diyette her fırsat değerlendirilirhem de ne detoks
Malzemeler:
- 1 elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su
Elma ve limon yıkanır, kabuklarıyla dörde bölünür. Diğer malzemelerle birlikte bir tencereye alınır. Su 1.5 lt oluncaya yani yarıya ininceye kadar kaynatılır.(yarıya indiğini anlamak için önce 1,5 lt suyu malzemelere ekleyin tenceredeki seviyeye bakın -kaynatma işlemini göz kararı bu seviyede su kalıncaya kadar yapacaksınız- sonra kalan 1,5 lt.yi ekleyin) Tel süzgeçten geçirilerek süzülür. Elma ve limonlar süzme işlemi sırasında- hatta ben kaynama sırasında eziyorum- iyice ezilmeli ancak tane karabiberleri ezmeyin yoksa çayın çok yakıcı bir tadı olur.
hımmm kaydettim bunu..denemeliii..sağol şekerimm
inşallah canım güle oynaya gidin iyi seyirler dicektim ama geç olduhiiiç üzülmüyorum canım...valla hayırlısıyla güle oynaya gideriz inşallah..aşırı bir özlem var batıya..tabii arkadaşlarımdan ayrılırken bir hüzün yaşarım..ama o kadar..
biz alışkınız yer değiştirmeye canım..
ben kaçar canım eşim film hazırlamış onu izlemece..öptüm seni
kızlar slm ben bugün mahvettim diyeti sabah kalktım doktora gittim bu kabızlık için ara ara sancı falan da oluyor işte neyse doktor kolonoskopi istedi pazartesiye randevu verdi 2 şişe içilecek şurup iki şişe de lavman verdiler polip olabilir gibi bişi söyledifena bi şekilde sitresledim moralim bozuldu eşimle alıveriş merkezine gittik açtıkta madoda maraş kahvaltısı var o sitresle onu süpürdüm üstüne milkshake içtim sinemaya girdik çıktık azıcık bi çekirdek 150 gr karışık kuruyemiş 10 tane falan cips 4-5 kare bitter çikolata yedim yarın full svı besleneceğim ayran ve sebze çorbası düşünüyorum herhalde öyle talafi ederim bu günü kolonoskopiden çok korkuyoruuuummmmm :18::18::18::18::18::18:
tam 3500 cal ben bunu nasıl yakacağım yaaaa
evet canım öyle oldu birazinşallah canım güle oynaya gidin iyi seyirler dicektim ama geç oldu
ayyy canım geçmiş olsun inşallah her şey yolunda gidersıkıntıdan canım yemeğe vermişsin olabilir sen telafi edersin onu
liste geliyorrrrr.......bruxelles son 10 sn
sağol canım...evet biz de iyi olduğu konusunda hemfikir eşimle..hayırlısı buymuş hakkımızda neticede..
yok be canım eşimin de benim de emekliliğimize 4 yıl var..kızım 4 yılda liseyi bitiriyor..o zaman da üniversitesine göre planımızı yaparız..yeni tayin düşünmüyoruz yanii
hadi hayırlısıbende yarından itibaren deniycem bi de bol maydanoz dereotu ye dedi benim ölçümde de meto hızı çıkıyo net görürüm sonucu bakalım ne olacak ben içine bi parçe da zencefil ve 1 çay kaşığı da zerdaçal atmayı düşünüyorum bu hafta meto hızı 1302 idi bakalım ne olacak haftaya
inşallah canım güle oynaya gidin iyi seyirler dicektim ama geç oldu
tamam canım güle güle gidin gelin inşallah..sersum kusurua bakma nete girdim bir iki ama bağlantım kötü olduğu için mesag gelmedi sanırım..bundan sonraki haftalarda hazirana kadar türkiyede olacağız inş. bildirim yapabilirmiyim bilmiyorum o nedenle siz beni izinli sayın..
Anladım canım hayırlısı olsun tekrar, hepinizin 4 yılı var ne güzelinşallah üniversiteyi yaşamak istediğiniz şehirde kazanır ve okur
Şimdiden kolay gelsin kolileme ve toparlanma işinde
Misafirlikteydik geç geldik o yüzden bu saatte yazabildimyarın akşama yolculuk var yemek faslımdan fırsat bulabilirsem öğlen gelirim bu arada benim kilo sabit ara ara kaçamaklıda olsa karataya devam ediyorum ama bi ara dukan yapmayı düşünüyorum 3-4 kilo verip rahat rahat kaçamak yapmak için kitabımı arkadaşa vermiştim tarifler için geri alıp baştan okumam lazım tabisi by
sabah PS olacak yine bu gün
2 dukan poğçası
peynir
yumurta salatası
söğüş salata
sucuk pastırma
iyi düşün canım aklına fena bir şey getirip tedirgin olma,muhtemelen kabızlığa bağlı bir durum
inşallah kolay geçer canıminşallah canım inşallah bi geçseydi yaa çok sitresliyim biraz da işlemden tırsıyorumm:18::18:
evet canım öyle oldu birazyarın sadece sıvı alıcam ya yarınıda bugünden yiyeyim dedim ama fazla kaçırmışım 3 günlük olmuş artık pazartesi de kolonoskopide geçecek zaten yoğurt falan yerim çıkınca da dengelenir
sağolasın canım inşallah çıkmaz bişi de rahat bi nefes alırım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?