Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım..sen neredeydin..:44y oy okul çok karışık..bakalım hayırlısı haklarında..

kiloda bu hafta ikimiz de tırtlamışız..sen gene beni geçmişin kıss...

Ben eryamandayım canım

Off karışık ki ne karışık hem de,şu puanlar bir gelsin de,haziranda,şimdilik not olarak belli,ama 500 lü ya da 700 lü puana ne zaman dönüşecek o zaman bakıcaz artık,hayırlısı olsun canım

Rekor gene bende maalesef

Ama şu andan itibaren sadece 25 gun kaldı,kesinlikle vermem lazım,artık ne kadar giderse

aaa ben de ilk evlendiğimde eryaman 3. etapta oturuyordum..dubleks bir daire çok şirindi..ama şimdi bize uzak geliyor orası eşim gölbaşına gidecek iş için..

bizimki de heyecanla bekliyor..tercihler nasıl yapılacak puanlar nasıl hesaplanacak...offf çok karışık çok..

Bugün 74,5 kg görmenin şımarıklığı mı bilmiyorum, abuk sabuk şeyler yedim.

Sabah canım hiçbişey istemiyordu. Yarım muz, yarım kase yoğurt yedim.

Öğlen 1 poğaça, 1 dilim ekmek, 1 tabak türlü yedim.

2 aydır hiç ekmek-poğaça yemediğimden midir bilmiyorum, şu anda mideme öküz oturmuş gibi!
Akşam yemeği yiyemeyeceğim sanırım. Yürüyüş de yapmadım... Ay, bu ne kötü bir gün olmuş be! Yazdıkça farkediyorum...

Yarın ortaokuldan bir arkadaşım gelecek. Bakalım atlatabilecek miyim.

Hepinize güzel bir hsonu diliyorum. Yarın yazamayabilirim.

teşekkür ederim canımm

harikasın bi de ben göreydim şu 59 u yaaa

makbule ciğim sen de süper kilo vermişsin..tebrik etmeden geçemem seni..

bravoooooooooooo
teşekkür ederim canım sende hoş geldin nasılsın

olsun canım halledersin sen

ben de menümü yazayım..

sabah

1 dukan krepi arası peynir

öğlen

6 top köfte
yoğurt
afiyet olsun hanımlarrr

ayyyy çok geçmiş olsun allah şifasını versin çok zor çok

2. ve son öğünümü de yazıyım ben kaçar okul zamanııı

1 koca tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 peynirli sigara böreği:26:
2 tk torku sarallesi:26::26:
bu nasıl meüüüüüü

az kaldı ama canım gitmiyor artık gitmiyor

liste de güzelmiş
sağol canım..sen neredeydin..:44y oy okul çok karışık..bakalım hayırlısı haklarında..

kiloda bu hafta ikimiz de tırtlamışız..sen gene beni geçmişin kıss...
canım biz seninle ya birinciyiz ya sonuncu

sabah: 1 yumurta 1 kk az yağlı beyaz peynir 3 zeytin domates salatalık

ara: minicik bir parça pidenin arasına yine minicik peynir 1 kaçparça domates dilimi (okulda kahvaltı yapıyorlardı beni de çağırdılar ama hepsi iki lokma yedim demeye bile değmez. 2 yeşil erik

öğlen:90 gr tavuk göğsü 1 kase yoğurt

ara: yok diyetisyene gittiğimden yapamadım

akşam:1 lahmacun (incecikti)içine bol maydanoz ve limon 1 bardak ayran ımmm çok özlemişim makarna yiyecektim ama lahmacun daha masum geldi.

ara: çikolatalı wasa ve çiğ karışık kuruyemiş arasında gidip geliyorum bugün biraz keyifli geçsin de yarın gene ipleri alırız hemen de nasıl cıvıyorum kilo verince kaldı son 4.5 kilo

uyanınca :3 kuru kayısı su

sabah: 1 su bardağı kefir 1 kk az yağlı peynir 1 dilim çavdar ekmek 1 yumurta domates salatalık maydanoz vs

ara: 1 meyve + 3 kuru kayısı

öğlen:3 köfte et 1 su bardağı ayran 2 kepçe sebze çorbası 1 dilim ekmek yağsız salata

ara: 1 meyve+ 1 incir

akşam: 1 bardak ayran 8 yk sebze yemeği 2 kepçe sebze çorbası 1 dilim ekmek yağsız salata

ara: 1 meyve +3 kuru kayısı

bolca yeşil çay ++spor bakalım ne olcek kilo almam inşallah

afiyet olsun hanımlarrr

liste de güzelmiş

canım biz seninle ya birinciyiz ya sonuncu
sağol datlım sana da afiyet olsun

hee önemli olan 1. lik sonda da güzel deermişimm

o öküz bugün bana da oturdu nedense..tayin şoku mudur nedir..
ve evet biz güzel kilo verince biraz şımarıyoruz

ilk 3 ü kutluyorum maşallah sizeeeee

bu cuma listemiz olmamış eveeet hep +++++++++++

ooo makbule öğlen menüm gene iyiydi son öğün dedim okuldan dönüşte olayı abartıp ne bulduysam yedim olduğu kadar yaaa napiiiim amaaan eskisi kadar kilolu görünmüyom artık ama yeter mi tabiki yetmez yetinirmiyiz biz hiç dimiii kızlar

sersum ellerin dert görmesin canım, haftaya sıra bende sıskı tutun hanımlar güzel bir liste olsun inşallah şöyleee bol eksili hadi inşallah...

Ankara ya gidiyoruz...çok sevinemedik maalesef..ama hayırlısı buymuş demek ki...daha tartılmadım ama ++ dayım kesin hem de çok fena...

oyam ben sana beni sollarsın demiştim..kutlarım arkadaşım senii
belki burası sizin için daha hayırlıdırbaşkent yaaaa daha ne olsun en çokta kızın yaşadı sersumcum

5 km yürüyüş cepte

geçen listeye göre geride kalmış gerçekten veren veremeyen herkezi kutluyorum hadi kızlar haftaya assılalım sıkı tutalım bu iş

sağol canım..o çok mutlu evet..hayırlısı herşeyin

evet kızlar..yeni rekorlar kıralım haftaya

kızlar bugün kahvaltı yapmadım kızımı gönderdim çok uykum vardı tekrar yattım tabi önce soğan kürümü içtim
öğlen = kepekli makarna ayran
akşam= çok yapmışım makrnayı akşamda yedim +ton balığı+ ayran
eşimle dışarda işimiz vardı fırına girdik eşim poça simit piza tipi poça aldı akşam çayının yanında yemek için ama ben yemedim tabiki
artık sadece pazar günü yicem sevdiğim şeyleri abrtmadan tabi bazen cuma da yiyodumazıcık çerez falan tartılmanın verdiği rahatlıkla ama artık yokkilo vermek var yoksa yerimizde sayıyoruz valla

Ankara ya gidiyoruz...çok sevinemedik maalesef..ama hayırlısı buymuş demek ki...

Hayırlı olsun canım bencede kızının eğitimi açısından daha iyi olmuş ,liseyi bitirene kadar kalıp ondan sonraki tayinde Balıkesir olamazmı ? acep recep :44: yada inşallah kızın üniversiteyi kazandığı şehire yakın bi yere tayin olursunuz belki :44:

sağol canım...evet biz de iyi olduğu konusunda hemfikir eşimle..hayırlısı buymuş hakkımızda neticede..

yok be canım eşimin de benim de emekliliğimize 4 yıl var..kızım 4 yılda liseyi bitiriyor..o zaman da üniversitesine göre planımızı yaparız..yeni tayin düşünmüyoruz yanii

eşimle kahvaltıya gittik..dukan krepimi yanımda götürmüştüm..
kahvaltım

sucuklu omlet
söğüş salata
peynir çeşitleri
1 avuç içi kadar lavaş
6-7 zeytin
3-4 lokma bal kaymak

eh bukadar da cıs olur yani..sebze meyve aldık..adımsayarıma göre 2.5 km de yürümüşüm..o cıslar erimiştir heralde..
yağmura yakalanmadan geldik..eşim kutuları çıkarmaya başladı..toplanma merasimi yavaş yavaş başlıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…