- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
oh eline sağlık cicimevi süpürdüm sildim..
taze fasulyemi pişirdim ıspanağımı temizledim pişirdim..e daha ne olsun..yarın nöbetçiyim ..herşey tamam..c.tesi temizlik derdi de yok ..rahtım yanii
saat 12 de de işe gidicem..
kızın olacakmış canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahmerhaba kizlar ..
nasilsiniz .. ?
ben bu aralar yine yogun yorgun calisiyorum .. suan diyorum ki calisabildigim kadar calisayim sonra zaten calisamayacagim .. ya sabir son 2,5 ay ..
hamilelik iyi gidiyor .. her gun birazdik daha buyuyor gobis .. ee olcak o kadar tabiki ve ben cok cabuk acikiyorum.. bu normal mi ? tecrubeli arkadaslar ? naapmaliyim ?? acikinca yemelimiyim ??
bana da diyorlardı öylebugün ilginç bişey oldu kızlar
okuldan gelirken kızımla her zaman gördüğüm yani oda çocuğunu alıyodu ama bayadır gelmiyodu eşi geliyodu bu sefer gelmiş beni görünce çok şaşırdı sen hastamısın diyet mi yapıyon dedi bende diyet yapıyom dedim hastayım dicek halim yokyakadın bi iltifat etti bi yerden yere vurdu ben takmadım ayyy çok zayıflamışsın daha fazla verme çok bitkin düşmüşsün yüzün sararmış hasta gibi duruyon dedi artık beni siz düşünün ayy iltifatmı ediyon darbe vuruyon belli deyil şaştım kadına kendiside 100 kiloyu geçiktir benden uzun ve tombul diyeceğimiz tarz biri bende dedimki yooo dedim herşeyi yiyorum gayet sağlıklı besleniyorum( bi bilse kurabiyeler,kekler götürüyoz ) biz herşeyi yiyoz ama sağlıklı yiyoz tabi işte böyle bişey yaşadım bugün
yok canım,regl şişkinliği var,spor şişiriyor beni zaten,yürümeyi çok seviyorum,her zaman fırsat olmuyor,fırsatı bulunca da totunu çıkarana kadar yürüyorum46:yürüyüş için... ayrıca dengeleme gayet başarılı cuma inşallah en cok senin yüzün gülecek [/SIZE]
afiyet olsun canım yürüyüş için
saçlarım içinde sağol canım
Eki Görüntüle 1106561 Eki Görüntüle 1106564 Eki Görüntüle 1106565 Eki Görüntüle 1106566 Eki Görüntüle 1106567 dün ve bugünkü menülerim akşamı yiyince paylaşırım hanımlar :)
resimler iştah kabartıyorafiyet olsun canım
Âmin canım sagol 😌oh eline sağlık cicimyarın rahat edersin benim ev duruyo daha,evde 3 baaaayan olunca her yer saç kılı,hergün süpürürüm normalde ama bu hafta canım istemiyo nedense nasılsın canım moralim bozuk demişsin:26:
kızın olacakmış canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahbence karataya uy ki uzun süre acıkma, son aylarda iştah tavan yapar..oluruna bırakırsan 4-5 kilo alınıyo ona göre,ağırlaşmak da cabası acıkınca günkurusu ve süt gibi daha zararsız şeyler yersen iyi olur
bana da diyorlardı öylekıskançlıktan olduğuna emin olabilirsin
yok canım,regl şişkinliği var,spor şişiriyor beni zaten,yürümeyi çok seviyorum,her zaman fırsat olmuyor,fırsatı bulunca da totunu çıkarana kadar yürüyorumbu cuma listede değilim iyi ki
Eki Görüntüle 1106561 Eki Görüntüle 1106564 Eki Görüntüle 1106565 Eki Görüntüle 1106566 Eki Görüntüle 1106567 dün ve bugünkü menülerim akşamı yiyince paylaşırım hanımlar :)
yemelisin canım acıkıncamerhaba kizlar ..
nasilsiniz .. ?
ben bu aralar yine yogun yorgun calisiyorum .. suan diyorum ki calisabildigim kadar calisayim sonra zaten calisamayacagim .. ya sabir son 2,5 ay ..
hamilelik iyi gidiyor .. her gun birazdik daha buyuyor gobis .. ee olcak o kadar tabiki ve ben cok cabuk acikiyorum.. bu normal mi ? tecrubeli arkadaslar ? naapmaliyim ?? acikinca yemelimiyim ??
inşallah canım..iç tabiibende izledim canim ,,, melek te idi .. bende yaptigi onerdigi herseyi not ettim .. ben her gun bir maden suyu iciyorum .. belki onun da etkisi var wc problemi yasamadim hamilelik suresince ve insallah bu boyle gider..
yulaf ile yaptigi keci boynuzlu musliye baktim ben de keciboynuzu tozunu sabah kahvaltimda yedigim musliye ekleyecegim .. bol kalsiyum kaynagi ..
sağol canım..işyerinde de çok yoruldum bi de..maasallah canim .. cok bi hamaratsin .. bende evi sildim supurdum .. yemek yapmadim .. kocisim yapma dinlen dedi ..bende biraz hamisligin sefasini suruyorum .. ama yinede durmadim .. bir suru utu yaptim .. yatak carsaflari yastik kiliflarina varincaya kadar utuledim ..
kıskanççç gacıııbugünde gördüm kadını öyle bakıyodu bide burnu havadaki sormayın gitsin baktımda baya kilolu
bencede canımbende duydum karbonatı
bende izledim sersumum önce çok içerdim yine başlayayım bari
karbonatı bi denicem ben normal suyu zor içiyom zaten
şu an soğan suyumu içmekle meşgulüm
afiyet olsun kuzummbugünkü menümü arzedeyim
kahvaltı= tavada tereyağlı 1 ad. yumurta +peynir+zeytin+2 çatal fındık ezmesi+yeşilçay
öğlen = 2 yumurtalı çılbır+maydanoz+dere otu+ çay
nescafe+1 poğaça +elmalı pasta yulaf kepeğinden yaptım yanlış anlaşılmasın
akşam = fırında kızartma üzeri sarımsaklı yoğurt + şalgam suyu çay bardağıyla
soğan kürümüde içtim salı gününe kadar içicem sonra ara vericem
sağol canım.oh eline sağlık cicimyarın rahat edersin benim ev duruyo daha,evde 3 baaaayan olunca her yer saç kılı,hergün süpürürüm normalde ama bu hafta canım istemiyo nedense nasılsın canım moralim bozuk demişsin:26:
:
bu arada bugün de 1.5 saatten fazla yürüdümhadi kaçtım ben
çok süper gözüküyor canım ..afiyet olsunEki Görüntüle 1106561 Eki Görüntüle 1106564 Eki Görüntüle 1106565 Eki Görüntüle 1106566 Eki Görüntüle 1106567 dün ve bugünkü menülerim akşamı yiyince paylaşırım hanımlar :)
sersum yarın liste bende bilgim dahilinde yani
görüyosun ne kadar sorumluluk sahibiyim
herkese bol leptinli geceler ,eeee yarın bildirim zamanı
evdeki aktivitenin üstüne bir de işyerinde öyle yoruldum öyle yoruldum ki sormmayın..1 köyün kadınları taramaya gelmiş 30 tane kadın mamografi. .arkadaşta sıra ben onun yerine acile baktım..acilde yoğun..düşme trafik kazası..kıyamadım 5-6 tane mamoyu da ben aldım..anam anamm..çok yoruldum kıslar..
eve geldim neyseki yemeklerim hazırdı..bugün 2 öğün yaptım..lakin öğlene vakit bile yoktu
akşam
terbiyeli şehriye çorbası(şehriyesiz kısmından..)
taze fasulye
bol salata
yoğurt
üstüne de yorgun olmama rağmen vicdan yaptım 4 km yürüdüm..
ayaklarım sızlıyor resmen
şimdi de maden suyumu içiyorum
Selam kızlar
Menülerimi yazayım
Sabah bişey yemedim, öğlen arkadaştaydım, orada kısır, turşu, bir kekbir midye poaça ,tam da tartı öncesi, bulgur da şişirecek:18:
Akşam sadece salata yedim, bir de kızımın tabağından kalan bir kaşık kadar bezelye pilav
yatmadan gene leslie yapmayı düşünüyorum ama çok şişim biraz hafiflersem yaparım
İngiliz karbonatlı alkali suyumu da içtim toplam 1.5 lt, yatana kadar 2 lt olur
bir de 2 fincan karanfilli ve çubuk tarçınlı yeşil çay içtim, yemeklerden 30 dk önce, Gülben ergen bunla zayıflamış diyorlar, ben de ne duysam yapıyorum bu ara ama yarından hiç umudum yok
önümüze ne gelse deniyoruz..topikçe deneme tahtasına döndük valla..kobay fareleri haltetti bizim yanımızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?