Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar
kahvaltım= soğan kürü+yulaf ezmesi yoğurtlu
öğlen= mercimek çorbası+domates+salatalık+limonlu yeşillik
arkasından nescafe+haşhaşlı çörek yulaf kepeğinden
akşamı henüz düşünmedim
sersumcum bişey sorucaktım bu soğan kürü miyom için 21 gün mü içilecekti
ibrahim saraçoğlundan 15 gün diye duymuştum bilemedim kaçgün içeyim

afiyet olsun canım ne zordur o işler şimdi bee ben alışkanlıklarımdan hemen vazgeçememde gidiceğiniz için üzntü varmı sersum alıştınız nede olsa

afiyet olsun canım..21 gün filizim..ben ara verdim yaww..çok sıkıldım..p tesi gene başlıyacam..

afiyet olsun canım ne zordur o işler şimdi bee ben alışkanlıklarımdan hemen vazgeçememde gidiceğiniz için üzntü varmı sersum alıştınız nede olsa

hiiiç üzülmüyorum canım...valla hayırlısıyla güle oynaya gideriz inşallah..aşırı bir özlem var batıya..tabii arkadaşlarımdan ayrılırken bir hüzün yaşarım..ama o kadar..

biz alışkınız yer değiştirmeye canım..

ben kaçar canım eşim film hazırlamış onu izlemece..öptüm seni

Günaydın canlarım,

Arkadaşım gelmek üzereymiş. O gelmeden bir bakayım dedim.

Dün öğlen 14:00te yediğim ekmek ve poğaçadan sonra akşam bişey yemedim. 19:00 da 1 fincan sütlü Türk kahvesi içtim. Beni bayağı tok tutuyor. Sabah da korkuyla tartıldım ama hala 74 lerdeyim çok şükür

Bugün sabah 2 yumurta, 2 tatlı kaşığı kaymak, 1 tatlı kaşığı bal, 3 ceviz, biraz peynir yedim.

Dün yürüyüş yapmamıştım. Bugün de yapamam büyük ihtimalle çünkü arkadaşım yatılı kalabilir. Neyse... Telafi ederim hafta içi.

Hepinize güzel bir hsonu diliyorum.

Merhaba hanımlar;
Dün akşam yemeğim patlıcanlı kebap ve tavuk şiş yoğurt ve dukan ekmeği

Bu sabah sp günüm
omlet, lor peyniri, yoğurt, dukan ekmeği ve şekersiz çaydı

biraz önce lor peynirli yumurta, yoğurt, 2 adet salatalık turşusu ve dukan ekmeği yedim.

Akşamı bilmiyorum. eşimin getireceği ete göre bir şeyler çıkacak

Dün akşam kaçamak akşamı oldu benim için erik ve puding yedim. Sabah tartı -100gr daha gösterdi. bugün kaçamaksız devam ediyor.

Annemm taşınmak zor ya. ama sizin için güzel olacak inşallah. hayırlısı olsun sizin için kolay gelsin.

Arkadaşlaaaaarrr ben yeni katıldım aranızaaaa :) öncelikle meraba :) boyum 165-166 falan 10 gün önce 63 kiloydum ama sıktım dişimi bu hafta baya bi azimle 59 a düştüm :))) bel hasılı kelam ben balıketliyimdir yani kemiklerim de kalındır ama bıktımmmm yeteeeeerrrrr bu yüzden bi 6 kilo daha verip harika görünmek istiyorum yardım edelim birbirimize kadın dayanışmasııııı evet sonuç olarak meraba ve zayıflamak istiyorum 6 kilo fazlam var ((((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
kızlar slm ben bugün mahvettim diyeti sabah kalktım doktora gittim bu kabızlık için ara ara sancı falan da oluyor işte neyse doktor kolonoskopi istedi pazartesiye randevu verdi 2 şişe içilecek şurup iki şişe de lavman verdiler polip olabilir gibi bişi söyledi fena bi şekilde sitresledim moralim bozuldu eşimle alıveriş merkezine gittik açtıkta madoda maraş kahvaltısı var o sitresle onu süpürdüm üstüne milkshake içtim sinemaya girdik çıktık azıcık bi çekirdek 150 gr karışık kuruyemiş 10 tane falan cips 4-5 kare bitter çikolata yedim yarın full svı besleneceğim ayran ve sebze çorbası düşünüyorum herhalde öyle talafi ederim bu günü kolonoskopiden çok korkuyoruuuummmmm :18::18::18::18::18::18:

tam 3500 cal ben bunu nasıl yakacağım yaaaa

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun..kolonoscopi zor bir grafi...kolaylıklar diliyorum..ama doktor gerek gördüyse tabii çekilmelisin..

şimdilik diyeti düşünme hele bir iyileşş..

canım geçmiş olsun..kolonoscopi zor bir grafi...kolaylıklar diliyorum..ama doktor gerek gördüyse tabii çekilmelisin..

şimdilik diyeti düşünme hele bir iyileşş..
çok sitresliyim yaa bir haftadır dışkıda kan görüyordum canım doktor ciddi bişi olabilir dedi ben hep bağsur var ondan diye düşünüyorum of çok ihmal ettim diye kızıyorum şimdi kendime umarım ciddi bişi çıkmaz sitresten derler antidepresan verip yollarlar inşallah

Selam Berna bende yeniyim inşallah beni de alırsınız grubunuza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşgeldiniiiz

2. öğünüm

karnıbahar kısırı
2 dukan poğçası
çay çayy

4 km yürüyüş cepte

yavlum sağol..zevkle toplayacağız eşyalarımızı bu sefer..

hemen kötü düşünme canım..sürekli kabız olduğun için de kan gelir sonuçta zorlanıyorsun..iyi düşün iyi olsun..bu filmi çekilerek birşey olmadığını görüp rahatlıyacaksın..

hemen kötü düşünme canım..sürekli kabız olduğun için de kan gelir sonuçta zorlanıyorsun..iyi düşün iyi olsun..bu filmi çekilerek birşey olmadığını görüp rahatlıyacaksın..
inşallah canım inşallah aman yaa yarın zaten sırf sıvı alacağım su içmeyi düşünüyorum yeşil çaylar da olur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…