Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

4 küçük kase pudink yaptım 2 tanesini kızım yedi..kızım ben sana aldım var diyorum dinlemiyor..benimkileri bitiriyor çatlak

Hocamızın kitabından

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

sersumum kaneelim nasılsınız canlarım
kaneelcim maşallah göbüş büyümüşbenimki de büyüdü birazbiz de 12 haftalıkken dr a gittiğimizde erkeğe benziyo demişti cinsiyeti için,haftaya gittiğimizde kesinleşir artık kız mı erkek mişimdiden liste yapman iyi olmuş,ben de yapıyorum bi yandan.zamanı geldiğinde kolaylık sağlayacak bize.hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza bi alsak

canım toplanmaya başlamışsın canım mangal sefan iyiymiş zaten oraları toplucam diye vermişsindir

Makbulecim sevindim bişey çıkmamış boşver iyi olmuş kutlamışsın olcak o kadar

sağol canım hee kutladık valla umarım perşebme tartıda da kutlama olur :18::18::18::18::18::18::18::18:

selam canım...

ben kız diyom bakalım...hehehe...ama çin takvimin de erkektii..sözümü geri aldım..inşallah kavuçacaksınız sağlıkla ve kilocukları da burada vericeksiniz inşallah

Son düzenleme:
uyanınca:3 kuru kayısı
sabah : 1 dilim çavdar ekmek 1 yumurta 1 tk lıght labne 1 bardak lıght kefir maydonoz domates salatalık

ara:7-8 yeşil erik

öğlen: 90 gr tavuk sote 1 çb yoğurt 1 dilim çavdar ekmek semizotu maydanoz

ara: 1 kivi 3 kuru kayısı

akşam: 200 gr zeytinyağlı enginar 100 gr yoğurt semizotu 1 dilim çavdar ekmek

ara: 1 elma

ohh güzelleşmişin gene filizim...
afiyet olsunn..

sana da afiyet olsun kuzumm

ayy ben bugün sürekli bişeyler yemek istiyorum..hep açım yaw...

az önce de 2 kaşık karnıbahar kısırı 2 kaşık süzme yoğurt yedim...noluyo beyaaa

Selam hatunlar,

Önce menülerimi yazayım, sonra geçmişe bakarım.

Dün
Sabah 2 yumurta, bol peynir, domates, badem vs. ile karatay kahvaltısı
Akşam 1 tabak kıymalı semizotu, 1 tabak mercimek çorbası
Öğleden sonra acıkınca 1 fincan sütlü Türk kahvesi içtim.

Bugün
Sabah 1 muz ve peynir vs ile karatay kahvaltısı yaptım.
Öğlen arkadaşım vardı. Hiçbir şey yemedim. Sadece çay-kahve içtim. Kendi evimde olunca ısrar sorunu olmadı:)
Akşam da tavuk sote ve öğlen gözümün kaldığı kısırdan yemeye niyetliyim.

Dün de, bugün de 4er km. yürüdüm.
2 öğün planım şimdilik başarılı gidiyor.

Yarın da öğlen bir arkadaşımla yemeğe çıkıcaz. Sabah kahvaltı etmeyip öğle-akşam yemeyi düşünüyorum. Napıcamı şaşırdım artık!

Cumaya 73 görmek istiyoruuuuum.

Geçmişe bakmaya fırsat kalmadı. Eşim geliyormuş. Sofra hazırlayayım.

Makbule, ne sorun vardı okuyamadım ama önemli olan sonucun iyi olması. Geçmiş olsun canım.

Sersum, koliler çıkmış yine. Allah kolaylık versin. İnşallah ne iyiolmuş buraya gelmemiz dersiniz sonunda.

Kaneel o ne güzel bir göbüş öyle... Maşallah size

akşam

mücver
1 dukan krepi arası peynir
4-5 yeşil zeytinözlemişim napiim..
peynir
yoğurt
çayyy

bizimkilere hamur kızarttım 1 ısırıkta ondan aldım

selam canım...

ben kız diyom bakalım...hehehe...ama çin takvimin de erkektii..sözümü geri aldım..inşallah kavuçacaksınız sağlıkla ve kilocukları da burada vericeksiniz inşallah

bakalım artık,haftaya salı gününe belli olur sersumum:112::112:
amin canım inşallah

iyi akşamlar kızlar..zor bi gün oldu,öğleden sonra da regl oldummenü bildirip çay eşliğinde eyvah eyvah izlicemev için halim yok

kahvaltım 08.30 da bitti
2 haşlama yumurtalı kıvırcık salatası
1 kk kaşar,2 kaşık yoğurt
2 günkurusu,1 incir,kaymak
3 zeytin,5 ceviz

ara 14.30 da
1 kase yoğurdun içine 1 avuç badem,2 günkurusu,1 incir,tarçın

akşam 19.30 da bitti
balık ızgara,salata,1 kk tahin helva
tatlı ihtiyacım tavan yapmış anlaşılan:26lsun bu kadarı da bişeygörüşürüz kızlar

maşallah canım ya kızımız kocaman olmuş. Ben tene değen her şeyin bebeğe geçtiğini okumuştum o nedenle karnıma sadece zeytin yağı sürüyordum. ten nemli olursa z.yağını daha iyi emiyormuş öyle de oluyordu canım. içinde ne idüğü belli olmayan şeylere dikkat kaneelcim. annemle de allah kavuştursun inşallah

slm canım. ben de baştan beridir senin oğlun olcakmış gibi hissettim sağlıkla al kucağına canım sende.

8 km yürüyüş yapıldı kızlaaaarrr

özlem canım iyi akşamlar...

Son düzenleme:
bakalım artık,haftaya salı gününe belli olur sersumum:112::112:
amin canım inşallah
sabırsızlıkla bekliyom
hadi geçmiş olsun..haketmişin tatlıyı boşver..
8 km yürüyüş yapıldı kızlaaaarrr

..

günaaaadın günaaaaydın sanki sabah programı yapıyorum

kahvaltım

3-4 yk pilav nohut karışı
3-4 çatal tulum peyniri
salatalık
domates
yeşil biber
omlet
5 zeytin

2-3 halka fındık ezmeli muz Türk kahvesi yanında keyiften de ödün yok görüyorsunuz

şimdide bitki çayı demledim 1 lt, onu içicem
2. öğün için planım yok akşama gelirim inşallah

sersumcum son zamanlar yürüyüşte istikrarlısın kaçmıyor gözümden bilesin

özlemcim onlar sağlıklı tatlı bir şey olmaz afiyet olsun... beyaz zehir almayalım da gerisi kolay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…