dikkat etmeliyiz kıss :13::13:ben de yine 75-76 arası gidip geliyom..soğan suyuna ara vermiştim..bugün gene başladım
ben de iyiyim şükür canım...bu sene hastalık çok yine maalesef,geçmiş olsun:26Özlemcim iyiyim sağol canım sen ? Oğlum 4 yaşını bitirdi hasta oluoy sürekli canım kreşe başladı ama şimdi iyi şükür. Kızım da iyi ergenyusum benim ouğraştırıyor bazen
Senin çocuklar nasıl canım
61.8 kiloyum zayıflamam lazım acilennnnn
afiyet olsun canım şimdi kaçtım en kısa zamanda bilgisayarım tamir olur inş.
hamaratsın zaten senah canım ben de kendimi hem ütücü hem ev toplamacısı yapacam mecburr..
sağol canımcım söylemen yeter..yapıcaz inşallah
yol uzun mola şart oyacımSelam canlarım,
Hsonu arkadaşım gelecek demiştim biliyorsunuz. Ctesi geldi. Gece de bende kaldı. Pazar döndü. Yürüyüşsüz ve kaçamaklı bir hsonunun maliyetini de sabah tartıda gördüm: 75,2 kg!
Bu hafta çooook dikkat etmeliyim. Cumaya dek hergün 2 öğün yemeliyim.
İyiniyetlim hoşgeldin. Nasılsın?
hadi geçmiş olsun canım:13:Merhaba arkadaşlar islemim cok kolay gecti uyuttular zira hatta rüyamda bikini diyeti diye bir liste inceliyordum ben en iyisi kafama huni gecireyim tam yedim kafayı neyse kizlar temiz cikti sonuc olarak :) huzursuz bağırsak sendromu dediler ilac verdiler neyse bu kadar sitresi atlattiktan sonra diyet falan da yapmadim yedim bişiler hic saymayayim simdi ama cok fazla degil de sekerli seyler isteyarin yeni bir başlangıç olacak benim için pişman değilim sağlıklı oluşumu kutladim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
saat 14.30 da arkadaşın afyondan getirdiği ve benim bayıldığım kaymaklı lokum 1 tane:18günaydın canlar
kahvaltı 08.30 bitti
2 haşlama yumurta
5 ceviz,5 badem
1 dilim köypeyniri,10 yeşil zeytin
2 günkurusu,1 kuru incir,1 kaşık kaymak
1 fincan sütlü türk kahvesi
ve eşimin memleketten getirdiği haşhaşlı çörekten 1 kk kadar
:13::13::13:Çok iyi etmişsin tekrar başlamakla. Faydasını bariz bir şekilde gördün çünkü. Ben de bu hafta 2 öğün yapmaya niyetliyim. Daha önce de hsonu kaçamaklarım olduğunda 2 öğün yapıp cuma az da olsa kilo verebilmiştim.
Toparlarız biz ya!
çok sevindim canım..bak ben demiştim iyi düşün iyi olsun diye..tekrar geçmiş olsun..Merhaba arkadaşlar islemim cok kolay gecti uyuttular zira hatta rüyamda bikini diyeti diye bir liste inceliyordum ben en iyisi kafama huni gecireyim tam yedim kafayı neyse kizlar temiz cikti sonuc olarak :) huzursuz bağırsak sendromu dediler ilac verdiler neyse bu kadar sitresi atlattiktan sonra diyet falan da yapmadim yedim bişiler hic saymayayim simdi ama cok fazla degil de sekerli seyler isteyarin yeni bir başlangıç olacak benim için pişman değilim sağlıklı oluşumu kutladim :)
.
hiiiç hamarat hissetmiyorum kendimi..keşke cadı güçlerim olsa da burnumu oynatsam hooop herşey bitseee:86::86::86::111::111::111:hamaratsın zaten sen
yol uzun mola şart oyacım
hadi geçmiş olsun canım:13:
saat 14.30 da arkadaşın afyondan getirdiği ve benim bayıldığım kaymaklı lokum 1 tane:18bu 1 mayıs tatilcileri çok oldu ama )
17 .00 de
5 kaşık nohut
3 kaşık semizotu
4 kaşık yoğurt
4 minik köfte
1 avuç fıstık..
1 saatten fazla yürüdüm bir de..
:13::13::13:
çok sevindim canım..bak ben demiştim iyi düşün iyi olsun diye..tekrar geçmiş olsun..
alam rüyalarımız bile diyet
hiiiç hamarat hissetmiyorum kendimi..keşke cadı güçlerim olsa da burnumu oynatsam hooop herşey bitseee:86::86::86::111::111::111:
afiyet olsun canım..yürüyüş
kızımın odasından başladık toplamaya..tüm çözülmüş test ve test kitapları atıldı(içim gitti yaww..burada geri dönüşüm yok..birsürü kitap yazıkk)
kütüphanesini de boşalttık..2 battal boy çöp çıkardım odasından..çöp oda resmen
bugün arkadaşlarla mangal yaptık..biraz fazla kaçtı tabii..
arzedeyim efemm
3 tavuk şiş
2 kuzu şiş
2 kuzu pirzola
3 köfte 1 kanat
köz patlıcan 2-3 köz biber
yoğurt
şalgam suyu
üstüne de semaverde çayyy
veee 5 km yürüyüş cepte..
duş al mangal sonrası temizlik bulaşıklar daha şimdi oturdum valla..
şimdide bitki çayı içiyorum..dergi vermişti ege sefasıymışş
hımm çayın içindekile rzeytin yaprağı,karabaş otu,adaçayı,biberiye,dut yaprağı
tadı ehhh..kekik çayına benziyor..
Merhaba arkadaşlar islemim cok kolay gecti uyuttular zira hatta rüyamda bikini diyeti diye bir liste inceliyordum ben en iyisi kafama huni gecireyim tam yedim kafayı neyse kizlar temiz cikti sonuc olarak :) huzursuz bağırsak sendromu dediler ilac verdiler neyse bu kadar sitresi atlattiktan sonra diyet falan da yapmadim yedim bişiler hic saymayayim simdi ama cok fazla degil de sekerli seyler isteyarin yeni bir başlangıç olacak benim için pişman değilim sağlıklı oluşumu kutladim :)
herşeyin başı sağlık canımsağol canım yaa çok şükür bu bi işaret mi acep diyorum başlasam mı şu üç haftalık listelere ama onlarda benim diyetten fazla yiyecek var kesin kilo alırımbu hafta artıda olmasam iyi başka bişi istemiyorum kilo vermek şöyle dursun zaten çok kaçamak yaptım çok bu kolonoskopi sitresinden ama geçti çok sükür sağlık herşeyden önemli
hadi bakalım alkali alkali sen neler becericenkızlar bende 2 gündür karbonat tüketiyorum inşallah faydası olur
sabah=öğle 1 kase nesfit
ara: 1 paket special k kraker ve yarım bardak elma suyu
1 bardak karbonatlı su
akşam 1 kase çorba,1 buçuk dilim tam buğday ekmeği, dibi tutmuş köfte patates yemeğiyiyemedik sadece bikaç çatal, yoğurtlu biber
sonrasında bikaç lokma muz, yarım bardak sekersiz limonata
sağol canımsersum canııııım sefan olsun ohhhh afiyet olsun ,onlar sağlıklı şeyler yavrum ye ye şeker yok un yok hiçbirşeycik olmmaz inşallah.ben eti fazla kaçırınca wc sorunu yaşıyorum sebzelerle işler tıkır tıkır çok şükür
toplanmaya da başlanmış kolay gelsin, bu çok tatlı bir telaş. yeni yer yeniden doğmak gibi oluyor
DÜN
KAHVALTIM
menemen
zeytin
peynir
öğle
ıspanak
ikindi
mısır patlatınca sonucu tahmin edersiniz
30 dk yürüyüş
bugün
kahvaltım
sütlü kahvem
3 yk nohut haşlaması
1 incir
öğlen
baget 1 tane
1 kepçe nohut yemeği
yoğurt
kapanış
hadi canım şimdiden iyi tatillerselam kızlar nasılsınız, ben gidiş hazırlıklarına başladım, buzluğu boşalttım nerdeyse, tabi ne var yok yedik diyet miyet kalmadı, daha gitmeden kg almaya başladım neyse takmıyorum, gelince 1 kez daha sıfırdan başlarımtatilimi zehir etmeye niyetim yok, o kadar hasret kalıyorum ülkeme her şeyin tadını çıkariciğim inş. geçmişe bakayım siz neler yaptınız
Merhaba kızlar .. Ben geldimmm
Misafirler gitti
Çok gezdik , tozduk , tatil bitti .. 3 ay sonra yine bir tatil planımız var hadi hayırlısı ..
Bildiğiniz gibi beviş kız oluyor .. Onun için birşeyler aldım pembiş pembiş .. Alacaklarımın da listesini yaptım. Göbek de bebecik de maaşallah büyüdü ve ben calışmaya devam ediyorum son 2,5 ay sonra yaklaşık 5 ay ohh rahat ( dogum olcek , bebis gelcek insallah ) annem de pasaport islerinize uğraşıyor o da gelecek .. Keyfim tıkır yani ..
Ee sizler nasilsiniz ??
Kilolar gitmiş .. Harikasınızzzz ..
Dogum yapar yapmaz .. Can Karataya devam 😘😘😘
Bu da benim göbişim ..
Henuz yırtılma çatlama yok bol bol kremliyorum , yagliyorum ( hindistancevizi yağı , kakao yağı içeren karışımım var ) ve özel kremlerimi var mexico dan aldım 3 sise 3 dolar di tanesi burada aynı krem 27 Euro yani biraz cebi düşünmek de lazım .. Neyse öpüldünüz kızlar ben birazdan ise gideceğim insallah aksama girerim . Eki Görüntüle 1102360
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
canım toplanmaya başlamışsın canım mangal sefan iyiymiş zaten oraları toplucam diye vermişsindir
kızımın odasından başladık toplamaya..tüm çözülmüş test ve test kitapları atıldı(içim gitti yaww..burada geri dönüşüm yok..birsürü kitap yazıkk)
kütüphanesini de boşalttık..2 battal boy çöp çıkardım odasından..çöp oda resmen
bugün arkadaşlarla mangal yaptık..biraz fazla kaçtı tabii..
arzedeyim efemm
3 tavuk şiş
2 kuzu şiş
2 kuzu pirzola
3 köfte 1 kanat
köz patlıcan 2-3 köz biber
yoğurt
şalgam suyu
üstüne de semaverde çayyy
veee 5 km yürüyüş cepte..
duş al mangal sonrası temizlik bulaşıklar daha şimdi oturdum valla..
şimdide bitki çayı içiyorum..dergi vermişti ege sefasıymışş
hımm çayın içindekile rzeytin yaprağı,karabaş otu,adaçayı,biberiye,dut yaprağı
tadı ehhh..kekik çayına benziyor..
makbulecim sevindim bişey çıkmamış boşver iyi olmuş kutlamışsın olcak o kadarMerhaba arkadaşlar islemim cok kolay gecti uyuttular zira hatta rüyamda bikini diyeti diye bir liste inceliyordum ben en iyisi kafama huni gecireyim tam yedim kafayı neyse kizlar temiz cikti sonuc olarak :) huzursuz bağırsak sendromu dediler ilac verdiler neyse bu kadar sitresi atlattiktan sonra diyet falan da yapmadim yedim bişiler hic saymayayim simdi ama cok fazla degil de sekerli seyler isteyarin yeni bir başlangıç olacak benim için pişman değilim sağlıklı oluşumu kutladim :)
herşeyin başı sağlık canım
hadi bakalım alkali alkali sen neler becericen
sağol canım
ben de proda bazen wc sorunu yaşıyorum ama napalım mecburr..
eeh yavaş yavaş başladık ucundan toparlanmaya..hayırlısısil baştan başlamak gerek bazenn (gerçi biz baya fazlaca sil baştan yaptık ama )
sana da afiyet olsun..yürüyüş
hadi canım şimdiden iyi tatiller..nasılsa tatil dönüşünde de biz burdayız..devam
pempiş göbüşüne maşallah
daha çatlak olmaz canım son aylarda ama iyi yapmışsın ilk aylardan yağlan bakalım pehlivan..
oh ne güzel teyzem de gelecek..heyecan heyecan.:18::18:.ilk torun muydu:44::44::44:hayırlısıyla kavuşucan canım inşallah
hiiiç hamarat hissetmiyorum kendimi..keşke cadı güçlerim olsa da burnumu oynatsam hooop herşey bitseee:86::86::86::111::111::111:
afiyet olsun canım..yürüyüş
kız zaten akşamları yapmıyomusunuz bu işleri,çaktırmadan eşine havale et,kolileme işlerini onlar daha iyi yapar4 km yürüyüş cepte..
oooh maşallahMerhaba kızlar .. Ben geldimmm
Misafirler gitti
Çok gezdik , tozduk , tatil bitti .. 3 ay sonra yine bir tatil planımız var hadi hayırlısı ..
Bildiğiniz gibi beviş kız oluyor .. Onun için birşeyler aldım pembiş pembiş .. Alacaklarımın da listesini yaptım. Göbek de bebecik de maaşallah büyüdü ve ben calışmaya devam ediyorum son 2,5 ay sonra yaklaşık 5 ay ohh rahat ( dogum olcek , bebis gelcek insallah ) annem de pasaport islerinize uğraşıyor o da gelecek .. Keyfim tıkır yani ..
Ee sizler nasilsiniz ??
Kilolar gitmiş .. Harikasınızzzz ..
Dogum yapar yapmaz .. Can Karataya devam 😘😘😘
Bu da benim göbişim ..
Henuz yırtılma çatlama yok bol bol kremliyorum , yagliyorum ( hindistancevizi yağı , kakao yağı içeren karışımım var ) ve özel kremlerimi var mexico dan aldım 3 sise 3 dolar di tanesi burada aynı krem 27 Euro yani biraz cebi düşünmek de lazım .. Neyse öpüldünüz kızlar ben birazdan ise gideceğim insallah aksama girerim . Eki Görüntüle 1102360
“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”
Teşekkür ederim canım .. Insallah uslu bir bebiş olur birazcık da yaramaz olursa napalim .. Hoş gelmiş Sefa gelmiş 😊😊😊🙏🙏🙏kız zaten akşamları yapmıyomusunuz bu işleri,çaktırmadan eşine havale et,kolileme işlerini onlar daha iyi yaparyürüyüş için tebriks ben bugün yürüyemeyeceğim galiba,akşam evi temizlemem lazım,öğlen de çıkamadım
oooh maşallahannen de gelir yardım ederse harika olur,tadını çıkar,inşallah bebeğin uslu olur,gaz falan olmaz da rahat edersin canım
evet filizim..yavaş yavaşşcanım toplanmaya başlamışsın canım mangal sefan iyiymiş zaten oraları toplucam diye vermişsindir
ben de bişey yok kuzum makbuş kolonoscopi çekildi neyse bişey yok çok şükürSersumcan
😔 geçmiş olsun canım benim .. Ilk saglık sonra diyet 💖
kız zaten akşamları yapmıyomusunuz bu işleri,çaktırmadan eşine havale et,kolileme işlerini onlar daha iyi yaparyürüyüş için tebriks ben bugün yürüyemeyeceğim galiba,akşam evi temizlemem lazım,öğlen de çıkamadım
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?