Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın Güzeller
Pazar öğleden sonra Izmir'e geldik kizlar nisan ayi yorucu üzücü zor bir ay oldu benim için şuan eve adapte olmak kolay olmadi cocuklarda öyle
Karatayi çoğu zaman birakmadim 1 ayda 5-6 kez 3 öğün beslendim genelde 2 öğün yaptım ogunlerim kacamakli oldugu günler oldu ister istemez hayırlısı ama hemen kilo almadım sanırım 1-2 kilo ödem ve yol yorgunlugunun etkileri oldu inşallah toparlarim en kisa zamanda; ))

Sabah kahvaltim 09 : 45 bitti
2lop köy yumurtasi
Marul ve maydonoz
5-6 siyah zeytin
1 büyük dilim peynir
2 küçük domates
1 bardak çay

Akşam misafitlikte olcaz akşam yemeği 19:00-20:00 arasi olacak karataya uygun beslencem inşallah

amin canım inşallah

sabırsızlıkla bekliyom

4 küçük kase pudink yaptım 2 tanesini kızım yedi..kızım ben sana aldım var diyorum dinlemiyor..benimkileri bitiriyor çatlak
9seninkiler tatlı geliyo kuzuya herhalde
sağol canım hee kutladık valla umarım perşebme tartıda da kutlama olur :18::18::18::18::18::18::18::18:
ne yedin kız o kadar
ohh güzelleşmişin gene filizim...
afiyet olsunn..

sana da afiyet olsun kuzumm

sağol canım klasik dip boyası canım esas güzelleşme nasipse ağustosta dedi kuaförüm saçımı dinlendiriyom şu an biraz daha uzasın daha güzel olcek

selam kızlar
kahvaltım=2 yumurta+peynir+zeytin+çok az fındık yarım tb. ekmeği+yeşilçay
öğlen =seramik tavada tavuk kanat +domates salatalık+maydanoz
1 fincan neskafe+2 bisküi
akşam= kepekli makarna fesleğen soslu yanında yoğurt +taze fasulye vardı çok az onuda kaşıklarım belki
bugünde dışardaydım işlerimi hallettim
evimide temizledim baya bi enerji harcadım bu arada soğan suyuna devam ediyorum kızlar ama yazmayı unutuyorum şimdi aklıma geldi iltihabı söküyor herhalde daha önce yoktu kaşıntı başladı çok değil ama belki böle temizliyo rahim bölgesini bide kilo verdirirse çok iyi olacak tabiii alıştımda nasıl içiyon öle diyolar yüzüm bile ekşimiyo

sana da afiyet olsun cicim..kahvenin yanında da bişeyler yemek lazım..di mi yanee

sağol canım inşallah böyle devam ederim..

hoşgeldin canım..çok üzücü bir zaman dilimi geçirdiniz..yine iyi dayanmışsın..sen halledersin o 1-2 kiloyu..onlar sana banamısın demez
9seninkiler tatlı geliyo kuzuya herhalde

sağol canım klasik dip boyası canım esas güzelleşme nasipse ağustosta dedi kuaförüm saçımı dinlendiriyom şu an biraz daha uzasın daha güzel olcek
heralde..delüü yaa

ben de batıya dönünce güzelleşicem inşallah...hele bi de zayıflarsam

yarasın inşallah filizim.. bence içmemiz çok iyi oldu ..ben de devam ediyorsun..faydası var zararı yok..3-4 gün ara vermiştim p.tesi gene başladım..
5. 6. günde belli oluyor kilo farkı bakalım sen de ne olacak

bugün pro günüm ama bozuldu..öğlen patlıcanlı kebap vardı etleri azdı..doymadım tabii patlıcanlarından da yedim..1 dilim de yeşil elma..:26:

sabah

dukan krepi arası peynir
çayy

öğlen

fırında sebzeli kebap

eve gelince 2 tavuk kanat 2 köfte 1 kase süzme yoğurt

akşamı daha düşünmedim

özlem canım iyi akşamlar...[/FONT][/SIZE][/COLOR]
canım bilgisayar açık kalmış ben çıkmıştım görmemişim
hadi geçmiş olsun..haketmişin tatlıyı boşver..

özlemcim onlar sağlıklı tatlı bir şey olmaz afiyet olsun... beyaz zehir almayalım da gerisi kolay
[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
aynen katılmaktayım canım
Güleryüz hoş geldin canım
filiz saçını güle güle kullan canım

sabah: 1 dilim çavdar ekmek 1 tk lıght labne 1 yumurta domates salatalık maydanoz

ara: 7-8 yeşil erik

öğlen: 3 köfte 1 kepçe sebze çorbası 1 dilim çavdar ekmek semizotu salatası 100 gr yoğurt

ara:3 kuru kayısı 1 avuç kuru üzüm 1 bardak süt

akşam: 1 kase sebze çorbası domates salatalık 1 dilim çavdar ekmek

ara:1 elma 2 incir bir biskrem 10-15 kuruyemiş noluyo bana yaa sürekli bişler yiyesim var regl yaklaştı ondan galiba :26:

iyi akşamlar hanımlar..
kahvaltı 08.30
2 yumurtadan peynirli tereyağlı omlet
1 kk kaşar
5 ceviz,1 kuru incir,az kaymak
yarım bardak okul sütü

ara 15.30
1 kase yoğurt,içine 10 badem

akşam 19.30
1 tabak salata
3 minik köfte
spor;1.5 saat tempolu yürüdüm,dakikada 120 adım

akşam

dukan krepi üstüne iskender
1/2 şalgam suyu

bugün çok halsizim..moralim de bozuk..yürüyüş yapamadım

akşam

dukan krepi üstüne iskender
1/2 şalgam suyu

bugün çok halsizim..moralim de bozuk..yürüyüş yapamadım
bende şu kolonoskopiden beri bi halsizlik bi uyku hali anlamadım gitti aldığım ilaçlar yapıyor galiba bu hafta spor da diyette yalan oldu zorla 1 kilo verdim eminim geri aldım yarın tartı iki tokat atar bana zaten

moralini bozan şey düzelir inşallah en kısa zamanda canım

hoşgeldin canım , geçmiş olsun ,üzüntülerinin inşallah, devamı gelmesin. Allah yardımcınız olsun. sersumun dediği gibi bencede ne ki 1-2 kilo sen halledersin

:46: yürüyüş için... ayrıca dengeleme gayet başarılı cuma inşallah en cok senin yüzün gülecek

makbulecim artık az kaldı ya vereceğin kig o nedenle o kaçamaklar dicem ama neki o kadar canım rahat ol bişey olmaz inşallah.bahardanda olabilir o yorgunluk

saat 11 de komşum kahveye çağırdı kızlar; cocuklarla gittim ama 1 dilim peynir ve 2 yk lor tedim 2-3 dilim de domates ucuz atlattım o kahvaltı masasını yani

saat 2 de 2. öğün
biber kurutması haşlanmış
2 kase yoğurt
5 yk nohutlu b.pilav

18:30 okuldan gelince
çoban salata
3 yk pilav
2 yk nohur yemeği
1 ısırık poğaça

bu günün özeti böyle hanımlar, spor yok

ben kaçar yarın az yiyim baride cumaya baskülde az çıkım ne zaman böyle desem hep perşembeleri abartırım
hayırlısı artık önce sağlık hanımlar...

Son düzenleme:
teyzoşlar bebişim hastaydı 2 gündür moralim bozuk ama maşallah şimdi daha iyi.
sabah 1 kase nesfit
ara 1 muz
akşam 1 kase çorba,yarım tabak makarna ve bol salata yedim
1 lt yakın karbonatlı su içtim

sabah 1 kase nesfit
ara 1 muz
çok geçmiş olsun canım

olabilir canım..sağlık olsun takma kafana..

inşallah

sabah 1 kase nesfit
ara 1 muz

geçmiş olsun kuzuya canım..

yaaaa sanki bende faydası olmıcak gibi 3 haftadır yerimde sayıyom bu soğan beni dengede tutuyo heraldegerçi tartılmadım hafifleme yok gibi ama yinede devam edicem
sersumcum desene batıda dağıtacaksın ortalığı
canın sıkılmış ama her şey yoluna girer canım yeterki sen kendini üzme
canım bilgisayar açık kalmış ben çıkmıştım görmemişim

aynen katılmaktayım canım
Güleryüz hoş geldin canım
filiz saçını güle güle kullan canım

afiyet olsun canım yürüyüş için
saçlarım içinde sağol canım

olur olur bende de ilk başta olmadı sanmıştım..bir anda indi..

heee angaranın bağlarını söyleyerek dağıtıcam ortalığı

inşallah canım..inşallah

bugün ilginç bişey oldu kızlar
okuldan gelirken kızımla her zaman gördüğüm yani oda çocuğunu alıyodu ama bayadır gelmiyodu eşi geliyodu bu sefer gelmiş beni görünce çok şaşırdı sen hastamısın diyet mi yapıyon dedi bende diyet yapıyom dedim hastayım dicek halim yokyakadın bi iltifat etti bi yerden yere vurdu ben takmadım ayyy çok zayıflamışsın daha fazla verme çok bitkin düşmüşsün yüzün sararmış hasta gibi duruyon dedi artık beni siz düşününayy iltifatmı ediyon darbe vuruyon belli deyil şaştım kadına kendiside 100 kiloyu geçiktir benden uzun ve tombul diyeceğimiz tarz biri bende dedimki yooo dedim herşeyi yiyorum gayet sağlıklı besleniyorum( bi bilse kurabiyeler,kekler götürüyoz ) biz herşeyi yiyoz ama sağlıklı yiyoz tabi işte böyle bişey yaşadım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…