maşallah canım ya kızımız kocaman olmuş. Ben tene değen her şeyin bebeğe geçtiğini okumuştum o nedenle karnıma sadece zeytin yağı sürüyordum. ten nemli olursa z.yağını daha iyi emiyormuş öyle de oluyordu canım. içinde ne idüğü belli olmayan şeylere dikkat kaneelcim. annemle de allah kavuştursun inşallah
slm canım. ben de baştan beridir senin oğlun olcakmış gibi hissettim sağlıkla al kucağına canım sende.
8 km yürüyüş yapıldı kızlaaaarrr
özlem canım iyi akşamlar...
sabırsızlıkla bekliyom
4 küçük kase pudink yaptım 2 tanesini kızım yedi..kızım ben sana aldım var diyorum dinlemiyor ..benimkileri bitiriyor çatlak
ne yedin kız o kadarsağol canım hee kutladık valla umarım perşebme tartıda da kutlama olur :18::18::18::18::18::18::18::18:
ohh güzelleşmişin gene filizim...
afiyet olsunn..
sana da afiyet olsun kuzumm
günaaaadın günaaaaydın sanki sabah programı yapıyorum
2-3 halka fındık ezmeli muz Türk kahvesi yanında keyiften de ödün yok görüyorsunuz
şimdide bitki çayı demledim 1 lt, onu içicem
2. öğün için planım yokakşama gelirim inşallah
sersumcum son zamanlar yürüyüşte istikrarlısın kaçmıyor gözümden bilesin
hoşgeldin canım..Günaydın Güzeller
Pazar öğleden sonra Izmir'e geldik kizlar nisan ayi yorucu üzücü zor bir ay oldu benim için şuan eve adapte olmak kolay olmadi cocuklarda öyle
Karatayi çoğu zaman birakmadim 1 ayda 5-6 kez 3 öğün beslendim genelde 2 öğün yaptım ogunlerim kacamakli oldugu günler oldu ister istemez hayırlısı ama hemen kilo almadım sanırım 1-2 kilo ödem ve yol yorgunlugunun etkileri oldu inşallah toparlarim en kisa zamanda; ))
heralde..delüü yaa9seninkiler tatlı geliyo kuzuya herhalde
sağol canım klasik dip boyası canım esas güzelleşme nasipse ağustosta dedi kuaförüm saçımı dinlendiriyom şu an biraz daha uzasın daha güzel olcek
selam kızlar
kahvaltım=2 yumurta+peynir+zeytin+çok az fındık yarım tb. ekmeği+yeşilçay
öğlen =seramik tavada tavuk kanat +domates salatalık+maydanoz
1 fincan neskafe+2 bisküi
akşam= kepekli makarna fesleğen soslu yanında yoğurt +taze fasulye vardı çok az onuda kaşıklarım belki
bugünde dışardaydım işlerimi hallettim
evimide temizledim baya bi enerji harcadım bu arada soğan suyuna devam ediyorum kızlar ama yazmayı unutuyorum şimdi aklıma geldi iltihabı söküyor herhalde daha önce yoktu kaşıntı başladı çok değil ama belki böle temizliyo rahim bölgesini bide kilo verdirirse çok iyi olacak tabiii alıştımda nasıl içiyon öle diyolar yüzüm bile ekşimiyo
canım bilgisayar açık kalmış ben çıkmıştım görmemişimözlem canım iyi akşamlar...[/FONT][/SIZE][/COLOR]
hadi geçmiş olsun..haketmişin tatlıyı boşver..
aynen katılmaktayım canımözlemcim onlar sağlıklı tatlı bir şey olmaz afiyet olsun... beyaz zehir almayalım da gerisi kolay
[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
bende şu kolonoskopiden beri bi halsizlik bi uyku hali anlamadım gitti aldığım ilaçlar yapıyor galiba bu hafta spor da diyette yalan oldu zorla 1 kilo verdim eminim geri aldım yarın tartı iki tokat atar bana zatenakşam
dukan krepi üstüne iskender
1/2 şalgam suyu
bugün çok halsizim..moralim de bozuk..yürüyüş yapamadım
Günaydın Güzeller
Pazar öğleden sonra Izmir'e geldik kizlar nisan ayi yorucu üzücü zor bir ay oldu benim için şuan eve adapte olmak kolay olmadi cocuklarda öyle
Karatayi çoğu zaman birakmadim 1 ayda 5-6 kez 3 öğün beslendim genelde 2 öğün yaptım ogunlerim kacamakli oldugu günler oldu ister istemez hayırlısı ama hemen kilo almadım sanırım 1-2 kilo ödem ve yol yorgunlugunun etkileri oldu inşallah toparlarim en kisa zamanda; ))
iyi akşamlar hanımlar..
kahvaltı 08.30
2 yumurtadan peynirli tereyağlı omlet
1 kk kaşar
5 ceviz,1 kuru incir,az kaymak
yarım bardak okul sütü
ara 15.30
1 kase yoğurt,içine 10 badem
akşam 19.30
1 tabak salata
3 minik köfte
spor;1.5 saat tempolu yürüdüm,dakikada 120 adım
çok geçmiş olsun canımteyzoşlar bebişim hastaydı 2 gündür moralim bozuk ama maşallah şimdi daha iyi.
sabah 1 kase nesfit
ara 1 muz
akşam 1 kase çorba,yarım tabak makarna ve bol salata yedim
1 lt yakın karbonatlı su içtim
olabilir canım..sağlık olsun takma kafana..bende şu kolonoskopiden beri bi halsizlik bi uyku hali anlamadım gitti aldığım ilaçlar yapıyor galiba bu hafta spor da diyette yalan oldu zorla 1 kilo verdim eminim geri aldım yarın tartı iki tokat atar bana zaten
moralini bozan şey düzelir inşallah en kısa zamanda canım
teyzoşlar bebişim hastaydı 2 gündür moralim bozuk ama maşallah şimdi daha iyi.
sabah 1 kase nesfit
ara 1 muz
akşam 1 kase çorba,yarım tabak makarna ve bol salata yedim
1 lt yakın karbonatlı su içtim
yaaaa sanki bende faydası olmıcak gibi 3 haftadır yerimde sayıyom bu soğan beni dengede tutuyo heralde
sana da afiyet olsun cicim..kahvenin yanında da bişeyler yemek lazım..di mi yanee
sağol canım inşallah böyle devam ederim..
hoşgeldin canım..çok üzücü bir zaman dilimi geçirdiniz..yine iyi dayanmışsın..sen halledersin o 1-2 kiloyu..onlar sana banamısın demez
heralde..delüü yaa
ben de batıya dönünce güzelleşicem inşallah...hele bi de zayıflarsam
yarasın inşallah filizim.. bence içmemiz çok iyi oldu ..ben de devam ediyorsun..faydası var zararı yok..3-4 gün ara vermiştim p.tesi gene başladım..
5. 6. günde belli oluyor kilo farkı bakalım sen de ne olacak
canım bilgisayar açık kalmış ben çıkmıştım görmemişim
aynen katılmaktayım canım
Güleryüz hoş geldin canım
filiz saçını güle güle kullan canım
afiyet olsun canım yürüyüş içiniyi akşamlar hanımlar..
kahvaltı 08.30
2 yumurtadan peynirli tereyağlı omlet
1 kk kaşar
5 ceviz,1 kuru incir,az kaymak
yarım bardak okul sütü
ara 15.30
1 kase yoğurt,içine 10 badem
akşam 19.30
1 tabak salata
3 minik köfte
spor;1.5 saat tempolu yürüdüm,dakikada 120 adım
yaaaa sanki bende faydası olmıcak gibi 3 haftadır yerimde sayıyom bu soğan beni dengede tutuyo heraldegerçi tartılmadım hafifleme yok gibi ama yinede devam edicem
sersumcum desene batıda dağıtacaksın ortalığı
canın sıkılmış ama her şey yoluna girer canım yeterki sen kendini üzme
:
olur olur bende de ilk başta olmadı sanmıştım..bir anda indi..
heee angaranın bağlarını söyleyerek dağıtıcam ortalığı
inşallah canım..inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?