- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
tamamen kıskançlıktan canım.bugün ilginç bişey oldu kızlar
okuldan gelirken kızımla her zaman gördüğüm yani oda çocuğunu alıyodu ama bayadır gelmiyodu eşi geliyodu bu sefer gelmiş beni görünce çok şaşırdı sen hastamısın diyet mi yapıyon dedi bende diyet yapıyom dedim hastayım dicek halim yokyakadın bi iltifat etti bi yerden yere vurdu ben takmadım ayyy çok zayıflamışsın daha fazla verme çok bitkin düşmüşsün yüzün sararmış hasta gibi duruyon dedi artık beni siz düşünün ayy iltifatmı ediyon darbe vuruyon belli deyil şaştım kadına kendiside 100 kiloyu geçiktir benden uzun ve tombul diyeceğimiz tarz biri bende dedimki yooo dedim herşeyi yiyorum gayet sağlıklı besleniyorum( bi bilse kurabiyeler,kekler götürüyoz ) biz herşeyi yiyoz ama sağlıklı yiyoz tabi işte böyle bişey yaşadım bugün
yakışır arkadaşıma
iyi geceler kızlarrrrrrrrr
bugün ilginç bişey oldu kızlar
okuldan gelirken kızımla her zaman gördüğüm yani oda çocuğunu alıyodu ama bayadır gelmiyodu eşi geliyodu bu sefer gelmiş beni görünce çok şaşırdı sen hastamısın diyet mi yapıyon dedi bende diyet yapıyom dedim hastayım dicek halim yokyakadın bi iltifat etti bi yerden yere vurdu ben takmadım ayyy çok zayıflamışsın daha fazla verme çok bitkin düşmüşsün yüzün sararmış hasta gibi duruyon dedi artık beni siz düşünün ayy iltifatmı ediyon darbe vuruyon belli deyil şaştım kadına kendiside 100 kiloyu geçiktir benden uzun ve tombul diyeceğimiz tarz biri bende dedimki yooo dedim herşeyi yiyorum gayet sağlıklı besleniyorum( bi bilse kurabiyeler,kekler götürüyoz ) biz herşeyi yiyoz ama sağlıklı yiyoz tabi işte böyle bişey yaşadım bugün
Eki Görüntüle 1105490
günaydınn günaydınn...güzel bir güne uyanalım, güzel şeyler düşünelim ,güzel şeyler olsun inşallah
soğan suyum kaynıyo..onun soğumasını bekliycem sonra da kahvaltımı yapıcam..eşim bugün sulu yemek istedi..yani PS günü yapıcam mecburen..
kahvaltımda
omlet
dukan krepi
peynir
domates salata
süzme yoğurt
olacak arzedeyim efemtabiisi bir de çayyy
ender saraç alkali suyu anlatıyor melekte..:13::13:
Ben de dün eczaneden İngiliz karbonatı aldım bugün ona başladım canım, 1 lt ye 1 çay kaşığı, ender Saraç da onu tavsiye etti bakalım nasıl etki yapacak, tabii kaçamağı kesmessem hiç Bişey etkilemeyecek beni, bu hafta da tatlı krizim tuttu
Günaydınlar hepinize
Sabah alkali suyumu içtim, birkaç gündür gelemedim, kaçamaklardan
Bu sabah leslie de yaptım 3 mil
Kahvaltı yapmadım saat 1 de arkadaşıma gidicem, orada yerim artık :18:
:
şimdi de 1 maden suyuender saraç her gün mutlaka için dedi. .ben zaten çok severim ve yürüyüş sonrası mutlaka içerim..
ama hep aynı maden suyunu içmeyin değiştirin dedi
evi süpürdüm sildim..
taze fasulyemi pişirdim ıspanağımı temizledim pişirdim..e daha ne olsun..yarın nöbetçiyim ..herşey tamam..c.tesi temizlik derdi de yok ..rahtım yanii
saat 12 de de işe gidicem..
maşallah canım ya kızımız kocaman olmuş. Ben tene değen her şeyin bebeğe geçtiğini okumuştum o nedenle karnıma sadece zeytin yağı sürüyordum. ten nemli olursa z.yağını daha iyi emiyormuş öyle de oluyordu canım. içinde ne idüğü belli olmayan şeylere dikkat kaneelcim. annemle de allah kavuştursun inşallah
Aynen canım bende doğal ürünler kullanmaya çalışıyorum .. Suana kadar bir çatlağım olmadı .. Önemli olan sürekli nemli tutmak .. Kolay esnemesini sağlamak .. Insallah başarılı olabilirim :)
slm canım. ben de baştan beridir senin oğlun olcakmış gibi hissettim sağlıkla al kucağına canım sende.
8 km yürüyüş yapıldı kızlaaaarrr
özlem canım iyi akşamlar...
Geçmişe bakmaya fırsat kalmadı. Eşim geliyormuş. Sofra hazırlayayım.
Makbule, ne sorun vardı okuyamadım ama önemli olan sonucun iyi olması. Geçmiş olsun canım.
Sersum, koliler çıkmış yine. Allah kolaylık versin. İnşallah ne iyiolmuş buraya gelmemiz dersiniz sonunda.
Kaneel o ne güzel bir göbüş
öyle... Maşallah size
amin canım inşallah
sağol canım çok şükürGünaydınlar hepinize
Sabah alkali suyumu içtim, birkaç gündür gelemedim, kaçamaklardan
Bu sabah leslie de yaptım 3 mil
Kahvaltı yapmadım saat 1 de arkadaşıma gidicem, orada yerim artık :18:
Makbulecim im sana da geçmiş olsun canım, Bişey çıkmamış Allah tan
allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin tatlımBenim olay çok komik oldu ..
Biz herzaman sağlıklı biz kız bebis istedik ..
12 haftalık ultrason da kordon bağını pipi sanmiştim doktor buyuk bir hisimla hayır hayır demişti ama söylememişti ..
16 haftalık ultrason sonrası cinsiyeti öğrendik :
Onun hikayesi de bambaşka :
Doktor sordu ne hissediyorsun ?
Dedim ki herkes erkek dedi bende erkek hissediyorum dedim ama yediklerime bakılırsa kız gibi de duruyor dedim. Ama galiba erkek dedim.
Doktor dediki ben burada hic pipi görmüyorum dedi yani dedim kız mı evet dedi bir kız cok ağladım cok sevindik .. Bize bebeğin DVD sinı hediye etti .. Orada kız diyince doktor benim çığlığımı kaydetmiş .. Sonuc olarak insallah bir kızımız olacak ., önemli olan kız erkek olması degil sağlıklı bir sekilde dünyaya gelebilmesi .. Allah tüm isteyen çiftlere nasip etsin tarifi imkansız bir duygu .. 💖💖
“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”
bugünde gördüm kadını öyle bakıyodu bide burnu havadaki sormayın gitsin baktımda baya kilolutamamen kıskançlıktan canım..delii inandın mı sende..
iyi geceler canım
bencede canımBoşver canım, o çekemediğinden öyle demiştir hiç takılma
Afiyet olsun canım
Ben de dün eczaneden İngiliz karbonatı aldım bugün ona başladım canım, 1 lt ye 1 çay kaşığı, ender Saraç da onu tavsiye etti bakalım nasıl etki yapacak, tabii kaçamağı kesmessem hiç Bişey etkilemeyecek beni, bu hafta da tatlı krizim tuttu
bende izledim sersumum önce çok içerdim yine başlayayım barişimdi de 1 maden suyuender saraç her gün mutlaka için dedi. .ben zaten çok severim ve yürüyüş sonrası mutlaka içerim..
ama hep aynı maden suyunu içmeyin değiştirin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?