hayırlı akşamlar kızlar karbonatı geçen eşime dedim eczaneden al ingiliz karbonatı diye hiçbi eczanede yokmuş bende marketten aldığım karbonatla yapıyorum inşallah faydası olurayrıca bugün niyetliydim iftarda kaçrdım umarım yarın tartıya yansımaz tutamadım kendimi baya acıkmıştım
amin canım sağolasınkarbonat karbonattır canım..ingilizi yeni çıktı zaten..yarar inşallah
Allah kabul etsin
Eki Görüntüle 1107092 Tatlandırıcım geldi kek denendi. Enfesti :) yarın tartı günüüüü hadi iyi geceler
önümüze ne gelse deniyoruz..topikçe deneme tahtasına döndük valla..kobay fareleri haltetti bizim yanımızda..
Kilo bildirimi
geçen hafta:61
bu hafta:61.5
fark:+++500 gr
yüzde:%0.82:18::18:
hayırlı akşamlar kızlar karbonatı geçen eşime dedim eczaneden al ingiliz karbonatı diye hiçbi eczanede yokmuş bende marketten aldığım karbonatla yapıyorum inşallah faydası olurayrıca bugün niyetliydim iftarda kaçrdım umarım yarın tartıya yansımaz tutamadım kendimi baya acıkmıştım
Kilo Bildirimi:
KARATAY
rumuz:iğneoyasi
baş.tarihi:1 Mart 2014
baş.kilo:83,8 kg
geçen hafta kilo:74,5kg
bu hafta kilo:73,6 kg
fark:-0,900kg
yüzde-:%1,2
toplam fark: 10,2 kg
beden:42
spor: 5 gün yürüyüş
bildirim
geçen hafta:75.6
bu hafta: 74.6
fark: 1 kg
% :1.322
beslenme: karatay iki öğün
4 gün 30-60 dk yürüyüş
Kilo Bildirimi:
KARATAY
rumuz:iğneoyasi
baş.tarihi:1 Mart 2014
baş.kilo:83,8 kg
geçen hafta kilo:74,5kg
bu hafta kilo:73,6 kg
fark:-0,900kg
yüzde-:%1,2
toplam fark: 10,2 kg
spor: 5 gün yürüyüş
kızlar harikasınız ya bende bi terslik var topic kilo alınca ben veriyorum herkez verince de ben alıyorum
takıldım ben burda canım yaa ama ben lise 1 de bile 64 kiloydum yani şu andaki kilomu son 8 senedir hiç görmedimYing-yang kız. Denge kuruyosun:)
Başlangıç kilona göre değerlendirmek lazım. Yoksa, hepimizin aldığı haftalar oluyor. Biliyorsun.
mükemmelsin tatlım kısa bir sürede 10 kiloyu geride bıraktın inşallah yaza kadar da 69 a ulaşacaksınTeşekkür ederim canım. Ben de seni tebrik ederimMaşallah sana
İlk hedefim 10 kilo vermekti: 73,8kg. Şimdi yeni hedef koydum: 69,9kg. Darısı buna:)
2 yıl önce 93 kilo iken 79 u görmek ütopik bir hedefti benim için. Şimdi 69 u yakın hedef olarak yazmak benim için muhteşem! Allah Karatay Hocadan da sizden de razı olsun.
Eki Görüntüle 1107092 Tatlandırıcım geldi kek denendi. Enfesti :) yarın tartı günüüüü hadi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?