Hocamızın kitabından Eki Görüntüle 1102753
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
canım toplanmaya başlamışsın canım mangal sefan iyiymiş zaten oraları toplucam diye vermişsindir
Makbulecim sevindim bişey çıkmamış boşver iyi olmuş kutlamışsın olcak o kadar
sersumum kaneelim nasılsınız canlarım
kaneelcim maşallah göbüş büyümüşbenimki de büyüdü biraz biz de 12 haftalıkken dr a gittiğimizde erkeğe benziyo demişti cinsiyeti için,haftaya gittiğimizde kesinleşir artık kız mı erkek mi şimdiden liste yapman iyi olmuş,ben de yapıyorum bi yandan.zamanı geldiğinde kolaylık sağlayacak bize.hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza bi alsak
ohh güzelleşmişin gene filizim...dün giremedim kızlar çarşıdaydım dip boyamı yaptırdım
dünkü kahvaltım= yufka içinde yumurta peynir o şekil yedim +yeşil çay
öğlen= 1 büyük bardak ayran
yemek saatim geçmişti bende ayran içtim
akşam=kısır +şalgam suyu
bugüne gelelim okulda kermes varmış oraya gittim geldim
kahvaltım= peynir+zeytin+1 yumurta+ fıdık+ yeşilçay
öğlen=artan kısır+çay+artan haşhaşlı çörek diyet işi
akşam =taze fasulye +yoğurt
uyanınca:3 kuru kayısı
sabah : 1 dilim çavdar ekmek 1 yumurta 1 tk lıght labne 1 bardak lıght kefir maydonoz domates salatalık
ara:7-8 yeşil erik
öğlen: 90 gr tavuk sote 1 çb yoğurt 1 dilim çavdar ekmek semizotu maydanoz
ara: 1 kivi 3 kuru kayısı
akşam: 200 gr zeytinyağlı enginar 100 gr yoğurt semizotu 1 dilim çavdar ekmek
ara: 1 elma
Geçmişe bakmaya fırsat kalmadı. Eşim geliyormuş. Sofra hazırlayayım.
Sersum, koliler çıkmış yine. Allah kolaylık versin. İnşallah ne iyiolmuş buraya gelmemiz dersiniz sonunda.
:
selam canım...
ben kız diyom bakalım...hehehe...ama çin takvimin de erkektii..sözümü geri aldım.. inşallah kavuçacaksınız sağlıkla ve kilocukları da burada vericeksiniz inşallah
Merhaba kızlar .. Ben geldimmm
Misafirler gitti
Çok gezdik , tozduk , tatil bitti .. 3 ay sonra yine bir tatil planımız var hadi hayırlısı ..
Bildiğiniz gibi beviş kız oluyor .. Onun için birşeyler aldım pembiş pembiş .. Alacaklarımın da listesini yaptım. Göbek de bebecik de maaşallah büyüdü ve ben calışmaya devam ediyorum son 2,5 ay sonra yaklaşık 5 ay ohh rahat ( dogum olcek , bebis gelcek insallah ) annem de pasaport islerinize uğraşıyor o da gelecek .. Keyfim tıkır yani ..
Ee sizler nasilsiniz ??
Kilolar gitmiş .. Harikasınızzzz ..
Dogum yapar yapmaz .. Can Karataya devam ������
Bu da benim göbişim ..
Henuz yırtılma çatlama yok bol bol kremliyorum , yagliyorum ( hindistancevizi yağı , kakao yağı içeren karışımım var ) ve özel kremlerimi var mexico dan aldım 3 sise 3 dolar di tanesi burada aynı krem 27 Euro yani biraz cebi düşünmek de lazım .. Neyse öpüldünüz kızlar ben birazdan ise gideceğim insallah aksama girerim . Eki Görüntüle 1102360
“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”
sersumum kaneelim nasılsınız canlarım
kaneelcim maşallah göbüş büyümüşbenimki de büyüdü biraz biz de 12 haftalıkken dr a gittiğimizde erkeğe benziyo demişti cinsiyeti için,haftaya gittiğimizde kesinleşir artık kız mı erkek mi şimdiden liste yapman iyi olmuş,ben de yapıyorum bi yandan.zamanı geldiğinde kolaylık sağlayacak bize.hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza bi alsak
bakalım artık,haftaya salı gününe belli olur sersumum:112::112:
amin canım inşallah
hadi geçmiş olsun..iyi akşamlar kızlar..zor bi gün oldu,öğleden sonra da regl oldummenü bildirip çay eşliğinde eyvah eyvah izlicem ev için halim yok
kahvaltım 08.30 da bitti
2 haşlama yumurtalı kıvırcık salatası
1 kk kaşar,2 kaşık yoğurt
2 günkurusu,1 incir,kaymak
3 zeytin,5 ceviz
ara 14.30 da
1 kase yoğurdun içine 1 avuç badem,2 günkurusu,1 incir,tarçın
akşam 19.30 da bitti
balık ızgara,salata,1 kk tahin helva
tatlı ihtiyacım tavan yapmış anlaşılan:26lsun bu kadarı da bişey görüşürüz kızlar
8 km yürüyüş yapıldı kızlaaaarrr
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?