki en masum , ağzına tatlı sürmeyen üye benim, geldi periler bana musallat oldu iyi mi
Evet başka bir üyeydi yazan bende öyle hatırlıyorum.
Mutfak perileri geldi, çekilin aradan
Yanar mı bilmem de seanstan sonra eli bir çikolataya falan gidebilir.bence psikoloğunda beyni yanar bu durum karsisinda
bu peri psikologada bulaşır ben çıkıncaYanar mı bilmem de seanstan sonra eli bir çikolataya falan gidebilir.
Bende yatağa girmeden cips yedim mesela
O granolayı yemeyecektinizKonudaki en masum , ağzına tatlı sürmeyen üye benim, geldi periler bana musallat oldu iyi mi
Tarihte bir gun oturduk abim yengem ben tv bakiyoruz derken biskolata reklami cikti, malum puskevit yapan zat_ı muhterem beylere daldiim gittim yengemle tabii.Yengemde dürttü beni.Aa dedim gercekten bu puskevitleri bunlar mi yapiyor.. Abim dertli dertli sigarasindan duman cekti ,Shop onlar shop
Hiç strese sokmayalim tatlı canımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?