Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tamamen kıskançlıktan canım..delii inandın mı sende..
yakışır arkadaşıma

iyi geceler kızlarrrrrrrrr

iyi geceler canım

herkese iyi geceler..yarın öğlenciyim..sabaha buradayım..kahvaltıda buluşuruz..

Eki Görüntüle 1105490

günaydınn günaydınn...güzel bir güne uyanalım, güzel şeyler düşünelim ,güzel şeyler olsun inşallah

soğan suyum kaynıyo..onun soğumasını bekliycem sonra da kahvaltımı yapıcam..eşim bugün sulu yemek istedi..yani PS günü yapıcam mecburen..

kahvaltımda

omlet
dukan krepi
peynir
domates salata
süzme yoğurt

olacak arzedeyim efemtabiisi bir de çayyy

Boşver canım, o çekemediğinden öyle demiştir hiç takılma

Afiyet olsun canım

ender saraç alkali suyu anlatıyor melekte..:13::13:

Ben de dün eczaneden İngiliz karbonatı aldım bugün ona başladım canım, 1 lt ye 1 çay kaşığı, ender Saraç da onu tavsiye etti bakalım nasıl etki yapacak, tabii kaçamağı kesmessem hiç Bişey etkilemeyecek beni, bu hafta da tatlı krizim tuttu

Günaydınlar hepinize

Sabah alkali suyumu içtim, birkaç gündür gelemedim, kaçamaklardan

Bu sabah leslie de yaptım 3 mil

Kahvaltı yapmadım saat 1 de arkadaşıma gidicem, orada yerim artık :18:

Makbulecim im sana da geçmiş olsun canım, Bişey çıkmamış Allah tan

ingiliz karbonatı da neymiş beedene bakalım canım..fark var mı bizimkinden barii
inşallah işe yarar

Günaydınlar hepinize

Sabah alkali suyumu içtim, birkaç gündür gelemedim, kaçamaklardan

Bu sabah leslie de yaptım 3 mil

Kahvaltı yapmadım saat 1 de arkadaşıma gidicem, orada yerim artık :18:

:

evi süpürdüm sildim..

taze fasulyemi pişirdim ıspanağımı temizledim pişirdim..e daha ne olsun..yarın nöbetçiyim..herşey tamam..c.tesi temizlik derdi de yok..rahtım yanii

saat 12 de de işe gidicem..

şimdi de 1 maden suyuender saraç her gün mutlaka için dedi..ben zaten çok severim ve yürüyüş sonrası mutlaka içerim..
ama hep aynı maden suyunu içmeyin değiştirin dedi

merhaba kizlar ..
nasilsiniz .. ?
ben bu aralar yine yogun yorgun calisiyorum .. suan diyorum ki calisabildigim kadar calisayim sonra zaten calisamayacagim .. ya sabir son 2,5 ay ..

hamilelik iyi gidiyor .. her gun birazdik daha buyuyor gobis .. ee olcak o kadar tabiki ve ben cok cabuk acikiyorum.. bu normal mi ? tecrubeli arkadaslar ? naapmaliyim ?? acikinca yemelimiyim ??

şimdi de 1 maden suyuender saraç her gün mutlaka için dedi..ben zaten çok severim ve yürüyüş sonrası mutlaka içerim..

bende izledim canim ,,, melek te idi .. bende yaptigi onerdigi herseyi not ettim .. ben her gun bir maden suyu iciyorum .. belki onun da etkisi var wc problemi yasamadim hamilelik suresince ve insallah bu boyle gider..

yulaf ile yaptigi keci boynuzlu musliye baktim ben de keciboynuzu tozunu sabah kahvaltimda yedigim musliye ekleyecegim .. bol kalsiyum kaynagi ..

evi süpürdüm sildim..

taze fasulyemi pişirdim ıspanağımı temizledim pişirdim..e daha ne olsun..yarın nöbetçiyim..herşey tamam..c.tesi temizlik derdi de yok..rahtım yanii

saat 12 de de işe gidicem..

maasallah canim .. cok bi hamaratsin .. bende evi sildim supurdum .. yemek yapmadim .. kocisim yapma dinlen dedi .. bende biraz hamisligin sefasini suruyorum .. ama yinede durmadim .. bir suru utu yaptim .. yatak carsaflari yastik kiliflarina varincaya kadar utuledim ..

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Teşekkür ederiz canimmm 😘😘😘😘

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

amin canım inşallah

Benim olay çok komik oldu ..
Biz herzaman sağlıklı biz kız bebis istedik ..

12 haftalık ultrason da kordon bağını pipi sanmiştim doktor buyuk bir hisimla hayır hayır demişti ama söylememişti ..

16 haftalık ultrason sonrası cinsiyeti öğrendik :
Onun hikayesi de bambaşka :
Doktor sordu ne hissediyorsun ?
Dedim ki herkes erkek dedi bende erkek hissediyorum dedim ama yediklerime bakılırsa kız gibi de duruyor dedim. Ama galiba erkek dedim.
Doktor dediki ben burada hic pipi görmüyorum dedi yani dedim kız mı evet dedi bir kız cok ağladım cok sevindik .. Bize bebeğin DVD sinı hediye etti .. Orada kız diyince doktor benim çığlığımı kaydetmiş .. Sonuc olarak insallah bir kızımız olacak ., önemli olan kız erkek olması degil sağlıklı bir sekilde dünyaya gelebilmesi .. Allah tüm isteyen çiftlere nasip etsin tarifi imkansız bir duygu .. 💖💖

sağol canım çok şükür

allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin tatlım

tamamen kıskançlıktan canım..delii inandın mı sende..

iyi geceler canım
bugünde gördüm kadını öyle bakıyodu bide burnu havadaki sormayın gitsin baktımda baya kilolu
bencede canım bende duydum karbonatı
bende izledim sersumum önce çok içerdim yine başlayayım bari
karbonatı bi denicem ben normal suyu zor içiyom zaten
şu an soğan suyumu içmekle meşgulüm

yarım kilo artıdayım bu hafta çok sıkı başladım kaçamka falan yok

uyanınca:3 kuru kayısı

sabah: 40 gr nesfit çikolatalı 100 gr süt

ara:yok

öğlen:2 yumurta 1 kk beyaz peynir 5 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği domates salatalık

ara: 1 şeftali 5 yenidünya

akşam: 200 gr patlıcan yemeği 1 dilim çavdar ekmeği 100 gr yoğurt semizotu salatası

ara: 3 kuru kayısı 1 elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…