Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kahvaltım karatay kahvaltı oldu bugün
öğlen =az pişi yedim kıza yaptıydım fena koktu
bide yulaf kepeğinden elmalı tart yaptım birazdan nescafe ile tadına bakıcam
akşamda = dolma var yanına şalgam suyu +salata
benden bu kadar kızlar ha birde saçımı yağladım onu bekliyom 2 saat sonra yıkıcam bakım yapa yapa baya uzattım kızlar

ellerine kollarına sağlık canımcım uzun süredir bu kadar sevinmiyodum durmak yok yola devam herkesi tebrik ederim

canım insan hayatı boyunca kilolu olunca böyle oluyor herhalde

kızlaaaaaaarr kilo bildirimim maşallahhhh bana
rumuz naz :8
geçen hafta:78.5
bu hafta:77.1
fark: -1.400
yüzde: - 1.783
kızlar mikemmelsiniz hep böyle oluyor yaa herkes kilo veriyor ben en altta kilo alan ama geçen haftada baştaydım birinciliği kimseye vermiyorum gördüğünüz gibi ya baştan ya sondan sersumum harikasın tatlım birinciliğini kutlarım

bugün yediklerimi de paylaşııım
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim az yağlı beyaz peynir domates salatalık çay

ara: 6-7 yeşil erik(küçüklerdi)

öğlen:3 ızgara köfte 1 kase sebze çorbası 1 dilim çavdar ekmek salata

ara: 1 elma(şu anda kemriyorum) üç kuru kayısı

akşam: 200 gr patlıcan yemeği 1 kase sebze çorba 1 dilim çavdar ekmeği 1 kase yoğurt

ara: 1 kivi 1 incir

kaptım bacımmm vermem kimseyee...sağol bebişim
valla filizim hayranım senin bu bakımlarına..saçlarına kendine ne güzel özen gösteriyorsun maşallah arkadaşım..
sersumcum kolay gele ben çıktım topiğimizin 1. si sıranı verme kıs kimseye
vermem vermem
sağol canımm

sağol cancağızım..önceki cevabımda da dediğim gibi..senin hedefine az kaldığı için böyle..kıss nekaa istikrarlısın be..bi 1.lik bi sonunculuk

makbulecim bişi sormak istiyorum canım sen yemekleri mutfak tartısıylamı ölçüyosun genelde gramlı menülerin oluyoda merakımı hoşgör

öğlen yemeğim
2 tavuk but
turşu
taze fasulye

ikindide
1/2 dukan krepi
arasında peynir ve çay

akşam
tarhana çorbası
türlü ve 2-3 lokma ekmekdayanamadım yemeğin suyuna bandım
tarhana
yoğurt

yaa ben nöbetçi olunca neden bukaa çok acıkıyorum..yedikçe yiyesim geliyor beyaa

Son düzenleme:

beğenmiş olmanız bizi mutlu etti başkanıııım tabiki 1. sensin canım gelen makbulenin altına eklesin kendini ceza dermişim şaka şaka muhtarımız çok mütevazi ve sevgi dolu cezalardan hoşlanmıyor kendisi

ellerine kollarına sağlık canımcım uzun süredir bu kadar sevinmiyodum durmak yok yola devam herkesi tebrik ederim

maşallah sende güzel vermişsin aman salma devam nazcım devam

etrafındakiler yiyosa durmadan normal canım, birde sıkıntıdan da yiyoruz... afiyet olsun canıııım yediklerin gayet masum ve diyetine uygun şifa olsuuuun

makbulecim hatırlarsan güleryüz de 1 ay kilo verememişti çünkü o da hedefe yaklaşmıştı, yani sen rahat ol ve zamana bırak eminim
hedefine ulaşıcaksın . listemin sondan 1.
si

[B]kahvaltım 06:30

boool otlu ve tulum peynirli 2 yumurtadan omlet
1 fincan kahve

öğle 12:00

10/15 kadar mercimek köfte
1 kıymalı köfte
bol marul

okul dönüşü 19:00

2 dilim peynir
3 mercimek köfte
1 kahve[/B]

Sıkıldıkça yiyorsun annem :) bugün bende öyleyim. ama yürüyüşümüde yaptım. :) 4 km gerçi ben yaptığım kekten yedim o kadar öğle yemeği niyetinede sabahtan kalma yoğurt ve yumurta yedim o ka..akşam hala yemedim. eşimi bekliyorum...

hanımlar ben var çıkmak herkese mutlu yarınlar huzurlu tatiller...

Âmin canım sagol 😌

sağol canım..üstüne bi de işyeri mahfetti..
daha iyiyim kuzum..ankara stresi..atlatıcaz inşallah
baya yorulmuşsun bugün,yarın dinlenirsin inşallah:26:atlattınız kıss,Balıkesirde var mıydı iyi bir lise,Ankarada tercih yapabileceğiniz çok seçenek vardır eminim,önce çocukların eğitimi bacım
önümüze ne gelse deniyoruz..topikçe deneme tahtasına döndük valla..kobay fareleri haltetti bizim yanımızda..

herkesi tebrik ederim,güzel kilolar verilmişmakbule sen zaten ideal kilodasın yavaş yavaş gidecektir sakın moralini bozma canım

sütlü Türk kahvesi keyfim
afiyet olsun ballı sütüm,ben de çay içiyom:13:
canım menülerin çok iştah açıcı,afiyet olsuntabii yeni evli olunca eş gelmeden ne yenir ne uyunur,şöyle bi 15 yılı devir bakem
cakmel alemsinmakbuleye o nasıl moral vermek kıss,seviyonmu dövüyonmu

ben de bildireyim günün özetini bari
kahvaltı 08.30
2 haşlama yumurta
2 kk peynir
1 tabak yeşillik salatası
1 günkurusu,5 ceviz
1 kiraz,1 taze kayısı(dün pazardan aldım akşam yememiştim)

ara 15.30
1 kk light kaşar
15 badem

akşam 19.00
bol kısırve çay
cuma akşamları sadece kısır yer oldum,perşembe yeşillikleri doldurunca aklıma hemen kısır geliyo
lakin yine yağmurun altında şemsiyeyle de olsa 1.5 saat yürüdüm,çatlağım sanırımbu hafta yoğun olurum sandım ama öğlen araları çıkabilince sevindirik oldummis gibi parklar,çiçekler,hanımeli kokuları

evet güzel fikir makbulenin alltına..hiç hoşlanmam cezadan canımmm

çevremde kimse yok canım..odamda tv seyredip duruyom..neyse doymuşum canım kahve istedi onu içiyom..kaçamak yok
sana da afiyet olsıun cicim

heralde öyle canım..neyse çok da fena değil durum
yürüyüş

hanımlar ben var çıkmak herkese mutlu yarınlar huzurlu tatiller...
sana da iyi tatiller

balıkesir fen lisesi bankoydu canım..ama onun seviyesinde hatta daha iyi bir lise olacak kısmetse ankarada da..tabii ki herşey onlar için
afiyet olsun ballı sütüm,ben de çay içiyom:13:
:
sağol datlım gıymatlım..beraber olsun kısss

ben de kısırı özledim be...karnıbahar kısırı kesmiyor.o yeşilliklere can mı dayanır...72 göreyim bir kısır ziyafeti vericem inşallah kendime

kıss ne güzel ben de yağmurluğumu giyip yürümeye bayılıyorum.bravo canım

sert saçlardan hiç hoşlanmıyom boyadan dolayıda öyle oluyo malesef yapıyom işte bişeler yumuşacık oldu ipek gibi

sıkıntıdandır be sersumum

nazcım senide tebrik ederim kıs sende sersum gibi iyi vermişsi 2. miz
darısı benim başıma

sert saçlardan hiç hoşlanmıyom boyadan dolayıda öyle oluyo malesef yapıyom işte bişeler yumuşacık oldu ipek gibi

sıkıntıdandır be sersumum
valla ben de hiç hoşlanmıyom bu aralar kendimden ama bakım yaptıracak yer de yok..7 hafta daha sabır..

aynen şekerim sıkıntıdan yalan dünya başladı çok şükür accuk gülerim..

nazcım senide tebrik ederim kıs sende sersum gibi iyi vermişsi 2. miz
darısı benim başıma

yazık naz yüzde de kaybetti..benimle aynı vermiş ama ...ee kısmett
burun farkıyla kazandım birinciliği..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…