- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
ellerine kollarına sağlık canımcım uzun süredir bu kadar sevinmiyodum durmak yok yola devam herkesi tebrik ederim9 MAYIS 2014 TARİHLİ LİSTEMİZ
- SERSUM
:119::119::119: % 1.839 :119:: 1400 gr
- Naz8
%1.783 :119: 1400 gr
- Fbmy8785
%1.629 :119: 1100 gr
- Cakmel
%1.322 1000 gr
- İğneoyası
%1.2 900 gr
- sadeceaşkım
:79::79::79: 0.672 400 gr
FORMUNU KORUYAN
Filiztoprak
++++ lanan:26::26::26:
Makbule % 0.82 500 gr
canım insan hayatı boyunca kilolu olunca böyle oluyor herhaldesersum 2 de okula gidicem o nedenle ;listeyi 13:30 gibi yayınlamayı düşünüyorum bilgin olsun ciciiiim
iğneoyası aynen ya bende bu topik sayesinde kilo veriyorum bazen abartsamda kaçırma işini, burayı bi okuyorum hooop hemen kendime geliyorum ve kaldığım yerden devam o nedenle ALLAH hepimizden razı olsun inşallah. ne güzel hedefilerine sağlıkla ulaş canım
makbulecim: çok normal o zaman baksana lise kilona gelmişsininşallah bizde geliriz o raddelere...
ayrıca teşekkürler hanımlar inşallah 60 lı rakamları bi görim yaaaa çok istiyoruuummmm
DUKAN
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:29 Ocak 2014
başlangıç kilo:79
geçen haftaki kilo:76.1kg
bu hafta kilo:74.8 kg
haftalık yüzde:--%1.839
haftalık fark:--1400gr
toplam fark:4.2 kg
beden:42
spor:hergün 4 km yürüyüş
güzel bir liste olacakmış gibi hissediyorum...
Rumuz: Sadece_Askiim
Diyet: DUKAN
baş.tarihi:14 Mart 2014
baş.kilo:63 kg
geçen hafta kilo:59.5 kg
bu hafta kilo:59.1 kg
fark:-0.4 kg
yüzde:%0.672
toplam fark:3.9 kg
beden:38
spor:Orta tempoda yürüyüş
Daha çok beklemedim sanırım bu hafta ama dün sebze günüm diye ve geç yedim diye sanırım biraz şişlik oldu. Ama iyi oldu. Az kaldı 58'e :)
kızlar mikemmelsiniz hep böyle oluyor yaa herkes kilo veriyor ben en altta kilo alankızlaaaaaaarr kilo bildirimim maşallahhhh bana
rumuz naz :8
geçen hafta:78.5
bu hafta:77.1
fark: -1.400
yüzde: - 1.783
kız sersum 1. liği kapmışsın aferim valla uzun zamandır veremiyodun bu dukan sana iyi geldi
inşallah canım farkederimkaşıyom canım kaşıyom herbiyerimi aman nazar değmesin sersumcum sen bu sonucu hakettin bacım yürüye yürüye canın çıktı be
valla filizim hayranım senin bu bakımlarına..saçlarına kendine ne güzel özen gösteriyorsun maşallah arkadaşım..kahvaltım karatay kahvaltı oldu bugün
öğlen =az pişi yedim kıza yaptıydım fena koktu
bide yulaf kepeğinden elmalı tart yaptım birazdan nescafe ile tadına bakıcam
akşamda = dolma var yanına şalgam suyu +salata
benden bu kadar kızlar ha birde saçımı yağladım onu bekliyom 2 saat sonra yıkıcam bakım yapa yapa baya uzattım kızlar
vermem vermemsersumcum kolay gele ben çıktım topiğimizin 1. si sıranı verme kıs kimseye
sağol cancağızım.kızlar mikemmelsiniz hep böyle oluyor yaa herkes kilo veriyor ben en altta kilo alanama geçen haftada baştaydım birinciliği kimseye vermiyorum gördüğünüz gibi ya baştan ya sondan sersumum harikasın tatlım birinciliğini kutlarım
r
makbulecim bişi sormak istiyorum canım sen yemekleri mutfak tartısıylamı ölçüyosun genelde gramlı menülerin oluyoda merakımı hoşgörcanım insan hayatı boyunca kilolu olunca böyle oluyor herhalde
kızlar mikemmelsiniz hep böyle oluyor yaa herkes kilo veriyor ben en altta kilo alanama geçen haftada baştaydım birinciliği kimseye vermiyorum gördüğünüz gibi ya baştan ya sondan sersumum harikasın tatlım birinciliğini kutlarım
bugün yediklerimi de paylaşııım
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim az yağlı beyaz peynir domates salatalık çay
ara: 6-7 yeşil erik(küçüklerdi)
öğlen:3 ızgara köfte 1 kase sebze çorbası 1 dilim çavdar ekmek salata
ara: 1 elma(şu anda kemriyorum) üç kuru kayısı
akşam: 200 gr patlıcan yemeği 1 kase sebze çorba 1 dilim çavdar ekmeği 1 kase yoğurt
ara: 1 kivi 1 incir
evet canım bruxellesi ben yazmayı unutmuşum..:44:güleryüz de toparlayamadı daha heralde..ficans gelcekti vayy kaçak..beyhanı bilmiyorm.:44:.kardelen de hastane de olabilir. .neyse gelen ekler kendini..
ama ben 1. yim gelen beni geçerse kabul etmem..
sağol canım tekrar ellerine sağlık
ellerine kollarına sağlık canımcım uzun süredir bu kadar sevinmiyodum durmak yok yola devam herkesi tebrik ederim
öğlen yemeğim
2 tavuk but
turşu
taze fasulye
ikindide
1/2 dukan krepi
arasında peynir ve çay
akşam
tarhana çorbası
türlü ve 2-3 lokma ekmekdayanamadım yemeğin suyuna bandım
tarhana
yoğurt
yaa ben nöbetçi olunca neden bukaa çok acıkıyorum..yedikçe yiyesim geliyor beyaa
öğlen yemeğim
2 tavuk but
turşu
taze fasulye
ikindide
1/2 dukan krepi
arasında peynir ve çay
akşam
tarhana çorbası
tarhana
yoğurt
yaa ben nöbetçi olunca neden bukaa çok acıkıyorum..yedikçe yiyesim geliyor beyaa
Âmin canım sagol 😌
sağol canım..üstüne bi de işyeri mahfetti..
daha iyiyim kuzum..ankara stresi..atlatıcaz inşallah
önümüze ne gelse deniyoruz..topikçe deneme tahtasına döndük valla..kobay fareleri haltetti bizim yanımızda..
herkesi tebrik ederim,güzel kilolar verilmiş9 MAYIS 2014 TARİHLİ LİSTEMİZ
- SERSUM
:119::119::119: % 1.839 :119:: 1400 gr
- Naz8
%1.783 :119: 1400 gr
- Fbmy8785
%1.629 :119: 1100 gr
- Cakmel
%1.322 1000 gr
- İğneoyası
%1.2 900 gr
- sadeceaşkım
:79::79::79: 0.672 400 gr
FORMUNU KORUYAN
Filiztoprak
++++ lanan:26::26::26:
Makbule % 0.82 500 gr
afiyet olsun ballı sütüm,ben de çay içiyom:13:sütlü Türk kahvesi keyfim
canım menülerin çok iştah açıcı,afiyet olsunSıkıldıkça yiyorsun annem :) bugün bende öyleyim. ama yürüyüşümüde yaptım. :) 4 km gerçi ben yaptığım kekten yedim o kadar öğle yemeği niyetinede sabahtan kalma yoğurt ve yumurta yedim o ka..akşam hala yemedim. eşimi bekliyorum...
beğenmiş olmanız bizi mutlu etti başkanıııımtabiki 1. sensin canım gelen makbulenin altına eklesin kendini ceza dermişim şaka şaka muhtarımız çok mütevazi ve sevgi dolu cezalardan hoşlanmıyor kendisi/B]
maşallah sende güzel vermişsin aman salma devam nazcım devam
etrafındakiler yiyosa durmadan normal canım, birde sıkıntıdan da yiyoruz... afiyet olsun canıııım yediklerin gayet masum ve diyetine uygun şifa olsuuuun
makbulecim hatırlarsan güleryüz de 1 ay kilo verememişti çünkü o da hedefe yaklaşmıştı, yani sen rahat ol ve zamana bırak eminim
hedefine ulaşıcaksın . listemin sondan 1. si
evet güzel fikir makbulenin alltına..beğenmiş olmanız bizi mutlu etti başkanıııımtabiki 1. sensin canım gelen makbulenin altına eklesin kendini ceza dermişim şaka şaka muhtarımız çok mütevazi ve sevgi dolu cezalardan hoşlanmıyor kendisi
etrafındakiler yiyosa durmadan normal canım, birde sıkıntıdan da yiyoruz... afiyet olsun canıııım yediklerin gayet masum ve diyetine uygun şifa olsuuuun
[B]kahvaltım 06:30
boool otlu ve tulum peynirli 2 yumurtadan omlet
1 fincan kahve
öğle 12:00
10/15 kadar mercimek köfte
1 kıymalı köfte
bol marul
okul dönüşü 19:00
2 dilim peynir
3 mercimek köfte
1 kahve[/B]
heralde öyle canım..neyse çok da fena değil durumSıkıldıkça yiyorsun annem :) bugün bende öyleyim. ama yürüyüşümüde yaptım. :) 4 km gerçi ben yaptığım kekten yedim o kadar öğle yemeği niyetinede sabahtan kalma yoğurt ve yumurta yedim o ka..akşam hala yemedim. eşimi bekliyorum...
sana da iyi tatillerhanımlar ben var çıkmak herkese mutlu yarınlar huzurlu tatiller...
balıkesir fen lisesi bankoydu canım..ama onun seviyesinde hatta daha iyi bir lise olacak kısmetse ankarada da..tabii ki herşey onlar için
baya yorulmuşsun bugün,yarın dinlenirsin inşallah:26:atlattınız kıss,Balıkesirde var mıydı iyi bir lise,Ankarada tercih yapabileceğiniz çok seçenek vardır eminim,önce çocukların eğitimi bacım
sağol datlım gıymatlımafiyet olsun ballı sütüm,ben de çay içiyom:13:
:
ben de bildireyim günün özetini bari
kahvaltı 08.30
2 haşlama yumurta
2 kk peynir
1 tabak yeşillik salatası
1 günkurusu,5 ceviz
1 kiraz,1 taze kayısı(dün pazardan aldım akşam yememiştim)
ara 15.30
1 kk light kaşar
15 badem
akşam 19.00
bol kısırve çay
cuma akşamları sadece kısır yer oldum,perşembe yeşillikleri doldurunca aklıma hemen kısır geliyo
lakin yine yağmurun altında şemsiyeyle de olsa 1.5 saat yürüdüm,çatlağım sanırımbu hafta yoğun olurum sandım ama öğlen araları çıkabilince sevindirik oldum mis gibi parklar,çiçekler,hanımeli kokuları
sert saçlardan hiç hoşlanmıyom boyadan dolayıda öyle oluyo malesef yapıyom işte bişeler yumuşacık oldu ipek gibikaptım bacımmm vermem kimseyee... sağol bebişim
valla filizim hayranım senin bu bakımlarına..saçlarına kendine ne güzel özen gösteriyorsun maşallah arkadaşım..
vermem vermem
sağol canımm
sağol cancağızım..önceki cevabımda da dediğim gibi..senin hedefine az kaldığı için böyle. .kıss nekaa istikrarlısın be..bi 1.lik bi sonunculuk
sıkıntıdandır be sersumumöğlen yemeğim
2 tavuk but
turşu
taze fasulye
ikindide
1/2 dukan krepi
arasında peynir ve çay
akşam
tarhana çorbası
tarhana
yoğurt
valla ben de hiç hoşlanmıyom bu aralar kendimden ama bakım yaptıracak yer de yok..7 hafta daha sabır..sert saçlardan hiç hoşlanmıyom boyadan dolayıda öyle oluyo malesef yapıyom işte bişeler yumuşacık oldu ipek gibi
sıkıntıdandır be sersumum
nazcım senide tebrik ederim kıs sende sersum gibi iyi vermişsi 2. miz
darısı benim başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?