Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

valla ben de hiç hoşlanmıyom bu aralar kendimden ama bakım yaptıracak yer de yok..7 hafta daha sabır..

aynen şekerim sıkıntıdan yalan dünya başladı çok şükür accuk gülerim..
canım az kaldı sende oralarda acısını çıkarırsın
yazık naz yüzde de kaybetti..benimle aynı vermiş ama ...ee kısmett
burun farkıyla kazandım birinciliği..
yaniiiiiiii kapışmışsınız resmen ne hareketli bi topimiz var be
güzel bir güne merhaba..tatilll.....9 da nöbetimi devredip evime gidicem inşallah...kahvaltı dujjj

nöbet güzel geçti..2 den sonra uyumuşum..6.30 da kalkış ..

sonra gelirim..öptüm sizi bayyy
ah canım ya biz bi hastaneye gidiyoz gelir gelmez hemen duşa giriyom insan hastanedeyken kirlenmiş gibi oluyo mikrop olayı falan haklısın yani bide senin işin bu ama hareketli olunca sıkılmassın be

ayyy geçmiş olsun canim ya ne vadireler atlatmışsın makinanda bozulmuş o kadarda popomu kaşıdıydım yaaaaa boşa gitmiş
çok mal insanlar var sersum valla öyle benimde başıma geldiydi hiç tepki yok

bugün pazarım vardı süt bulamadım yoğurtsuz kaldım yarın kapıya gelenide göremessem hazır alyım bu seferlik yoğurtsuz olmuyo kızlar
kahvaltım= 1 yumurta+beyaz peynir+zeytin+yeşil çay
öğlen = tb. ekmeğinden tost yaptım+çayla yedim kızlar+1 dilimde yulaf kepeğinden tart yapmıştım onu yedim
akşam= mercimek köftesi+az turşu+3 cin biber
akşam çayı
soğan kürünüde içtim
kızlar bide alkali suya başladım bugün eczaneden ingiliz karbonatı aldım aynen uyguladım fena deyil tadı bişe dikkatimi çekti ben su içemenlerdenim biliyosunuz artık su şişkinlik yapıyo çok içemiyodum ama bunda öle olmadı böyle giderse iyi 1 hafta yapıcam ara vericem dr. ender saraç öyle demişti sankine bulursak yapıyoz beeee yitti artık

SABAH: 1 dilim çavdar ekmek 1 yumurta domates salatalık 1 tk lıght labne

ara: yok

öğlen: 1 kase sebze çorba 90 gr hindi göğüs 100 gr patlıcan yemeği domates salatalık 1 dilim çavdar ekmek

ara: 1 su bardağı süt 1 elma 3 kuru kyısı

akşam: 1 kase sebze çorba 100 gr taze fasulye 1 dilim çavdar ekmek 100 gr yoğurt

ara: 1 kivi 5-6 yenidünya bakalım umarım uyarım

inşallah canım inşallah
valla geçen ficansa kaptırdıydım hem de %2 ile bu sefer bırakmadım..

alıştık biz mikroba beyaa..

ah sorma canım..hem canım yandı hem sinir oldum..makinem de üstüne tuz biber oldu

hadi bakalım alkali alkali devam et..ben bugün soğana başlıyacaktım vazgeçtim..üff sıkıldım yaaa
Kaçamaksız bir pazar olsun hanımlar
:13::13::13:

Eki Görüntüle 1109621

Tüm annelerin ve anne adaylarının günü kutlu olsun..günümüz kutlu olsun kızlar...

kızım sarıldı öptü kahvaltıyı hazırlamadı ama topladı(buna da şükür)annecim çiçek alacaktım ama hakkari malum dedi.dışarı sadece dersaneye gidiyor çarşıya da çıkamıyor yavrum..kıyamam düşünmesi yeter.

annemi aradım biraz ağladım..

işte böyle...

eşim nöbetçi biz kızımla kahvaltımızı yaptık çay sefası yapıyorum fox da güzel bir film var izliyorum..tavsiye ederim kızlar' pariste gece yarısı'
izledim ama gene izlerim ilginç ve romantik bir film..

Son düzenleme:
bugün pro günüm

kahvaltım

sucuklu omlet
peynir
1 dukan krepi
yoğurt
çay çayy

kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun
sersumum çok geçmiş olsun canım,üzüldümgeçmişe hızlıca bakabildim,tam da okuyamadım ne yalan söyleyim:26:makina sıkıntı yaratmış hakkaten ama yaptırırsınızbende bir keresinde merdivenden inerken ayağım kaydı,sol ayağım altımda kalacak şekilde üzerine düştüm,yarım alçı yapıldı,hala sızlar arada bir
dün kendimi eve adadım resmendip köşe temizledim,çamaşır bulaşık gırla gittisonra biraz dinleneyim derken akşam yemeği vakti geldi,hazırladım yedirdim,sonra da yatana kadar yaprak sarma,patatesli börek ve kakaolu ıslak kek yaptım,dolaba kaldırdım,bu sabah pişirdim hepsini,yani kahvaltı,gün tadında oldutabii ki ben sadece bulgurlu sarma yedim çaylaama üç gündür habire bulgur yemiş oldum cumaya kadar telafi etmeliyim
birazdan hediyemi almak için dışarı çıkıyoruz,hediyem belli..eskiyen yürüyüş ayakkabımın yerine yenisigörüşürüz canlar

sağol canım...çok şükür daha da fena olabilirdi..:26:

ohh evler temizlenmişş yemekler pişmiş ellerine kollarına sağlık arkadaşım..haketmişsin hediyeyi..güle güle kullan

iyi hatırlattın ben de sarma sarayım da yarına hazır olsun beyaa

Son düzenleme:
naber şekerim geçmişi mi okuyon kıss..

sağol canım...çok şükür daha da fena olabilirdi..:26:

ohh evler temizlenmişş yemekler pişmiş ellerine kollarına sağlık arkadaşım..haketmişsin hediyeyi..güle güle kullan
haklısın canım,Allah beterinden korusun:26:sağol tatlımvalla evde çalış işte çalış dibine kadar hakettim kısscanım çıkmak zorundayım görüşürüz

sersum nasılsın canımsen pro günü ben bulgur günü yapmışız kıss

iyiyim canımcım sağol..he valla ah bulgusu ben de ne özledim sorma..72 yi göreyim ucundan şööle güzel bi kısır yapıp yiyecem..geçen yapmışın canım çekti avcumu yaladım..

hava güzel anneler günü herkeşler gezmede sosyalleşmede..

biz de kızımla evi süpürdük...çamaşır yıkadım ama kurutamadım tabii neyse ki yıkaması çalışıyor..heryere çamaşır serdim.ev çarşamba pazarına döndü...çekasımı 3 yıldır kullanmadığım için kapalı ardiyede ne zormuş böyle yaa...balkonumda da ip yok

2. öğünüm eşim nöbetçi olunca biz de ne pişertabisi balık

1 çupra(küçüktü)
1 alabalık
1-2 parça palamut(güzel değildi kalanını döktüm)
maydanoz
4-5 kornişon turşu
1 bardak zero kola

Son düzenleme:
Selam hatunlar anneler gününüz kutlu olsun kızlar dualarınızı eksik etmeyin hafta içinden beri hastanede ordan oraya koşturmaca yaşadık şiddetli baş agrısı kusma üzerine malesef beyine sıçramış oldugunu ögrendik ameliyat dediler önce heyete girdik önce ışın alın sonrasında karar vereceğiz dediler cuma ilk ışını aldık 10 gün boyunca alacagız umarım yanıt alırız ara ara ugramaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…