- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
canım az kaldı sende oralarda acısını çıkarırsınvalla ben de hiç hoşlanmıyom bu aralar kendimden ama bakım yaptıracak yer de yok..7 hafta daha sabır..
aynen şekerim sıkıntıdanyalan dünya başladı çok şükür accuk gülerim..
yaniiiiiiii kapışmışsınız resmen ne hareketli bi topimiz var beyazık naz yüzde de kaybetti..benimle aynı vermiş ama ...ee kısmett
burun farkıyla kazandım birinciliği..
ah canım ya biz bi hastaneye gidiyoz gelir gelmez hemen duşa giriyom insan hastanedeyken kirlenmiş gibi oluyo mikrop olayı falan haklısın yani bide senin işin bu ama hareketli olunca sıkılmassın begüzel bir güne merhaba..tatilll.....9 da nöbetimi devredip evime gidicem inşallah...kahvaltı dujjj
nöbet güzel geçti..2 den sonra uyumuşum..6.30 da kalkış ..
sonra gelirim..öptüm sizi bayyy
selam kıslar..9 da çıktım dedim evde yoğurt yok ekmek yok onları aliimm..yüküm de vardı zaten..neyse alışverişi bitirdim tam çıkıcam kantinde bir yağmur bardaktan boşalıyor sanki..durdum bekledim..hafifleyince çıktım hızlı hızlı yeniden yakalanmayayım yağmura diye bizim bahçeye girdim içerde kaldırıma çıkarken ayağım bir takıldı düştümyoğurt bir yere ben bir yere..kalktım zorla eve geldim eşim tabi halimi gördü..ben başladım ağlamaya..sinirlerim boşaldı..sanırım yarım saat ağladım..sonra girdim duş aldım kahvaltımı yaptım..avcum soyuldu bacağım morardı..tabii eşim keşke beni çağırsaydın dedi ama olan oldu bikere..neyse bunla gelsin geçsin..bir de salak bi karıya sinir oldum lojmanda benim düştüğümü gördü acıyarak bakıyo salak insan bi iyimisiniz geçmiş olsun der..yaa insanlar ne duyarsız ya..yuhh yanii..
işte böyle kızlar...
herkeze iyi hafta sonlarıııııı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah canım inşallahcanım az kaldı sende oralarda acısını çıkarırsın
yaniiiiiiii kapışmışsınız resmen ne hareketli bi topimiz var be
ah canım ya biz bi hastaneye gidiyoz gelir gelmez hemen duşa giriyom insan hastanedeyken kirlenmiş gibi oluyo mikrop olayı falan haklısın yani bide senin işin bu ama hareketli olunca sıkılmassın be
ayyy geçmiş olsun canim ya ne vadireler atlatmışsın makinanda bozulmuş o kadarda popomu kaşıdıydım yaaaaa boşa gitmiş
çok mal insanlar var sersum valla öyle benimde başıma geldiydi hiç tepki yok
hadi bakalım alkali alkali devam et..ben bugün soğana başlıyacaktım vazgeçtimbugün pazarım vardı süt bulamadım yoğurtsuz kaldım yarın kapıya gelenide göremessem hazır alyım bu seferlikyoğurtsuz olmuyo kızlar
kahvaltım= 1 yumurta+beyaz peynir+zeytin+yeşil çay
öğlen = tb. ekmeğinden tost yaptım+çayla yedim kızlar+1 dilimde yulaf kepeğinden tart yapmıştım onu yedim
akşam= mercimek köftesi+az turşu+3 cin biber
akşam çayı
soğan kürünüde içtim
kızlar bide alkali suya başladım bugün eczaneden ingiliz karbonatı aldım aynen uyguladım fena deyil tadı bişe dikkatimi çekti ben su içemenlerdenim biliyosunuz artık su şişkinlik yapıyo çok içemiyodum ama bunda öle olmadı böyle giderse iyi 1 hafta yapıcam ara vericem dr. ender saraç öyle demişti sankine bulursak yapıyoz beeee yitti artık
:13::13::13:Kaçamaksız bir pazar olsun hanımlar
kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun
sersumum çok geçmiş olsun canım,üzüldümgeçmişe hızlıca bakabildim,tam da okuyamadım ne yalan söyleyim:26:makina sıkıntı yaratmış hakkaten ama yaptırırsınız bende bir keresinde merdivenden inerken ayağım kaydı,sol ayağım altımda kalacak şekilde üzerine düştüm,yarım alçı yapıldı,hala sızlar arada bir
dün kendimi eve adadım resmendip köşe temizledim,çamaşır bulaşık gırla gitti sonra biraz dinleneyim derken akşam yemeği vakti geldi,hazırladım yedirdim,sonra da yatana kadar yaprak sarma,patatesli börek ve kakaolu ıslak kek yaptım,dolaba kaldırdım,bu sabah pişirdim hepsini,yani kahvaltı,gün tadında oldu tabii ki ben sadece bulgurlu sarma yedim çayla ama üç gündür habire bulgur yemiş oldum cumaya kadar telafi etmeliyim
birazdan hediyemi almak için dışarı çıkıyoruz,hediyem belli..eskiyen yürüyüş ayakkabımın yerine yenisigörüşürüz canlar
naber şekerim geçmişi mi okuyon kıss..
haklısın canım,Allah beterinden korusun:26:sağol tatlımsağol canım...çok şükür daha da fena olabilirdi..:26:
ohh evler temizlenmişş yemekler pişmiş ellerine kollarına sağlık arkadaşım..haketmişsin hediyeyi..güle güle kullan
sersum nasılsın canımsen pro günü ben bulgur günü yapmışız kıss
haklısın canım,Allah beterinden korusun:26:sağol tatlımvalla evde çalış işte çalış dibine kadar hakettim kıss canım çıkmak zorundayım görüşürüz
kadınlar kulubüne uğramışken size de göz atmadan geçemedim.....
hepimizin anneler günü mutlu geçsin :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?