Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Malzemeler:
- 1 elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su

Elma ve limon yıkanır, kabuklarıyla dörde bölünür. Diğer malzemelerle birlikte bir tencereye alınır. Su 1.5 lt oluncaya yani yarıya ininceye kadar kaynatılır.(yarıya indiğini anlamak için önce 1,5 lt suyu malzemelere ekleyin tenceredeki seviyeye bakın -kaynatma işlemini göz kararı bu seviyede su kalıncaya kadar yapacaksınız- sonra kalan 1,5 lt.yi ekleyin) Tel süzgeçten geçirilerek süzülür. Elma ve limonlar süzme işlemi sırasında- hatta ben kaynama sırasında eziyorum- iyice ezilmeli ancak tane karabiberleri ezmeyin yoksa çayın çok yakıcı bir tadı olur.

hımmm kaydettim bunu..denemeliii..sağol şekerimm

hımmm kaydettim bunu..denemeliii..sağol şekerimm

bende yarından itibaren deniycem bi de bol maydanoz dereotu ye dedi benim ölçümde de meto hızı çıkıyo net görürüm sonucu bakalım ne olacak ben içine bi parçe da zencefil ve 1 çay kaşığı da zerdaçal atmayı düşünüyorum bu hafta meto hızı 1302 idi bakalım ne olacak haftaya

inşallah canım güle oynaya gidin iyi seyirler dicektim ama geç oldu

ayyy canım geçmiş olsun inşallah her şey yolunda gidersıkıntıdan canım yemeğe vermişsin olabilir sen telafi edersin onu

akşam yemeğimi yazmamıştım hemen belirteyim
sebzeli bulgur pilavı+2 ad. tavuk but+salata+1 kase yoğurt
hiç kaçamak yapmadım yarını bekliyorum tadını çıkarırım haftanın bir günü olcak o kadar aklımız kalmasın
iyi hafta sonları kızlar öpüyorum

ayyy canım geçmiş olsun inşallah her şey yolunda gidersıkıntıdan canım yemeğe vermişsin olabilir sen telafi edersin onu
evet canım öyle oldu biraz yarın sadece sıvı alıcam ya yarınıda bugünden yiyeyim dedim ama fazla kaçırmışım 3 günlük olmuş artık pazartesi de kolonoskopide geçecek zaten yoğurt falan yerim çıkınca da dengelenir
sağolasın canım inşallah çıkmaz bişi de rahat bi nefes alırım :18:

liste geliyorrrrr.......bruxelles son 10 sn

sersum kusurua bakma nete girdim bir iki ama bağlantım kötü olduğu için mesag gelmedi sanırım..bundan sonraki haftalarda hazirana kadar türkiyede olacağız inş. bildirim yapabilirmiyim bilmiyorum o nedenle siz beni izinli sayın..

Anladım canım hayırlısı olsun tekrar, hepinizin 4 yılı var ne güzel inşallah üniversiteyi yaşamak istediğiniz şehirde kazanır ve okur

Şimdiden kolay gelsin kolileme ve toparlanma işinde

Misafirlikteydik geç geldik o yüzden bu saatte yazabildim yarın akşama yolculuk var yemek faslımdan fırsat bulabilirsem öğlen gelirim bu arada benim kilo sabit ara ara kaçamaklıda olsa karataya devam ediyorum ama bi ara dukan yapmayı düşünüyorum 3-4 kilo verip rahat rahat kaçamak yapmak için kitabımı arkadaşa vermiştim tarifler için geri alıp baştan okumam lazım tabisi by

hadi hayırlısı
sağol canım

tamam canım güle güle gidin gelin inşallah..

sağol canım..aminnn hayırlısı

kitap kadar yararlı bir link vericem sana dukan için ve süper tarifler var..ve tabii benim face sayfamdaki tarifleri de incelemelisin canım..

http://www.dukandiyetitariflerim.com/

sabah PS olacak yine bu gün

2 dukan poğçası
peynir
yumurta salatası
söğüş salata
sucuk pastırma

dün dağıldım biraz ama bugün hemen toparladım kendimi
kahvaltım 11.00 de bitti
2 haşlama yumurta
1 dilim taze kaşar
10 kadar light zeytin
2 günkurusu,1 kuru incir,1 tk süt kaymağı
4 ceviz
2 tane actifry da pişen yeşil biber
burada hava kapalı kasvetli bugünmiskinlik yapmak istiyoruuuummütüyü yaptıracak biri olsaydı keşke

iyi düşün canım aklına fena bir şey getirip tedirgin olma,muhtemelen kabızlığa bağlı bir durum

herkese hayırlı pazarlar kızlar
sabah kalktığımda 1 bardak su ve 5 tane yenidünya yedim
öğle: çeyrek ekmek (kepek ekmeğim nasıl olduysa dolapta küflenmiş), menemen,1 zeytin,azpeynir, şekersiz papatya çayı
500 ml karbonatlı su hazırladım zorla içtim
eşime ve arkadaşlarına kahve hazırlarken ağzıma 1 tane kuş lokumu attım

akşam yemeğim 17.00 de bitti
kalan yemekleri temizledim
3 kaşık pırasa
6 kaşık ıspanak
1 tabak yumurtalı köz patlıcan salatası(yumurtayı üstüne kırdım ve 1 kaşık nohut ekledim)
1 kase yoğurt
çok yedim,şimdi kahve içiyorum

güne gittim geldim ayyy herkez yedi ben baktım diyet için hiç yapamamıştım bunu işte allah kimseyi sağlığından etmesin ben neyse kaçamak yapmadım en azından diye düşünürken elime paket yapıp verdikler yarın yicem

bugünki menümü arz ederim

sabah:1 bardak kefir

ara: metoblizma hızlandırıcı çay

öğlen: 1 bardak süt

ara: 3 bardak çay

akşam: 2 şişe şurup 3 lt su

spor:tualette oturmak

diyetler bağırsaklarımızı böyle mahvediyor makbulecim birde sen sıvı besleniyorsun zarar üstüne zarar bence... senin lifce zengin gıdalar ve bol su tüketmen gerkmiyor mu canım bu durumdan kurtulmam için. ALLAH sağlığını versin ve daim etsin inşallah. bende dün ne istiyorsa canım yedim ama bu gün sıvı beslenmedim, üstelik ben 75-76 kg yim senin neki kilon .sabretmeliyiz hele sen hedefe yaklaştıkça vücudun elbette direnecek ve sorunlar çıkaracak bunlar belkide yeter artık kilonu koru uyarısıdır dimi???

ALLAH şifa versin canım inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz.

kahvaltım kabak mücveri
peynir
zeytin

2. öğün

2 tabak mercimek çorba
soğan salatası
acı biber turşusu
2 lokma patates oturtma

şimdide kahve inşallah

selamaetle hanımlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…